Arama sonuçları: *

• Users: EJD0R
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

RX 9060 XT Ekran Kartı İçin Hangi İşlemciyi Almalıyım?

Arkadaşlar merhaba. Sistem toplamayı düşünüyorum ve seçeneklerim Ryzen 5 5600, Ryzen 5 5600X ve Ryzen7 5700X. 9060 XT ekran kartı ile kullanacağım, 1080P kullanıyorum çözünürlüğü. Darboğaz sıkıntısı yaşar mıyım? Hangisini tercih etmeliyim yardımcı olur musunuz? Ryzen 5 7500F seçtiğim zaman beni...
  2. E

Ryzen 5 5600 ve RX 9060 XT ekran kartı uyumu nasıl olur?

Arkadaşlar merhaba. Bir kaç güne sistem alacağım. Aklım da ki sistem Ryzen 5 5600 ve RX 9060 XT 16 GB. Merak ettiğim kısım sorun yaşar mıyım? Darboğaz yapar gibisinden yazılar gördüm ama başka seçeneğim yok maalesef. OEM hazır sistem olduğu için işlemci değiştirdiğimde fark çok biniyor şu an...
  3. E

Hangi ekran kartını tercih etmeliyim?

Arkadaşlar merhaba. Yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorum. Şu an iki seçeneğim var. Birisi RX 9060 XT 16 GB, diğeri ise RTX 5060 8 GB. Sizce 5 bin TL fark vermeye değer mi? Bazısı 16 GB’dan dolayı RX diyor. Bazısı AMD’nin sürücü sıkıntıları olabiliyor NVIDIA al takılma vs… gibisinden...
  4. E

ASROCK marka ekran kartları alınır mı?

Arkadaşlar merhaba. Sistem toplamayı düşünüyorum ve bir araştırma içindeyim. ASROCK markasını bir çok kez duydum fakat kullanıcı yorumlarını bilmiyorum. RX 9060 XT modelini almayı planlıyorum. ASROCK markasını tercih etmeli miyim sizce?
Geri