Arama sonuçları: *

• Users: Xenion
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Xenion

W11 Siyah Ekran Problemi

Merhaba herkese iyi forumlar. Sistemimde her oyunu değil ama mesela CS yi tam ekrana aldığımda ve alt tab attığımda PC donuyor ve kasadan kapatma tuşuna basıp tekrar açmadan asla düzelmiyor. Ekran kartı resetleme işe yaramıyor. Kenarsız Pencereli modunda bir problem yaşamıyorum. CIV6 tam...
  2. Xenion

RYZEN 5 5600X GHZ FIRLAMASI

Öncelikle herkese iyi forumlar. Ryzen 5 5600X işlemciye ve 6700XT ekran kartına sahibim ve şöyle bir problem yaşıyorum: CS2 veya Valorant oynarken fps im gayet yüksek ama bazen fps ani azalıyor drop yemiyorum ama kasıyo gibi oluyo. CPU-Z Uygulamasından kontrol yaparken 4600MHZ den 3600MHZ e...
  3. Xenion

Yardım Monitör Seçimi: 200Hz mi 240Hz mi?

Herkese iyi forumlar. R5 5600X - RX6700XT - 8x2 16GB 3200mhz ram Yüksek seviye FPS oyuncusuyum CS2 ve arada R6SX falan. Bilgisayarımı yeni topladım hatta kulaklık fare her şeyi aldım ama monitör için GS25F2 vs GS25F2A arasında kaldım biri 200hz diğeri 240hz bilgisayarım 240hz için uygun olur...
  4. Xenion

Çözüldü✓ Razer Blackshark V2 X ve anakart

Herkese iyi forumlar. Günlerdir mikrofonlu fps oyunlarına yönelik bir kulaklık arayışındayım kablolu kablosuz farketmez. Ama bir türlü düzgün bir kulaklık bulamadım hangi modele baksam tam alacakken olumsuz bir şey görüp vazgeçiyorum. En son Razer Blackshark V2 X beyaz olanı çok hoşuma gitti...
  5. Xenion

Çözüldü✓ FPS İçin kulaklı önerisi

Herkese iyi forumlar. FPS Oyuncusuyum ses kasma mevzusu çok önemli o yüzden 7.1 muhabbetine kafayı takmış durumdayım çok önemli mi? Yeni kulaklıklarda stero daha iyi diyorlar. Razer blackshark V2 X HyperX Cloud 3 HyperX Cloud Core Bu üç modelden birini almak var aklımda Kablolu kablosuz çok...
  6. Xenion

Öneri Mouse ve Mouse pad önerisi

Hardcore FPS oyuncusuyum ona göre bir mouse ve mouse pad önerisi yapar mısınız. Kablosuz mouse çok gecikme yapar mı bilmiyorum eğer öyleyse kablolu önerin. Bide anakartım MSI B550 A PRO Bluetooth olmayan bir anakart bununla kablosuz mouse kullanamaz mıyım şimdi
  7. Xenion

Öneri 1080P Yüksek HZ Monitör Önerisi

R5 5600 + RX6700XT Sistemime [H3 id='COLORrgb97+189+109AOC+25G4SRECOLOR+veya+COLORrgb97+189+109GIGABYTE+GS25F2COLOR']AOC 25G4SRE veya GIGABYTE GS25F2[/H3] Bu iki monitörden birini almayı düşünüyorum birisi 4700TL diğeri 8200TL Genel olarak FPS Oyuncusu olduğum için sağlam bir monitör istiyorum...
  8. Xenion

Uygun Kasa+PSU önerisi

25.000TL bütçem ile 2. el DDR 4 sistemime kasa + psu gerekiyor. Kasa ve PSU konusunda bilgili değilim tercihim sıfır olması. İşlemci: Ryzen 5 5600 (4500 TL) Anakart: MSI B 550 A PRO (2500 TL) RAM: G Skill Flare X 2x8 16GB 3200mhz cl14 (3000TL) Ekran kartı: RED Devil RX 6700XT (9500TL) İşlemci...
  9. Xenion

Ryzen 5 5600 ile Uygun Anakart Seçimi

Son ram fiyatları ve DDR 4 ün hala gideri olduğunu düşündüğüm için 2. el bazı parçalar sıfır olabilir bir sistem toplamaya karar verdim. Ryzen 5 5600 ile illa soğutuculu bir anakart mı kullanmam gerekiyor veya ucuzundan bi A520 ile rahat rahat performans alabilir miyim? Sistemin toplanma amacı...
  10. Xenion

Öneri Kasa - PSU Önerisi/Tavsiyesi

Merhaba dostlar öncelikle herkese iyi forumlar. Son 1 haftadır toplayacağım sistem üzerine bu forumda dahil olmak üzere sorular sordum ve sonunda parçaları almaya başladım. Fakat İşlemci soğutucu - Kasa ve PSU konusunda bilgim yok. Bu söylediğim parçalar hakkında yardımcı olur birde anakartımın...
  11. Xenion

Bilgisayar Toplama Tavsiyeleri ve Bileşen Seçimi

Ekran kartını 3 4 ay sonra alacağım bunu bir belirteyim. (Bu süreçte geçici olarak rx580 8GB kullancam) 40K Bütçem var aşağıda yazdığım bütün bileşenler için (Ekran kartı dahil değil) Anakart ve Kasa konusunda bilgili değilim bir kaç tane araştırdım fakat hangisini tercih etmeliyim bilmiyorum...
  12. Xenion

Çözüldü✓ Masaüstü Toplama Bilgisayar (Ekran Kartsız) Tavsiyesi

* 35-40K Bütçem var * Bütçem ekran kartlı bir bilgisayar almaya yeterli olmadığı için ekran kartını sonradan almayı düşünüyorum (RTX 4070 Tİ SUPER mantıklı mı?) * Fps oyunlarını (CS Valo vb...) oynuyorum genelde ama RDR 2 Cyberpunk gibi oyunlarıda oynamak istiyorum fakat önceliğim fps oyunlarını...
Geri