Arkadaşlar merhaba. sorunum şu ki oyunda gaza en ufak şekilde dokunsan dahi tüm gücü veriyor. her yerde baktım ama çözüm bulamadım. sanki ets 2'yi klavye...
Arkadaşlar selam, dürbünün çevresi, aşağı kısımları gibi oyun karıncalanıyor. Yapmadığım ayar kalmadı ama hala aynı. Çözümü nedir? aşırı gözüme batıyor...
Selam dostlar, sorum belli faceit plus alınır mı? Maalesef 5-6 level batağından bi türlü çıkamıyorum. Gelen takım arkadaşlarım benden çok karşı takıma...
Arkadaşlar merhaba. Fark ettim ki oyuna girdiğim zaman kasamdan bi cızırtı geliyor ve bu cızırtı kulaklığıma da vuruyor çok sinir bozucu olmaya başladı...
Faceit 7 leveldim 5'den çıkmıştım. Gayet de iyi oynuyorum ama arka arkaya maç kaybedince ne var ne yoksa gitti. 5'e düşürdüler sağ olsunlar. Şimdi ise 1 maç...
Arkadaşlar merhaba, tartışma açmak istedim. Faceit oynuyorum ve takımıma inanılmaz adamlar geliyor, bilgisayarı kaldır yere vur hesabı. Ben 5v5 değil 9v1...
Ekran kartın güzel yani 2K da oynasan bir problem olmaz özellile fsr 4 çok iyi dlss ye yakın görüntü kalitesi sunar bir sorun olmadan oynarsın, ram ler 1×16...