Arama sonuçları: *

• Users: proerdo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. P

MERCUSYS MR60x wifi sinyalini ethernete dönüştürebilir mi?

Merhabalar MERCUSYS MR60x modem aldım amacım modemden gelen wifi sinyalini alıp ethernet ile bilgisayarıma aktarmaktı ama yapamadım bu modem bunu desteklemiyor mu? İade mi etmeliyim? Desteklemiyorsa TP-Link RE205 almak istiyorum bu çalışır mı?
  2. P

Mercusys MR60X modemi Wi-Fi güçlendirici olarak kullanamıyorum

Merhaba yeni Mercusys MR60X modem aldım ama Wi-Fi sinyalini alıp Ethernet'e dönüştürecek şekilde kullanmak istiyordum yapamadım yardımcı olur musunuz?
  3. P

Mercusys MR60X AX1500 alınır mı?

Merhaba, ben bir modem almak istiyorum. Birkaç ay router olarak kullanacağım, daha sonra fiber bağlayıp modem olarak kullanacağım. En iyi bunu bulabildim: 2 çekirdek, 128 MB, 5 GHz ve 2.4 GHz destekli Wi-Fi 6 modem. CS2 oynuyorum, onun için kullanacağım. Güçlendirici olarak kullanırken modem ->...
  4. P

CS2 için Mercusys MR60X Wi-Fi 6 modem alınır mı?

Merhaba, ben bir modem almak istiyorum. Birkaç ay router olarak kullanacağım, daha sonra fiber bağlayıp modem olarak kullanacağım. En iyi bunu bulabildim: 2 çekirdek, 128 MB, 5 GHz ve 2.4 GHz destekli Wi-Fi 6 modem. CS2 oynuyorum, onun için kullanacağım. Güçlendirici olarak kullanırken modem ->...
  5. P

Rüyalar ve kabuslar kasası satılır mı

Merhabalar Hoi4 şuan 30 dolardan 8 dolara düştü almak istiyorum seçkimden 4 adet rüyalqr ve kabuslar kasası var şuan satılır mı? Veya satmayıp bekletsem gelecekte tanesi 10 15 dolara çıkar mı?
  6. P

mouse Önerisi 1000tl

Merhabalar yeni bi mouse almak istiyorum1000tl civarı olsun istiyorum bu ikisini önerdiler cs2 için kullanıcağım daha iyileri varsa onları da söyleyebilirsiniz: https://furylevel.com/fevell-z1-se?Renk=Siyah Fevell Z1 Se 888tl + galiba 100tl kargo (24.000Dpi, 300IPS, 35g sensörü 3311 yazılımı...
  7. P

100Mbit için modem önerisi

Merhaba şu an bir güçlendirici ile CS2 oynamaya çalışıyorum karakter ışınlanıp duruyor 1000 pinglere fırlıyor o sebeple yeni bir internet almak istiyorum kampanyala Kablonet 100Mbit fiber ucuza geliyor. Aylık 60TL modem parası var onu vermke istemiyorum o sebeple kendim modem alsam ne...
  8. P

İnterney kablo önerisi

Merhaba bir Ethernet kablosu bakıyorum 10 metre yeterli 25Mbit internetim var ama kablonun biraz üstüne basılacak muhtemelen o sebeple flat almayı düşündüm ama fark etmezse şart değil. CS2 oynuyorum genel olarak.
  9. P

Eski pentium sistem görüntü yok

Merhabalar kendim bir aio soğutucu yapmak istedim eski pentuim 2200E bir sisteme taktım biraz sıvı sızıntısı oldu yaparken şimdi normal çalışıyor ama görüntü hem igpu da hem normal gpu da yok vga çıkışı ile görüntü alıyorum anakartta -SPEAKER+ diye 4 tane pin vardı ilk pin ve son pine buzzer...
  10. P

