Arama sonuçları: *

• Users: Toxtway
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Lenovo laptop aldım kamerasını açılmıyor

lenovo laptop aldım modeli lenovo legion 5 15ahp10 ama kamerasını kullanamıyorum açılmıyor internette gördüğüm bütün yöntemleri denedim hala olmuyor bilen varmı hata kodu 0xA00F429F (aygıt yöneticisinden sürücüleri vs güncelledim) yardımcı olursanı çok sevinirim
  2. T

Atk a9 vs vxe R1 se+ hangisini almalıyım

https://wraithesports.com/products/atk-dragonfly-a9-wireless-mouse?_pos=1&_sid=6f60f7cb7&_ss=r&variant=49239441047745 https://wraithesports.com/products/vxe-r1-kablosuz-mouse?_pos=1&_psq=vxe+r1&_ss=e&_v=1.0&variant=47501010763969 Bu iki mousedan hangisini almalıyım
  3. T

Lenovo legion 5 alınır mı

Uzun süredir laptop araştırıyorum kroniksiz veya problemsiz laptop bulmak çok zor bütçem 65-70k civarları https://ty.gl/rtspa590oz000 Bu modeli düşünüyorum alınır mi sizce
  4. T

HP Omen a16 alınır mı

https://app.hb.biz/nj3K258vD3kL Bu laptopu almayı düşünüyorum alınır mi
  5. T

Laptop önerisi 50-60k bütçe

ortalama 50-60k civarı bütçem var kroniksiz ve mümkünse ısınma problemi olmayan laptop önerileri verir misiniz
  6. T

Hangi laptopu almalıyım

ilk defa laptop alacağım 50k civarı bütçe düşünüyorum ama biraz daha arttırma şansım var laptop piyasasına pek hakim değilim daha çok valorant, world of tanks ve nadiren AAA oyunlar oynarım tavsiyeleriniz için teşekkür ederim şimdiden (kütüphanede kullanacağımı yazmıştım o olaydan vazgeçtim...
  7. T

Yardım Valorant ses boğukluğu

sadece valorantta sese veya gruba girdiğimde ses boğuklaşıyor bluetooth kulaklık kullanıyorum kulaklığın hands free özelliğini kapattım. ana kartın ses sürücülerini güncelledim ama buna rağmen hala düzeltemedim ne yapabilirim
  8. T

30k tl bütçem var oyun için laptop arıyorum

oyun oynayacağım daha çok laptop piyasasından çok anlamıyorum bu fiyata en iyi ne olabilir
  9. T

Pc için 1000 tl gamepad önerisi

çok aktif bir oyuncu değilim arada kendi halimde pc ye takıp oyun oynayabileceğim gamepad arıyorum bütçem 1000 tl
  10. T

En kullanışlı banka uygulaması

Normalde tüm işlemlerim için Papara kullanıyordum — hem internet alışverişi yapmak hem de paramı güvenli şekilde saklamak için. Ancak Papara kapandıktan sonra yeni bir banka arayışına girdim. Şu anda Ziraat Bankası kartı kullanıyorum ama uygulaması inanılmaz karışık. Sadece internet...
  11. T

War thunder istemci mi steam mi

war thunder yüklemek istedim baktım hem kendi istemcisi var hemde steam de var hangisini kullanmalıyım
  12. T

Borsa telegram grupları

Borsaya yeni girdim bilgisiz bir şekilde ve biraz zarar ettim sonra şu klasik telegram gruplarından birine baktım analist hafta başı bi iki hisse paylaşıyor cuma günü gerçekten iyi bir yüzdelik artış oluyor dedim nasıl oluyor bu işler faydalanmak için ikon menkul da yatırım yapmam lazimmis oda...
  13. T

15T pro kampanyasına değer mi

Mi 15T pro almayı düşünüyorum bu telefon alınır mi Xiaomi bazen ufak yazılımsal sıkıntılar çıkarabiliyormus diye duydum ve şuan kampanya ile redmi pad veriliyor yanında telefon şuan bu durumda alınır mı kampanya bitince fiyat düşer mi
  14. T

Poco x3 pro ısınma sorunu

4 yıldır poco x3 pro kullanıyorum ilk aldığım zamanlar böyle değildi son 1 senede çok arttı ısınması telefon kapalıyken bile 45 derecelerde instagram kullanırsam 60 dereceleri görüyor bide oyun açarsam 70 civarı ne yapabililirim
  15. T

S25fe mi s24+ mı alınır

Şu anda ikiside 40k TL civarlarında hangisini almak daha mantıklı olur,neden?
  16. T

3000 tl bütçey klavye önerisi

bu sektöre çok hakim değilim ne alınabilir
  17. T

20-30 bin tl arası f/p sistem

bu fiyatlarda en mantıklı ne alınabilir güncel olarak
  18. T

35-40k civarı hangi telefonu almalıyım

Aklımda mi 14t pro ile s24+ var arada canım istedikçe oyun oynuyorum sürekli oyuncu değilim daha çok gündelik kullanıyorum daha iyi bir seçenek varmı bilmiyorum biraz bakındım aklımda bu ikisi var şuan iPhone 13 de düşündüm ama tanıdığım birinde var gereksiz bi ısınma gördüm onda ve biraz...
  19. T

Poco X3 pro işlemcisi doğru mu

Telefonum durduk yere kapandı bi telefoncuya götürdüm ilk başta bunlarda anakart kroniktir o degisecek dedi birkaç gün bekletti beni parça falan gelecek dedi sonra gittim telefonu aldım işlemciye tamir yaptık dedi sıkıntı ondaymis bu işlemciler çift katmanlı olur biz alt katmana tamir yaptık...
  20. T

Çözüldü✓ Zoko chiko kasa ön panel nasıl açılır

zoko chiko model kasa aldım fanların olduğu ön panel nasıl açılıyor alttan ittim çektim gelmedi kırılmasın diye çokta zorlamadım vida yeri falanda yok
Geri