Arama sonuçları: *

• Users: 1beyefend1
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. 1

Görüntü bu şekilde geliyor

Arkadaşlar bilgisayarım düzgündü açınca böyle geliyor artık görüntü neden olur bu?
  2. 1

Bios Update ne kadar sürer?

Msi pro b850p anakartım var flash bios ile bios güncelliyorum başta beyaz ışık yanıp sönüyordu şimdi hep yanıyor ne kadar sürer update bitişi? Beyaz ışığın sönmesi mi gerek yoksa hep yanması bittiğini mi gösteriyor?
  3. 1

Yeni toplanan sistem açılmıyor

Msi pro b850-p anakart 7500f patriot viper venom 6000 cl 30 16x2 5070 ti sistem açılırken dram ışığı sabit sarı yanıyor ve sistem açılmıyor,ilk kurduğumda bios güncellemesini yaptım windowsa da girdim fakat bazen dram yanıyor bazen yanmıyordu şimdi ramleri farklı slotlara taktım tek tek taktım...
  4. 1

Bilgisayarda wifi gözükmüyor

Yeni sistem topladım biosu flashtan güncelleyip windows kurdum. Anakartım msi pro b850p wifi wifi antenini anakarta bağladım fakat wifi ağını görmüyor nasıl düzelir
  5. 1

Msi flash bellek ile bios nasıl güncellenir

Msi b850 p wifi anakart nasıl bios updatelenir? Flasha bios updatei attım fakat m flash için isim falan değiştirmek gerekmiş biostan güncelleyemez miyim normal?
  6. 1

Ssd doğru takılmış mı?

Ssd doğru takılmış mı ve bu soğutucuyu ssdye nasıl takabilirim?
  7. 1

Psu nasıl kablolanır?

Xpg core reactor 850 ve psum var 5070 ti 7500f ve msi pro b850 p anakart var fakat hangi kablo nereye gelecek bilmiyorum bilgisi olan var mı?
  8. 1

5070ti nereye takılır

Msi pro b850 p anakart var şu pci girişlerinden hangisine takmam gerek?
  9. 1

Phantom spirit nasıl takılır

Fan ramin üstüne geliyor tam tersi kısma mı takılmalı fan yani ramin olmadığı yere
  10. 1

Gx30 pro indirim kodu

İyi günler gank sitesinden machenike gx30 pro kulaklık almayı düşünüyordum fakat forumda belirtilen bjk200 ve kaplan200 kodları çalışmıyor kullanım süreleri bitti mi acaba?
  11. 1

Gaming Kulaklık Önerisi 2000₺

Dostlar kafamı sıkmayacak ve kulaklarımı terletmeyecek bir kulaklık önerir misiniz? Bu bütçede ne kadar olur bilmiyorum ama ses kasmak için ideal ve mikrofonu çevreden ses iletmesin orta karar bir şey var mıdır? Bütçe biraz artırabilirim.
  12. 1

Kasada hava akışı için 7 cm boşluk yeterli olur mu?

Dostlar 5070 ti aldım 33-34 cm kasamın desteklediği boyut 40 cm arada 6-7 cmlik boşluk kaldı hava akışı ve soğutma açısından bu boyutlar yeterli gelir mi? Kasayı iade edeceğim ona göre çünkü phantom spirit de aldım o da 12 13 cm heralde destek de 17 cm falan orada da az bir boşluk kalıyor.
  13. 1

Yeni sisteme windows nasıl kurulur?

Birkaç güne tüm sistem elimde olacak fakat windows lisansımın olmadığını fark ettim,7k fiyat da fazla açıkçası. Ucuza bulabileceğim orijinal lisans var mı? Bir de Windowsu nasıl kuracağım bu sisteme?
  14. 1

5070ti psu ve kasa önerisi

Anakart: MSI b650 gaming plus wifi Ekran kartı: Gainward RTX 5070 ti phoenix v1 İşlemci: Amd ryzen 5 7500f Ram: Patriot viper venom 16x2 cl30 6000mhz Ssd: Kioxia exceria pro 1 tb Soğutucu: Thermalright phantom spirit 120se Bu sisteme bir kasa ve psu ayrı ayrı veya birleşik önerebilir misiniz...
  15. 1

80 bin tl 5070 ti sistem nasıl

Monitör: https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-27-odyssey-g6-1ms-240hz-qhd-curved-gaming-monitor.html&ved=2ahUKEwiwkoDFqfSNAxX9S_EDHcZxFMIQFnoECCUQAQ&usg=AOvVaw2W_rJ61BQXJjLxoui-JoJe Psu...
Geri