Arama sonuçları: *

• Users: Mesut001
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Askere gidenlerden bilgi almak istiyorum

1.sorum var arkadaşlar ben yoklamamı yaptım ama gitmekten vaz geçtim ha yoklama yaptım muayene olmadım yoklama kaçağı olarak gözükür müyüm 2. Yoklama kaçağı olduğum sürede günlük kaç TL ceza yerim
  2. M

Yardım 600 TL taşınabilir Bluetoothlu hoparlör lazım

600 TL taşınabilir Bluetoothlu hoparlör lazım teşekkür ederim
  3. M

Lenovo laptop önerisi lazım

Lenovo laptop önerisi lazım 25-30k bütçe AMD işlemci olursa güzel olur
  4. M

Kaliteli bisiklet kilidi önerisi lazım

Başlıkta belirttiğim gibi Kaliteli bisiklet kilidi önerisi lazım bu modelden lazım Max bütçe 1500 TL
  5. M

Deepcool psu kullananlardan fikir istiyorum

Deepcool psu kullananlardan fikir istiyorum başlıkta da yazdığım gibi deepcool psu nasıldır kullanan varsa görüşlerini alabilirimyim( deepcool pf650w 80+ bronze )
  6. M

Ddr4 toplasam bu devirde hâlâ işe yarar mı

Ddr4 toplasam bu devirde hâlâ işe yarar mı Ddr5 taraftarıyım ama bütçem kısıtlı olduğu için (28-29k)
  7. M

Bu markayı bilen varmı iyi midir

Bu markayı bilen varmı iyi midir yoksa Kingston dan şaşma yalım mı
  8. M

İki ucu usb-a olan kablo önerisi lazım

İki ucu usb-a olan kablo önerisi lazım başlıkta dediğim gibi 3 metre ve yurtiçi olursa güzel olur teşekkür ederim
  9. M

Onvo markası alınır mı

Şu anda A101 de satılan piyasanın bir tık aşağısında satılan bir televizyon var markası ONVO 65 inç QLED bir televizyon acaba alınır mı iyi veya kötü yönlerini açıklayabilirmisiniz
  10. M

Bütçe kısıtlı 1500 TL

Bütçe kısıtlı 1500 TL (Paket) Xiaomi Smart Band 9 Active+Redmi Buds 6 Play https://www.mi.com/tr/app/product/bundle/3223712726?utm_channel=social&utm_medium=clipboard Bu set stoğa gelince alınır mı yada daha mantıklı bir seçenek varmı (kulaklık bezelye şekilnde olursa güzel olur)
  11. M

PS3 için kol önerisi lazım

PS3 slim cihazım var buna dualshock3 almak mı yoksa PS4 veya ona benzer bir kol almak mı mantıklı
  12. M

PlayStation 3 ile ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilirimi

Elimde 256gb bı PS3 var kendim kırıcam Youtubda black konsol adlı bi kanalda gördüm kolay bir işlem ama tek sıkıntım bu kırma işlemine bu hafıza yetermi
  13. M

Kulak içi kulaklık önerisi lazım

Kulak içi kulaklık önerisi lazım bütçe 1500 Bilindik bir marka olursa sevinirim teşekkür ederim
  14. M

Anime izleyenlerden bilgi almak istiyorum

https://vt.tiktok.com/ZSkWsxVuD/ Bu animenin ismi nedir hiçbir yerde bulamadım ve nereden izleyebilirim Teşekkür ederim
  15. M

İsveç cakısı marka önerisi istiyorum

İsveç cakısı marka önerisi istiyorum Bilen yazan varsa sevinirim birde pense şeklinde olursa güzel olur
  16. M

Tavan vantilatör önerisi

Tavan vantilatör önerisi istiyorum 2500 bütçe f/p olsa mükemmel olur indirimli birşeyler
  17. M

Orta segment laptop işlemcileri

orta segment laptop işlemcileri hangileri
  18. M

25-30k laptop önerisi lazım ahali

Genellikle günde bir iki saat oyun oynarım Asus , MSi veya HP gibi markalar birazdaha tercihimdir teşekkür ederim
  19. M

25-30k laptop önerisi

Genellikle günde bir iki saat oyun oynarım Asus , MSi veya HP gibi markalar birazdaha tercihimdir teşekkür ederim
  20. M

Ekran kartı modelleri ne kadar fark ediyor

ekran kartı modelleri ne kadar fark ediyor İNNO3D ekran kartı alınır mı mesela yoksa Palit daha cazip geliyor
Geri