Arama sonuçları: *

• Users: EJD0R
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Yardım G29 Tam Gaz Veriyor, Pedal Hassasiyeti Düzelmiyor

Arkadaşlar merhaba. sorunum şu ki oyunda gaza en ufak şekilde dokunsan dahi tüm gücü veriyor. her yerde baktım ama çözüm bulamadım. sanki ets 2'yi klavye ile oynuyormuşum gibi hissediyorum. tuşa basarsın tüm gazı verir, bu da öyle. lütfen yardım edin
  2. E

Call Of Duty MW2 Karıncalanıyor

Arkadaşlar selam, dürbünün çevresi, aşağı kısımları gibi oyun karıncalanıyor. Yapmadığım ayar kalmadı ama hala aynı. Çözümü nedir? aşırı gözüme batıyor rahatsız oluyorum
  3. E

Faceit Plus veya Premium alınır mı?

Selam dostlar, sorum belli faceit plus alınır mı? Maalesef 5-6 level batağından bi türlü çıkamıyorum. Gelen takım arkadaşlarım benden çok karşı takıma yararları oluyor, dengesiz seviyeler geliyor sürekli. Birde elon sıfırlanır baştan başlarsın dediklerini duydum doğru mu?
  4. E

Anakarttan Cızırtı Geliyor

Arkadaşlar merhaba. Fark ettim ki oyuna girdiğim zaman kasamdan bi cızırtı geliyor ve bu cızırtı kulaklığıma da vuruyor çok sinir bozucu olmaya başladı. Yapay zekaya sorduğumda elektromanyetik parazit (emi) gibi duruyor dedi. Nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz? Anakartım Gigabayte A520m
  5. E

CS2 Faceit'de sürekli kaybediyorum

Arkadaşlar merhaba, tartışma açmak istedim. Faceit oynuyorum ve takımıma inanılmaz adamlar geliyor, bilgisayarı kaldır yere vur hesabı. Ben 5v5 değil 9v1 oynuyorum. Sizde de böyle eşleştirmeler geliyor mu? 5 maçın 4'ü hep böyle ya trol geliyor ya da gerçekten oynamayı bilmeyen adamlar geliyor...
  6. E

Darboğaz Nasıl Giderilir?

Arkadaşlar merhaba, darboğaz yaşıyorum ve bu beni çok sıkmaya başladı. Ekran kartım RX 9060 XT 16 GB ve işlemcim ise Ryzen 5 5600. Çoğu oyunda darboğaz yaşıyorum. Sorunu nasıl giderebilirim? AMD Software üzerinden hangi ayarı önerirsiniz? Veya kökten işlemci mi değiştirmeliyim?
  7. E

Hogwarts Legacy’de diyalog sesleri gelmiyor, çözümü var mı?

Arkadaşlar merhaba. Bildiğiniz üzere Epic Games’de oyun ücretsiz oldu ve hemen indirdim. Fakat oyunda diyalog sesleri yok. OBS üzerinden kayıt alırken sesler videoya yansıyor ama ben duymuyorum. Dosya doğrulama falan da yaptım ama olmuyor. Türkçe yama yapmıştım o yüzden olabilir mi? Yardımcı...
  8. E

FACEIT Oynarken Neden Sürekli Kötü Takım Geliyor?

Arkadaşlar merhaba. Bir öneri istiyorum açıkcası. Sürekli takım yüzünden kaybediyorum. 7 Levelim normalde fakat biraz daha kaybedersek 4’e düşmeme az kaldı. Her maç 20-30 vuruyorum fakat takım arkadaşlarım sürekli kötü geliyor. 24 el boyunca 4 vuran insanlar geliyor bıktım iyice. Önerileriniz...
  9. E

RX 9060 XT Ekran Kartı İçin Hangi İşlemciyi Almalıyım?

Arkadaşlar merhaba. Sistem toplamayı düşünüyorum ve seçeneklerim Ryzen 5 5600, Ryzen 5 5600X ve Ryzen7 5700X. 9060 XT ekran kartı ile kullanacağım, 1080P kullanıyorum çözünürlüğü. Darboğaz sıkıntısı yaşar mıyım? Hangisini tercih etmeliyim yardımcı olur musunuz? Ryzen 5 7500F seçtiğim zaman beni...
  10. E

Ryzen 5 5600 ve RX 9060 XT ekran kartı uyumu nasıl olur?

Arkadaşlar merhaba. Bir kaç güne sistem alacağım. Aklım da ki sistem Ryzen 5 5600 ve RX 9060 XT 16 GB. Merak ettiğim kısım sorun yaşar mıyım? Darboğaz yapar gibisinden yazılar gördüm ama başka seçeneğim yok maalesef. OEM hazır sistem olduğu için işlemci değiştirdiğimde fark çok biniyor şu an...
  11. E

Hangi ekran kartını tercih etmeliyim?

Arkadaşlar merhaba. Yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorum. Şu an iki seçeneğim var. Birisi RX 9060 XT 16 GB, diğeri ise RTX 5060 8 GB. Sizce 5 bin TL fark vermeye değer mi? Bazısı 16 GB’dan dolayı RX diyor. Bazısı AMD’nin sürücü sıkıntıları olabiliyor NVIDIA al takılma vs… gibisinden...
  12. E

ASROCK marka ekran kartları alınır mı?

Arkadaşlar merhaba. Sistem toplamayı düşünüyorum ve bir araştırma içindeyim. ASROCK markasını bir çok kez duydum fakat kullanıcı yorumlarını bilmiyorum. RX 9060 XT modelini almayı planlıyorum. ASROCK markasını tercih etmeli miyim sizce?
Geri