Arama sonuçları: *

• Users: Antlers
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Bilgisayar kasa önerisi

Öncelikle herkese merhaba, yakın zamanda kendime sistem dizdim ama kasa almadım elimde 700W PSU var 2000TL'yi geçmeyecek şekilde 2.el sıfır hiç fark etmez sistemime uygun kasa önerirseniz sevinirim. Ekran kartım MSI ventux 3X Plus RTX 3080 anakartım A520M k mATX 4 RAM slotlu olan. Şu anlık...
  2. A

Bilgisayar çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor

Öncelikle herkese merhaba, bugün elden RTX 3080 ve sahibindenden Param Güvende ile tek bir adamdan tek bir ilandan Ryzen 5 5600 B550M-K ve 32 GB 2 tanesi 8 GB 3200MHz 2 tanesi 8 GB 3000MHz RAM'ler aldım. Elimde şu anda PSU yok yarın gelecek PSU olmadığı için denemek için bilgisayarcıya gittim...
  3. A

Dell S2721DGFA alınır mı?

Öncelikle herkese merhaba. Kendime yeni bir sistem topluyorum yarın 3080 ekran kartı alacağım ve buna uygun da 2K monitör arıyorum. 2. elde Dell S2721DGFa buldum fiyatı 7250'den 6500'e indirdik, eğer benim olduğum konuma gelirse 6700 istiyor. Sizce bu fiyata alınır mı? Güzel bir monitör mü yoksa...
  4. A

RX 6800 XT Sıcaklık Değerli Normal Mi?

Öncelikle herkese merhaba, haftaya pazartesi 2.elden RX 6800 XT almayı düşünüyorum fiyatı 10500 Türk lirası. Aşağıda FurMark sonuçları var sıcaklık konusunda pek bilgim olmadığı için konu açtım yardımcı olursanız sevinirim.
  5. A

Rtx 3080 furmark testi nasıl?

Herkese merhaba 2.el rtx 3080 alıcam fiyatı 10.5k haftaya almayı düşünüyorum kartın değerleri 2k da aşağıda ki gibi pek bir bilgim olmadığı için konu açtım sizce iyi midir alınır mı?
  6. A

RX 6700 XT alınır mı?

Öncelikle herkese merhaba, kendime yeni sistem topluyorum monitör klavye kasa dahil 23K olacak. Kendime ASUS ROG STRIX RX 6700XT kartını 9K ya buldum sizce bunu mu alayım yoksa RX 6800 XT 11k ya buldum ama arkadaş Param Güvende açabilir mi bilmiyorum ve onu alırsam da gerçekten bütçem neredeyse...
  7. A

25k bütçe ile sistem toplama tavsiyesi

Neredeyse tüm parçalar ikinci el olacak şu anda elimde 22.5k var zorlarsam 25 olur ama üstüne kesinlikle çıkamam ona göre yorum yaparsanız sevinirim. Kasa ikinci el de topladım parçalar şu şekilde. İşlemci Ryzen 5 5600 3200TL. Anakart 1500TL bandında alacağım belirlemedim. RAM tek kanal 16 GB...
  8. A

Dark ARGB Hub kablolama nasıl olmalı?

Herkese merhaba, 680 TL'ye aşağıdaki ürünü aldım kontrolcüye fanları bağladım fanlar çalışıyor fakat tek renk ışık yanıyor, şimdi ne yapmam gerekiyor? https://www.teknobiyotik.com/donanim/overclock/fan-kontrolcu/dark-argb-hub-6-fan-takilabilir-3pin-rgb-3-pin-fan-rgb-fan-coklayici.html aldığım ürün.
  9. A

Gigabyte A320M H Anakart ile Ryzen 5 5600'e Nasıl Overclock Yapabilirim?

Herkese merhaba Ryzen 5 5600 işlemcim şuan 3,5 ghz de çalışıyor ID COOLİNG SE 214 XT kule tipi soğutucum var oyunlarda 45 derecelerde. OC yapmalımıyım? Ekran kartı RX 570 8gb
  10. A

Samsung 980 1TB, A320M-S2H anakarta uyar mı?

Öncelikle herkese merhaba. Dün sahibinden uygulamasından Param Güvende ile 1500TL fiyata Samsung 980 M.2 1B SSD sipariş ettim. Aktif kullandığım anakarta uyar mı ne kadar verim alabilirim? Ya da yeni DDR4 hangi model bir anakart alabilirim? Önereceğiniz modellerde ARGB giriş de olması benim için...
  11. A

ARGB Destekli Anakart Önerisi

Öncelikle herkese merhaba, aktif anakartım A320M S2H, araştırmama göre anakartımda RGB ve ARGB desteği yok. Aldığım kasa fanlarında ARGB özelliği var bu yüzden ARGB anakart baktım fakat pek bulamadım. Uygun fiyatlı sıfır 2.el fark etmez DDR4 ARGB destekli anakart istiyorum. Teşekkürler.
  12. A

RX 6700 XT Ryzen 5 5600 sistem toplama önerisi

Merhaba, 2. elden ve sıfır karışık sistem dizmeyi düşünüyorum aktif sistemimi sizce kaça satabilirim? Yeni dizeceğim sistem Parolapara İyzico kampanyası ile 13680 TL olacak sistemin bileşenleri: Ryzen 5 5600. RX 6700XT. B450M S2H. RAM 8x2 3200MHz. 1 TB SSD. 600W Power. İşlemci fanı: ID-Cooling...
  13. A

PC Yükseltme Tavsiyesi

Herkese merhaba, şu anda aktif bir sistemim var fakat bazı parçaları değiştirmem gerekiyor ama fazla da bütçem yok şuankileri satıp üstüne para koyup ne alsam ne etsem bilemedim kafam çok karıştı. Bütçe şu anlık kenarda 2-3K kadar var öğrenciyim elimden bir şey gelmiyor. Mesajlarınızı bekliyorum...
Geri