E

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• E
      EJD0R, Oyunlarda Grafiklerim Titriyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Güzel yazınız için öncelikle teşekkür ederim. Oynadığım tüm oyunlarda yapıyor bunu. Sıcaklığa gelirsek RDR2 ultra ayarlarda bile en fazla 55-60 derece...
    • E
      Merhabalar, dediklerinizi yaptım hepsini fakat sorunum aynı 1778747364 120’den fazla alıyorum. Fps’de sabitledim, düşürdüm de aynı. Motion frames ayarını...
    • E
      Günaydın öncelikle. Birazdan saydıklarınızı deneyeceğim. Teşekkür ederim.
    • E
      Uzak mesafede ki öğeler bildiğiniz titriyor hocam. Direkler pek belli olmamış ama ekranımda yanıp sönüyor gibi düşünün. Bariyerler iç içe geçmiş gibi...
    • E
      Evet güvenli modda ddu ile sildim yükledim ve çözülmedi maalesef sorunum
    • E
      EJD0R, PC Teknik Sorunlar kategorisinde Oyunlarda Grafiklerim Titriyor başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaşlar merhaba, sorunum şu ki çoğu oyunda grafiklerim titriyor ve artık oynamak istemiyorum iğrenç duruyor. Driver sildim yükledim yok, ekran kartı...
    • E
      Arkadaşlar merhaba. sorunum şu ki oyunda gaza en ufak şekilde dokunsan dahi tüm gücü veriyor. her yerde baktım ama çözüm bulamadım. sanki ets 2'yi klavye...
    • E
      EJD0R, Call Of Duty MW2 Karıncalanıyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      GamePass'den indirdim. DirectX için bakacağım birazdan teşekkür ederim. 1774279247 Yaptım onu da fakat işe yaramadı.
    • E
      EJD0R, Call Of Duty MW2 Karıncalanıyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      RX 9060 XT Kullanıyorum. MW 2019'da çok yoktu ama bunda baya var ve her yerde. Düşüğe çekiyorum yok, ultra yapıyorum yok. FSR kapalı ama yine aynı
    • E
      EJD0R, PC Oyunları kategorisinde Call Of Duty MW2 Karıncalanıyor başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaşlar selam, dürbünün çevresi, aşağı kısımları gibi oyun karıncalanıyor. Yapmadığım ayar kalmadı ama hala aynı. Çözümü nedir? aşırı gözüme batıyor...
      • Screenshot_2.webp
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,098
Üyeler
196,894
Son üye
ByBarışk