Arama sonuçları: *

1. TouchMeSenpai

Yardım Yurt dışından ürün getirme sınırı

Merhaba , almanyadan 4 adet pc fanı getirsem , gümrükte sorun olur mu acaba ? Internet üzerinden değil de direkt kendim ile birlikte. Türkiye de olmayan bir seri var da o yüzden merak etti.. Yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkürler Başta 7 tane alıp pc yi tamamen bu fanlar ile yükseltmeyi...
  2. TouchMeSenpai

❌İndirim Bitti! ASUS PRIME RTX 5080 57.995TL

Piyasa fiyati 70k dan basliyor. Amazon almanya dan sorun olmayacagini dusunen arkadaslar var ise , hayirli olsun simdiden. Tek sorun yurt disindan gelecek olmasi , ekstra bir vergi kesilir mi bilmiyorum https://amzn.eu/d/d9kJUAM
  3. TouchMeSenpai

Samsung g6 oled monitor için kablo tavsiyesi

Samsung oled g6 monitörümü , dp 1.4 kablo ile kullanıyorum. Hdmi 2.1 alıp , hdmi ile kullanmak mantıklı mı sizce yoksa dp 1.4 ile kullanmaya devam etmek mi daha iyi olur ? Dp 1.4 1440p 240hz de DSC kullandığı için hdmi 2.1 almayı düşünmeye başladım ama sizce bir farkı olur mu ? Amd rx 6800...
  4. TouchMeSenpai

Windows KB50663878 sürümünü hemen silin

Windows KB50663878 güncellemesi nedeniyle internet üzerinde çok sayıda kişi SSD’lerinin bozulduğunu belirtiyor. Özellikle yüksek hacimli işlemler sırasında bu sorunun ortaya çıkma ihtimali daha da artıyor. Google’a yalnızca Windows KB50663878 yazmanız bile, ilk çıkan sonuçların bu sorunla ilgili...
  5. TouchMeSenpai

Çayda en iyi üretim ayı hangisi ?

Anladığım kadarıyla çaylarda bazı aylar çok daha lezzetli oluyormuş. Geçen ay komşum bana bir çay hediye etti , çok beğendim ve 5 kg sipariş ettim. Gelenler çok kötüydü ve üreticiyi aradım durumu belirttim ve bana en kötü hasadın denk geldiğini söyledi. Tabi iade ettim anında Komşumun bana...
  6. TouchMeSenpai

Öneri Pc için hoparlör yada soundbar önerisi

Pc kullanırken kulaklık takmaktan sıkıldığım için hoparlör veya soundbar arıyorum güzelinden. Elimdeki kulaklıklar çok iyi olsa da ( steelseries arctic nova pro ve epos hs6 pro ) özellikle yaz aylarında kulaklık takmak işkenceye dönüşebiliyor. Verdiği ses kalitesi olarak kulaklık seviyesinde...
  7. TouchMeSenpai

Oled monitörün göz sağlığı için daha iyi olması

Birçok forumda , grupta vs oled monitörlerin , diğer panellere göre daha fazla göz ağrısı ve kuruluğu yaptığı söyleniyordu. Benim gözümde ışık alerjisi olduğu için kullandığım ips monitor sürekli olarak benim gözümü ağrıtıyor ve kızartıyordu. Internette gördüğüm yorumlardan dolayı ise oled...
  8. TouchMeSenpai

Sizce en iyi çay hangisi ?

Piyasada bulunan bir çok çay markasını denedim. Damak tadıma en uygun çayı arıyorum ve şuana kadar damak tadıma en çok uyanlar , Tirebolu 42 ile Doğuş gurme çay oldu. Çınaraltı kaşgar gold çay şuana kadar içtiğim en iyi çay olsa da , 2. Kez sipariş ettiğim de bana en kötü hasattan yolladılar ve...
  9. TouchMeSenpai

3 senelik amd ekran kartı deneyimim

21 Kasım 2022 tarihinde yeni bir pc dizmek istedim ve Asus tuf rx 6800 ekran kartı ile ryzen r5 5600 işlemcili sistemi kurdum. İlk 1 seneye yakın sürekli stuttering problemi vardı. Bir oyunu oynarken aniden oyun takılıyordu ve sesler gelmesine rağmen ne kadar beklersem bekleyeyim maalesef...
  10. TouchMeSenpai

Yardım Samsung Odyssey G65B HDR sertifikası

Bu monitörü ilk aldığım da ayarlar kısmında HDR sertifikasını gösteriyordu ve DP 1.4 kablo ile kullanıyordum. Hdmı 2.1 desteklediğini görünce bu monitörün , hdmı 2.1 kablo aldım ve dp 1.4 u çıkarıp , hdmı 2.1 kabloyu taktım. Ayarlar kısmında o günden beri HDR sertifikası bulunamadı yazıyor. Hdmı...
  11. TouchMeSenpai

Asus Tuf Gaming Vg27aq1a

Bu monitörü arkadaşımdan satın alacağım ama Freesync olup olmadığını bir türlü bulamadık nereye bakarsak bakalım. Aranızda bu monitöre sahip olan var mi ? Freesync premium yazıyor bazı yerlerde , bazı yerlerde ise yok yazıyor. Freesync premium ve low framerate compensation olması benim işime...
Geri