Arama sonuçları: *

• Users: Umut282838
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. U

Sizce Türkiye bu sene Eurovision şarkı yarışmasına katılmalı mı?

[H3 id='Trkiye+bu+sene+Eurovision+ark+yarmasna+katlmal+m']Türkiye bu sene Eurovision şarkı yarışmasına katılmalı mı?[/H3]
  2. U

Ya sabır gerçekten yani

iş yerinde görev verildi bize adam gelmiş hakaret ediyor şantiyede durduk yere bana bir iki üç sustum bana takık laf atıp duruyor üstüme yürüdüm zor tuttum kendimi yarım kadar çapı yok elimde kalacak söyledim şuçlu biz çıktık uyarı aldım sabırlı sınıyorlar gerçekten
  3. U

İş yerinde iftiraya uğradım

Herkese merhaba iş yerinde benim ağzımdan çıkmayan bir laf dönüp durmuş öğle aralarında ve teyit edildi ve benim demediğim ortaya çıktı bu durumdan dolayı canım sıkıldı gerçekten yöneticime konuştum ne yapmam gerekiyor
  4. U

Kafamda kuruyorum ne yapacağım

Öncelikle merhaba. Fazla uzatmayayım. Yaşayanlar bilir, kafada yaşanma ihtimali oldukça düşük olan onlarca senaryo üreterek gereksiz yere beynimizi yorarız ya hani o var bende. Genelde bu psikolojik rahatsızlık yüzünden ana odaklanamıyorum ve üstüne sürekli kafamı meşgül ederek beynimi...
  5. U

İş yerinde sevilmemek sorunu

İş yerinde herkes, bir süredir insanlar sevilmemekle ilgili bir sorun yaşıyorum. Bunun için terapiye gidiyorum. Hatırladığım sürece, kendimi nasıl hissettiğim veya ne düşündüğüm pahasına bile insanların beni sevmesini hep istedim. Bu, doğru olduğunu düşünmediğim bir kararı bile versem herkesi...
  6. U

Kendini yalnızlaşırmak

kendimi insanlardan uzaklaştırıyorum iş yerinde en yakın arkadaşlarım haricinde kimseyle canım sohbet etmek istemiyor benimle konuşmak isteyen biri olsa bile konuşmayıp veya soğuk davranıp kendimden soğutup uzaklaştırıyorum neden böyle yapıyorum bu alıskanlığım yuzunden sosyal ortamlarda aktif...
  7. U

Kim bu sene şampiyon olur

Bu sene kim mutlu sona ulaşır
  8. U

İş yerimde argo konuşmalar

Bu durumdan rahatsızım çok iş yeri burası herkes saygılı olmak zorunda iş yerinde küfürler argo konuşmalar belden aşağı şakalar kamuda çalışıyoruz kimse bir şey demiyor kaç Kere söyledim banada edildi ben tavrımı alıp üstüme söyledim şefler yönetim bir şey demiyorlar bu konuda
  9. U

Hamleleriniz nasıl olurdu

Yani, her zaman dikkate alman gereken en önemli şeyler nelerdir? Aklımda böyle bir kontrol listesi olsa iyi olurdu, böylece hep aynı hataları yapmam, Potansiyel hamleleri incelerken sürekli uyguladığın bir adım sırası var mı? Varsa, bunların ne olduğunu bilmek harika olurdu
  10. U

Görev tanımı dışında iş yaptırtmak

Kamuda çalışıyorum iş yerinde görev tanımı dışında iş yaptırmaya çalışıyorlar gelen şeflerin arabalarını yıka içini temizle diye dediler kabul etmedim Sonuç olarak, işçiye görev tanımı dışında bir iş yaptırılması durumunda, işçinin yazılı onayı gereklidir 4857 Sayılı İş Kanunu’nun 22...
  11. U

İş yerinde kıskançlık çekemmezlik

Daha önce sahada çalışıyordum beni ofise aldılar insan kaynakları bir kaç aydır bir şeyler seziyorum duydum bu çocuk torpili vs diye kimse selam vermiyor aralarına almıyorlar ne yapmam gerekiyor
  12. U

Firma indirim yapmadı

Şehirler arası otobüs bileti aldım varan turizim engeli indirimi yapmadı kanuna göre yapmak zorunda Şehirlerarası otobüslerde %30 indirim mevcuttur kartımı gösterdim nereye şikayet edebilirim yüzde 40 engellim var
  13. U

Aradı açmadım telefonu

Geçen de forum da yazdım bulaşalım dedi gelmedi engel attı sonra da kaldırdı 3-4 kez aradı açmadım sizce ne yapmalıyım
  14. U

İlk buluşmamızda ne yapmam gerekiyor

İş yerinde arkadaşım ile buluşcam sizce ne yapmam gerekiyor birbirimizi tanıyalım mı devamlı konuşuyoruz telefonda mesaj atıyoruz ne yapmam gerekiyor
  15. U

Duygularımı açayım mı

İş yerinde arkadaşım var sohbetmiz var öğlen aralarında çay içeriz yakın arkadaşım birbirimizi takip ediyoruz sosyal medyada sizce duygularımı söyleyim mi bekleyim mi
  16. U

İçimi dökmek istiyorum

Merhaba, konuşup içimi dökebileceğim hiç kimse yok. Sadece burası var. Öncelikle hayatımda iyi giden hiç bir şey yok. Öyle ufak meseleleri dert edinip hayatım kötü diyenlerden değilim. Hayatım gerçekten çok kötü. Her geçen gün daha da kötü oluyor. Çalıştığım yerde hep eziliyorum. Sürekli hedef...
  17. U

Mesai saatleri dışında aranmak

Merhaba, mesaim bitmiş evimde dinleniyorum. 3-4 oldu arayıp duruyorlar Ölü taklidi yapıyorum bakmıyorum telefona. Neden insanları mesai saati dışında rahatsız ediyorlar? Ben senin telefona bakmakla yükümlü değilim. Mesai saati dışında iş yapmak veya senin goygoyunu dinlemek zorunda da değilim...
  18. U

Sınavdan kaldım İngilizce

Üsmek kursuna gidiyorum İngilizce sınavıdan kalmışım 6 ayım çöp oldu. Hocaya tartışmaya girdim o yüzden bıraktı beni
  19. U

Modum düşük bu aralar

son zamanlarda iş hayatım için bir tükenmişlik yaşıyorum. onu yapıyorum olmuyor bunu yapıyorum olmuyor motivasyonel anlamda baya bir düştüm
  20. U

Sınav var cuma günü İngilizce

üsmek İngilizce kursuna gidiyorum cuma günü sınav var hoca soruların cevaplarını verdi grupta sınav günü telefonlar alıcakmış yerleri de değişecekmiş bende karşı çıktım ve ÖSYM sınavına girmiyoruz diye de tartışmaya girdim vermem diye de söyledim
Geri