Arama sonuçları: *

• Users: Mythhh
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Valorant mousepad önerisi

Genellikle fps oynayan biriyim. Hız odaklı mousepad istiyorum ama cammı alsam kumaşmı alsam cok karar veremedim. 2kya kadar mousepad onerisi yaparmısınız?
  2. M

Valorant ping sorunu

Merhaba arkadaşlar. Benim internetim 100mbps ve kablo ile baglantı sağlıyorum ve Mersinde yasıyorum. Valorantta ortalama pingim 45-55 ve fifa26dada 75. Oturdugum sehirden dolayı diyebilirsiniz fakat benle aynı sehirde oturup benden dusuk internetle daha fazla ping ms alan arkadasım yok. yani...
  3. M

Maks 3k ps layout gamepad

Fc26 için gamepade ihtiyacım var cakma dualshock 4 ile zorlanıyorum ps layoutlu max 3k olacak şekilde kol önerisi yapamısınız? polling rate yüksek olsun
  4. M

Msi mag coreliquid l240

Msi coreliquid l240 aldım 3700e iş yaparmı sizce daha iyi bir seçenek varmıydı o fiyata? Kule tipi harici sadece sıvı soğutma estetik için (beyaz)
  5. M

5700x Sıvı sogutucu onerisi

İşlemcim ryzen 7 5700x. 2500-3000e bir 240ml sıvı sogutma arıyorum. Kule tipi sogutma daha iyi performans verir diyenler olacaktır ama benim önceliğim estetik zaten işlemciyi zorlamıyorum FIFA valo gibi basit oyunlar oynuyorum. Oc falanda yapmayı dusunmuyorum normal 4.6 kendi GHz sinde...
  6. M

İŞLEMCİM BOŞTA 65-70 DERECELERDE

Merhabalar işlemcim ryzen 7 5700x. Daha sıfır ürün. Önceki işlemcim(5600x) tede sorun oldugunu dusunerek aldım. 5700x boşta 65lerde 5600x ise 75lerdeydi. Cougar Poseidon elite 240ml kullanıyorum ve termal macun yeni ve kaliteli fanlar hava akışına uygun ve sıvı soğutucu sorunsux çalışıyor...
  7. M

B550M-K anakart işlemci mHz ayarlaması.

Merhaba arkadaşlar b550m-k anakartta işlemcim Max 4.60 MHz destekliyor ama ben ayar yaptıgımda Max 4.2 oluyor. Nasıl cozulur
Geri