Arama sonuçları: *

1. B

400tl ye çakma airpods alınır mı?

internetteki çakma airpodslara ses kalitesi çok güzel yazıyorlar gerçekten güzel mi? kulağımda patlar mı? veya aynı bütçeye daha güzel kulaklık alabilir miyim? (kulaklık 2.nesil)
  2. B

AirPods'un orijinal olduğu nasıl anlaşılır?

Arkadaşlar sarı sitede AirPods gördüm 2. nesil sıfır, kutulu ama yurt dışı yazmış. Adamı aradım konuştum 1200 TL gibi bir fiyata bırakıyor o fiyata sıfır ve orijinal zor olduğunu biliyorum. Olayı nedir biliyor musunuz? Veya gerçekten orijinal olabilir mi?
  3. B

yurtdışından kargoyla telefon alsam gümrükte kalır mı?

arkadaşlar plug tech adlı bir site var şuan paylaşmak istemiyorum yasaksa öğrenmek istediğim şeyi öğrenemem 3000tl üstü kargo bedava gümrükte kalır mı elime ulaşır mı ikinci el iphone alıcam
  4. B

uygun ram nasıl bulabilirim

arkadaşlar bende a320m s2h anakart var bellek olarak evo geil forza ddr4 3000mhz 16cl ram var yanına bir tane daha eklemek istiyorum ama piyasada herkes 3200mhz satıyor uygun fiyatlı güzel bulamadım yardımı olabilecek var mı
  5. B

logitech z533 hoparlör var elimde ona ekstra uydu ekleme şansım var mı acaba

2 tane hoparlör girişi var onu çoğaltıp ekstra 2 hoparlör daha takma şansım var mı acaba bir.bilginiz var mı acaba
  6. B

full sarj dolum süresi 20 saat

telefonum gm8 şarj yerinde oynama olunca sarj almıyor aldığında da tamamen şarj süresine 20 saat gösteriyor ne yapabilirim
  7. B

telefon sarj problemi

abiler ablalar telefonum gm8 şarj alıyor ama almıyor temassızlik yapıyor gibi sarj aleti tam oturmuyor haraket ediyor telefonu haraket ettirince şarj almıyor yeni telefon almak istiyorum ama 0 param var telefonu tamir ettirmek için de öyle çok bir param yok nasıl tamir edebilirim veya yaptırabilirim
  8. B

bu sorunu nasıl çözebilirim pc herhangi bir şekilde açılmıyor

eski toshiba pc var içinde bir kaç bilgi var bu hatayı düzeltip nasıl açabilirim?
  9. B

cpu fanını takamiyorum

amd stok işlemci fanını takamiyorum babamın dediğine göre yalama olmuş arkadaki plakayı bastırıp da denedim vida dönmüyor nasıl takabilirim?
  10. B

Çözüldü✓ işlemci taktım ekran gelmiyor

işlemcim bozulmuştu yeni sipariş verdim aynı işlemciden aldım şuan pcyi açınca ekran gelmiyor
  11. B

gigsbyte ga a320m s2h için uygun ram

abiler bende evo geil forza diye bi 8gb ram var dd4 bir tanr daha almak istiyorum aynısını bulamadım anakarta uyumlu ne takabilirim ya da farklı ramlar pcye bir şey yapıyor mu pek bilgi sahibi değilim
  12. B

AM4 SOKET İŞLEMCİ LAZIM

am4 soket işlemci lazım anakart gigsbyte a320m S2 ekran kartı rx560 2k param var ne alabilirim
  13. B

işlemci pinim yamuldu tamirciye verdim düzeltmiş ama şimdi ekran gelmiyor

işlemcinin fotolarini çektim takma yerinin fotosubu da çektim çok fazla bakmama rağmen herhangi bir yamukluk göremedim nasıl yapılır veya yenisini almak zorunda mıyım cepte 10 lira var öğrenciyim ne yapabiliriz
  14. B

İşlemci bozuk olsa bilgisayar açılırsa mi

Ryzen 3 1200 işlemcim var pinleri büküldü tamire verdim taktılar görüntü gelmiyor sıkıntı ne olabilir anlayan biri var mı?
  15. B

Gigabyte ga a320m s2h için uygun işlemci

Arkadaşlar işlemci alıcam i3 10101f almayı düşündüm anakart kaldırır mı uygun yollu hangi işlemci alabilirim
  16. B

Pc açılıyor ekran gelmiyor

Arkadaşlar ben geçen gün işlemciyi temizlerken işlemci pinini büküm bilgisayarcıya verdim bilgisayarcı çok iyi değil parça falan çalan biri çalışıyor ama ekran gelmiyor dedi aldım evde denedim aynısı oldu başka bir bilgisayarcıya işlemciyi getireyim mi yenisini mi alayım bir de işlemcinin fanı...
  17. B

İşlemci pini yamuldu

Arkadaşlar arkadaşımla pcyi temizledik taktık her şeyi işlemci kaldı işlemciyi de macun kurumuş çıkartamadık bilmiyorduk tornavidayla tutunca çıktığını o şekilde takmaua çalıştık pinler yamuldu 4tane falan bilgisayarcıya gittik dedi çok yamulmuş falan filan yapcam ama koparsa karışmam falan...
  18. B

15-20 bin arası laptop önerisi

rust oynayabileceğim bir laptop alımak istiyoruz ne önerirsiniz arkadaşlar?
  19. B

Telefon şifremi bilmiyorum

abiler ben yaklaşık 6 yıl önce samsung Galaxy grand prime diye bir telefon kullanıyordum çok eski bataryası sismisti bugün boş batarya gördüm taktım açtım şifre istiyor içinde 300 fotoğraf videom varmış format atmadan alma imkanımız var mı? fabrika ayarına döndür diyenler yazmasın lütfen.
  20. B

hdd alıcam 1tb fiyat olarak makul bir şey arıyorum

abiler ablalar bi hdd almak istiyorum masaüstü için 240gb ssd takılı yetmiyor 1tb hdd düşündüm bende 350 liraya internette var ama biraz dandik gibi duruyo bilgili dostlarım bana makul bir fiyatta 1tb hdd önerebilir mi
Geri