Arama sonuçları: *

1. Francesco Bernoulli

Ryzen 5 1600 6500 XT Darboğaz Yapar Mı?

Merhaba arkadaşlar rx 550 4 gb kullanıyordum. bugün rx 6500 xt aldım. daha test etmedim ama sizce darboğaz sorunu yaşar mıyım? rx 550 yi işlemci ağırlıklı oyun olsa dahi %99 da beslerken %21 civarı bir kullanım alıyordum. şimdi sıcaklıklar artıp bir darboğaz olur mu sizce? teşekkürler.
  2. Francesco Bernoulli

M2 SSD Önerir Misiniz?

Merhaba arkadaşlar 1500 tl bütçem var 500-1tb arası bir m2 alabilir miyim alabilirsem hangisini almalıyım ben çok anlamıyorum bu depolama işlerinden size danışmak istedim. teşekkürler.
  3. Francesco Bernoulli

Sistem oyunlarda nasıl performans verir?

Ryzen 5 1600 6C/12T 3.4 Ghz RX 550 4 GB(O.C) 8 GB RAM DDR4 3200 Mhz 240 GB SSD Arkadaşlar sistemi para ile almayacağım. kuzenim hediye olarak verecek. sizce bu sistem Valorant cs2 minecraft tlou oyunlarındaki performansı nasıl olur?
  4. Francesco Bernoulli

İşletim sistemi önerisi

Sistemim İ7 3770 RX 550 4 GB 16 GB RAM 240 GB SSD bu sisteme hangi işletim sistemi oyunlarda en iyi performansı verir?
  5. Francesco Bernoulli

İşlemcide BD Prochot sorunu

Arkadaşlar selamün aleyküm. ben bilgisayarımda throttlestop uygulamasından bd prochot kapatmak istiyordum ve indirip kapattım fakat oyunlarda hala açılıyor ve 2-3 dakika boyunca oyunu bana zehir ediyor. sonra gidiyor ve 5-6 dakika aralarla bunu tekrar ediyor ve gerçekten çok rahatsız edici...
Geri