Arama sonuçları: *

1. TavafEdenAdam

35 K Telefon önerilerinizi bekliyorum

Onemli olan tek faktör kamera marka takıntım yok, google piksel dusundumde bilemiyorum danışmak istedim.
  2. TavafEdenAdam

S25FE VS İphone 13 hangisi

33k bütçe mobil fotoğrafçılık hobim var onun için alacağım kamerası önemli birde uzun yıllar 3 sene falan idare etmesi önemli
  3. TavafEdenAdam

İPhone 13 alınır mı?

Fotoğraf çekmeyi çok seviyorum ve İPhone prestiji ve kamera kalitesi hoşuma gidiyor bütçem İPhone 13 ile tam uyuşuyor 34k, kamerası iyi 3 sene kullanılacak güzel Bir telefon gibime geliyor sizce?
  4. TavafEdenAdam

İPhone'da Fotoğraf Aktarimi?

Ip13 almayı düşünüyorum, 4 sene kullanacagim, fotoğraf aktarımı için orijinal adaptör şart mı lighting to usb3 adaptör diye birsey gerekliymiş sanırım, İPhone güzel fotoğraf çekiyor ve bende fotoğraf saklamayi bir hddye depolamayi önemsiyorum çünkü zaman geçiyor fotoğraflae kalıyor, insan zihni...
  5. TavafEdenAdam

Trendyol Çok Garip!!!

Trendyol go üzerinden yemek siparişi verdigimde babama kod gitmiyor ama ürün alırken kod gidiyor, kod girmemi istiyor, alternatif bir kod gitmeyen uygulama var mı, her seferinde gece vardiyasındaki babamı rahatsız etmek istemiyorum...
  6. TavafEdenAdam

Shopierden T-shirt alınır mi

İnstagramda gördüm, shitpost içerikli tişörtler satıyor, isim vermiyeyim, göndermek zorunda diye biliyorum alayım mı?
  7. TavafEdenAdam

Toplama Yardım beyler lutfen

Selaminaleykum öncelikle, bilgisayar toplamaya çalışıyorum 1080p fps oyunları için birine soruyorum ddr5 al diğerine soruyorum Ddr4 al, uzun ömürlü olmasına gerek yok 3 sene sonra üni bitiyor, sorun şu ki elimde Ddr4 parçalar var! Anakart Msi A520M A PRO Ram : twinmos 8x2=16gb 3200mhz ram...
  8. TavafEdenAdam

5 KG Gainer + Shaker 1.799 ₺

Fittnes yapanlara ve kilo almak isteyenlere aşırı f/p gainer yanında 700ml shake hediyeli üstelik hayvansal protein içeriyor, kilo almak isteyenlere ve Bi nebzede olsa protein ihtiyacınızı karşılaması için alabilirsiniz, ben aldım 3 iş günü içerisinde geldi, shaker kendi shakerları sert plastik...
  9. TavafEdenAdam

Toplama Mi yapmaliyim Hazır Mı

33 bin lira bütçem var İşlemci odaklı oyunlar oynuyorum. İşlemciye yoğunlaşmak istiyorum 3070 +ryzen 5 7600 gibisinden mesela 2.el mi toplayayım Sıfır mı toplayayım Hazır sistem mi bilemedim Sadece kasa monitör falan yok Sadece kasa dostlar teşekkür ederim simdiden
  10. TavafEdenAdam

I5 12400F + 5060TI 8GB

Selaminaleykum, hazır sistem alacağım max 33k olacak şekilde Bir tane buldum Anakart : H610m ddr5 5600mhz İşlemci : I5 12400f Ram : 16gb ram ddr5 5600mhz Ekran kartı : Msi 5060ti 8gb çift fan Kasa : Argb kasa fazeon 750w Not: 1080p icin Fivem, Valo, cs icin
  11. TavafEdenAdam

Msi mag 242f fps icin

Video ve fps oyunları için alacağım nasıl Ve En ÖNEMLİSİ MONİTÖR KOLU İLE KULLANACAĞIM...
  12. TavafEdenAdam

Max 33k hazır sistem

Amd, ıntel farketmez önerilerinizi bekliyorum hazır sistem
  13. TavafEdenAdam

1TB-2TB HDD LAZIM F/P UCUZ

Veri yazsın yeter depolasin yani Bütce max 2k
  14. TavafEdenAdam

33kya bu sistem alınır mi

I5 12400F MSI GEFORCE RTX 5060TI 8GB MSİ PRO H610M DDR5 16GB DDR5 RAM 6000MHZ 500GB SSD 750W PSULU KASA ARB KULE TİPİ SOĞUTUCU ARGB 12CM baska yazacak birsey bulamadım markalar güzel 33k ya alınır mi
  15. TavafEdenAdam

Oyun & Ders Monitör önerisi

Hem video hem oyun, oyunlar hikayeli degil, ets, cs 2 falan, bütçe 8 bin Türk lirası Hareketli monitör olmasi tercihimdir
  16. TavafEdenAdam

İkinci el 3060 alacağım, furmark yardım

İlanları inceliyorum genel anlamda 66-69 derecelerde seyrediyor incelediğim ilanlardaki 3060lar fps işe 105-100 gibi seyiriyor, İnno3d pny fark eder mi, asus almaya çalışacağım ama olursa inno3d alabilirim, artık hangisi gelirse, 3060ta alma dediğiniz bir marka var mı ve son olarak isi...
  17. TavafEdenAdam

Nvidia mı Amd mi Sizce

Rx6600 Rtx 3060 Hangisi daha iyidir oyun performansı ve uzun saatler kullanımda, kasam Zoko smile, Ddr4 sistemim var, amd alma ısınır diyorlar
  18. TavafEdenAdam

Shopier'e güvenilir mi?

İnstada:formaevi15 diye bir yer var shopierden forma satıyor, güvenli mıdır, umarım reklama girmiyordur, güvenilir mi
  19. TavafEdenAdam

Toplama Bilgisayar Tavsiye

Elimde Mevcut Olan Parçalar Anakart: MSI A520m A PRO DDR4 PSU: Enermax 600w +80 bronze Ram: Twinmos Concord 8x2=16 3200mhz ram Kasa: Zoko Smile Akvaryum kasa İşlemci Ve Ekran kartı önerisi için geldim Sıfır veya ikinci el önerisi alabilirim Hem ders hemde oyun icin Oynadığım oyunlar:cs2 ve cod
  20. TavafEdenAdam

Ürünlerim ne kadar eder?

Msi a520m a pro 8x2=16gb 3200mhz ram concord Zoko smile kasa Enermax 600w psu Ürünlerin hepsi sıfır kapalı kutudur Sahibindende toplu koysam veyahut tek tek koysam ne kadar yazmalıyım detaylı bir bilgi verirseniz harika olur.
Geri