1000tl ye mouse + masuepad + klavye önerisi

Merhabalar şuan ofis klavye va mousem var yenilemek istiyorum ama bütçem az klavyede bu mekanik ses gibi şeyler önemli değil cs2 oynuyorum performans önemli şimdiki klavyem de pek sıkıntı yapmıyo aslında çok büyük fark olmıcaksa bu kalabilir de bütçeyi biraz aşabilirim
  11. P

İntel 16. Nesil iyi mi kötü mü çıkar

Merhabalar intelin yeni nesili 15. Mi 16. Mı diyorsunuz bilmiyorum sizce amdyi geçicek düzeyde çıkar mı 120mb civarı l3 belleklerinden söz ediyorlardı ve çok geride kaldı intel amden yeni sokete de geçiyo yatırım için soruyorum iyi çıkarsa muhtemelen yükselir diye.
  12. P

Cs2 de seçkin nasıl alınır

Merhabalar ben cs de seçkin almak istiyorum bi normal bir şekilde 15 dolar ile alınabiliyor sanırım birde 5 dolar steamde harcıyıp steam levelleri alınıp 20 levelde veriliyormuş 20 level olmak için 5 dolara hızlı level veren oyunları alıp ta seçkin almak mantıklı mı yoksa direkt 15 dolara mı alınır
  13. P

500 - 600 tl ye mouse + mousepad önerisi

Merhaba, şu anda ofis klavye ve fare kullanıyorum, CS oynuyorum ama hem çok iyi oynamadığımdan hem çok ani hareket yapmadığımdan klavye konusunda pek sıkıntım yok idare ediyor (Temu'da satılan 100 TL altında olan bir şeyler alabilirim belki) ama mouse bazen sensörden sıkıntı olabilir gibi...
  14. P

700 TL'ye klavye + mouse + mousepad önerisi

Merhabalar yeni bir sistemim var ofis klavye ve mausu kullanıyorum mauspadim yok 700tl civarına birşeyler bulunabilir mi diye bakıyorum klavye çok önemli değil hatta alnayabirim mouse bütçeye ne uyarsa en iyi mousepad küçük olsa iyi olur olmasa da olur cs2 oynuyorum genelde
  15. P

Çözüldü✓ Arc B580 değiştirilmeli mi

Merhabalar arc B580 ekran kartı r5 5600 sistemim var arc tam stabil değil gibi çoğunlukla cs2 oynuyorum. Arc ile cs2 pek anlaşamıyor mu vac hatası alıyorum bazen hikaye modu da oynarım diye almıştım ama şuan oynamıyorum 2. Elde 11000 veya 10500 gibi bir fiyata satılıp 9060 alınır mı? Hikaye modu...
  16. P

İnternet kablosu önerisi 100 1500 tl

Merhabalar yeni bir intenet kablosu alıcağım 25 mbit internetim var rekabetçi oyun oynuyorum ne önerirsiniz 100 lirayı geçmese iyi olur
  17. P

Çözüldü✓ 1 adet ölü piksel sıkıntı mıdır

Merhabalar yeni aldığım aoc ips 1080p monitorden ölü piksel çıktı ama sadece 1 adet iade etmeli miyim sağ alt tarafta
  18. P

Bilgisayarın ilk bootunda bu yazıyor ne yapmalıyım

Yeni bilgisayarımı ilk açarken bu yazdı ne yapmalıyım.
  19. P

Arc B580 sistem 600wta oc olur mu

Merhabalar intel arc B580 li bir sistem aldım psu 600w oc yapabilir miyim?işlemci 5600
  20. P

Bu kasa argbli soğutucu çalıştırır mı

https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-zoko-chiko-4x12-cm-argb-fan-mesh-panel-temper-camli-gaming-kasa-fiyati,188724290.html merhabalwr sistemim için kasa bakıyorum ama hem kasam hem phantom spirit soğutıcum için argb yok bu kasanın argbsini kullanabilir miyim? Farklı bir kasa...
Geri