Arama sonuçları: *

• Users: Splintex
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Splintex

Asus Rog Strix pg27ucdm vs XG27UCDMG

Bu iki monitör arasında 10k'ya değecek bir fark var mı? Ayrı olarak önerebileceğiniz monitörleri sebepleriyle yazarsanız sevinirim, iyi forumlar.
  2. Splintex

❌İndirim Bitti! MSI Spatium M450 PCIe 4.0 NVME M.2 1TB SSD / 2.849,00 TL

Konusu açıldı ise görmedim, ben 1 tane çektim yeni sistem için depolama olarak kullanırım diye. https://www.hepsiburada.com/msi-spatium-m450-pcie-4-0-nvme-m-2-1tb-3600-3000mb-s-m-2-ssd-p-HBCV00002JMZYH?magaza=Tekramarket
  3. Splintex

9070 XT'li Bilgisayar Parça Tavsiyesi

Arkadaşlar selam, 9070 XT'yi Nitro+ modeline karar verip sonunda satın aldım. Elimdeki sistemi yarın satıp genel olarak sıfırdan bir kasa toplayacağım AM5 olarak. Düşündüğüm parçaları aşağıya yazıyorum fikir ve önerilerinize açığım lakin bütçemin çoğunu işlemciye yatıracağım için çok bir şey...
  4. Splintex

Kasım indirimleri öncesi ekran kartı

Arkadaşlar selam, geçen gün 9070 XT ile alakalı bir konu açmıştım hangi marka model tercihi yapmalıyım diye. 17 ay garantili asrock 9070 xt taichi buldum 35 civarı istiyor karta 6 taksitle. Sizce alınır mı yoksa kasım indirimlerini beklemeli miyim? Eğer indirimleri beklersem Taichi modelini %99...
  5. Splintex

9070 XT Ekran Kartı Önerileri

Merhaba arkadaşlar, 9070 xt ekran kartı almayı düşünüyorum. Modellere bakınca sürekli kafam karışıyor, yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar
  6. Splintex

Fifine K420 2K Webcam

Arkadaşlar selam, dikkatimi çekti sipariş verdim eğer webcam arayan var ise bakabilir bence. Ürünün fiyatı yeni hesap açanlara 580 TL + 750 küsür vergiyle beraber 1363 TL'ye denk geliyor...
  7. Splintex

Çözüldü✓ YARIM SİSTEMİ TAMAMLAMAK

Arkadaşlar selam, elimde yarım parçalarla kalmış bir sistem var. Ufak kardeşimin oynaması ve ödevlerini yapması için fiyat performans bir şey yapmak istiyorum parça önerilerinize açığım. Anakart: Gigabyte B450M Gaming Ram: Corsair 32 GB 3600 mhz ddr4 Kasa+Psu: 650W montajlı bir adet kasa...
Geri