Arama sonuçları: *

1. sevimli kedi

Red switch 100 klavye önerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/398916/asus-rog-strix-scope-ii-rx-red-switch-rgb-kablolu-turkce-mekanik-gaming-klavye/ bu klavyeyi almayı düşünüyorum bütçe 5000 - 4500 bilek desteği olup olmamasının önemi yok oyun oynamak için alacağım, led ışığını ayaralama gibi özelikler olsun en önemlisi...
  2. sevimli kedi

Hobi tavsiyesi öneri?

20 li yaşları dayım bu yaşta ne gibi hobiler iyi gelir? depresyon bunalım vs yok sadece baş ağrısı ve ümitsizlik tavsiyeniz nedir
  3. sevimli kedi

Windows 11 tpm 2.0 zorunlumu?

win 10 kullanıyorum win 11 e bir türlü geçmedim sebebi ise tpm, flash belleğe win 11 kurdum win 11 yüklemeyi destekliyor bu nasıl oluyor? olduda yükledim tpm olmadan win 11 de sorunlarla karşılaşırmıyım?
  4. sevimli kedi

S.steam ark hızlı kodu dolanrıdıcılık mı?

steam de oyun oynarken yeni bir hesap oluşturmuş birisiyle tanıştım, ilk başta her şey güzel discorda ekledim, bana yeni bir bağlantı gönderdi, ama sorun burda başlıyor, chrome de steam hesabım bağlı gönderdiği linke tıkladım ekle beni dedi atığı link s.steam hızlı ark davet kodu ama sitede...
  5. sevimli kedi

Steam cs2 gibi drop kasıp sata bildiğimiz bir oyun varmı?

steam da oyun ala bilmek için cs2'de 2 hesapta drop kasıyorum cs2 alternatif bir oyun varmı yani drop kasıp satmak?
  6. sevimli kedi

Oyun oynarken Windows'un etkinleştir yazısı resim gibi oluyor

bunun nasıl bir sorun olduğunu bilmiyorum ama bir ayarla oynadım galiba. windows etkinleştir yazısı, arka plandaki resmi gösteriyor bunu düzeltmenin bir yolu varmı?
  7. sevimli kedi

Asus tuf leptop fps sorunu

bu sorunla karşılaşan oldumu bilmiyorum ama benim sorunum biraz daha değişik, cs2 tarzı oyunlarda sabit FPS ile oyniyorum ne oldu bilmiyorum ama son 5 ayda hep 139fps de kalıyordu fps, tabi yeni bir sorun daha çıktı arka planda chrome - steam veya yt açınca oyun ilk başta 139fps den 144 de...
  8. sevimli kedi

Chrome discord oturumu otomatik kapatıyor

konuyu tekrar açıyorum bu sorunu bilen varmı?
  9. sevimli kedi

Chrome discord oturum sürekli kapanıyor

oturum açtığım zaman pc yi kapatıp, tekrar pcyi açıp chrome açıyorum oturum sürekli tekrar kapanıyor oturumu kapatıyor bu sorunla karşılaşan varmı?
  10. sevimli kedi

Kaç gb internet size yetiyor?

40gb interneti 1 bucuk hafta bitirdim 200gb taşına bilir interneti 1 haftada bitirdim tabi kulananlar var ama çoğunu ben kullanıyorum rekorlarınızı bekliyorum
  11. sevimli kedi

Roblox sürümü güncel değil

çok fazla can sıkıntısından telefonda tekrar oynamak istedim vpn ile giriliyor normalde ama güncelleme isityor oyun apk ile bu işi çöze bilirmiyim?
  12. sevimli kedi

Cs2 seçkin hesap nasıl hediye edilir?

Bir arkadaşa seçkin hesap hediye edeceğim steamda bunu yapamıyorum seçkin hesabı nasıl hediye ederim?
  13. sevimli kedi

Filim ve dizi, katil yalvaran adamı öldürünce ölen adama sempati duyuyormusunuz?

olayı anlatacak olursam filim ve dizilerde katil olan kişi öldüreceği adama sempati duyuyormusunuz? yani o adam yalvarır Ken sanki ben ordaymışım gibi hissediyorum ölecek olan kişi kötü iyi farketmez beni baya geriyor
  14. sevimli kedi

Sakal uzaması nasıl engellenir

ilaç olmayan. daha erken çıkması için ne yapmalıyım sakalar çok uzun çıkıyor, ne yapa bilirim tavaiye?
  15. sevimli kedi

Mobil veri otomatik nasıl kapatılır

geceleri uykuya dalarken mobil veriyi kapatmayı unutuyorum bunu otomatik yapmanın bir yolu varmı?
  16. sevimli kedi

Leptop - pc Ağır oyunlar için kaç saat oynanmalı

leptopbum normal sıcaklık derecelerinde çalışıyor ama merak ettiğim bişi var 80 derece sıcaklıkta çalışan en ağır oyunları oynarken maksimum ve minimum kaç saat oyun oynamalıyım cihazın ömrünü azaltmamak için?
  17. sevimli kedi

Redmi note 11 pro kişisel bağlantı sorunu

telefonun int için bağlantısını açtığımda sorun olmuyor ama akşam saat tam 12 olunca kişisel bağlantı kesiliyor wi fi kısmında görünmüyor bir türlü çözemedim bu sorunu
  18. sevimli kedi

Internetsiz ortamda oyun önerisi istiyorum

aklınıza ne geliyorsa söyleyin burda şebeke sık sık gidiyor vakit geçirmem lazım önerileriniz için şimdiden teşekürler
  19. sevimli kedi

Rdr1 pc, ucuza nerden satın alınır güvenli!!

oyun steamda baya pahalı steam dışı başka nerden satın ala bilirim ucuza ? korsan oyunlar yüklemek istemiyorum çünkü hesaplarım çalnacaktı korsan oyunlarla pek aram iyi değil
  20. sevimli kedi

Laptobumu servise kronik sorunu şüphesiyle gönderirsem laptobu incelerlemi?

leptobumu tekrar servise göndere bilirim, kronik veya donanımsal bir sorun şüphesiyle gönderirsem servis bunla ilgilenirmi
Geri