Arama sonuçları: *

• Users: Kathender
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Superonline 1000 Mbps internetin yanında verilen Samsung A07 alınır mı?

Arkadaşlar selam, halihazırda benim şu anda kullandığım A50 telefonum var. İnternet ile birlikte 1000 Mbps ödeyeceğim, ekstra telefon ücreti 450 TL olacak. 1450 ödeyeceğim. 2 seneye 3300 faiz alıyorlar telefonun 0 fiyatına göre, evet ama her ay taksitli kredi kartına da değil, elden senetle de...
  2. K

1080p ve 1440p RTX 4070'in ömrü doldu mu?

1080p ve 1440p RTX 4070'in ömrü doldu mu? Arkadaşlar Crimson desert oyununda RTX açık Frame Generation DLSS kalite modunda 48-55 FPS üstü artık 2K için ömrü doldu diyebilir miyiz yeni oyunlar da muhtemelen öyle gelecek ve benim maddi durumum da yok bu çok üzücü 1080p monitörden 2K'ya geçmeyi...
  3. K

Resident Evil requiem save dosyası isteği

Arkadaşlar selam oyun kendiliğinden silinmiş ve bütün save dosyam gitti, en son grace ile o üçgen kapıları açmıştım ve dışarıya çıkmıştık helikopterin oraya gittik ve orada bir adam karşıda ki eve gir anahtarı al diyordu orada kaldım yardımcı olur musunuz save dosyası olan varsa verebilir mi?
  4. K

RTX 4070 Ryzen 5 7500f sistemim ne kadar eder?

Arkadaşlar selam, 2025 Aralık ayında konu açmıştım 2026'yı bekle demiştiniz, şimdi ben araştırıyorum sahibinden de falan ama tüm setim ne kadar eder net bir sonuç çıkartamadım, yani bu insanlar fahiş fiyat yazıp durmuş hep bu konuda bilgili ve tecrübeli olan arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim...
  5. K

RTX 4070 mi daha iyidir yoksa 5060 Ti 16 GB mı?

Arkadaşlar selam, RTX 4070 ekran kartım var Galax halihazırda kutu fatura garantisi duruyor hiçbir problemi yok, onu 20 bine satıp üstüne 4, 5K koyup 5060 Ti 16 GB almak daha mı mantıklı 4070'den iyi bir kart mı tam net cevap veren bir yer bulamadım saf kas gücünde daha iyi ama DLSS Frame...
  6. K

1080p monitör satılıp 2K geçilir mi?

Arkadaşlar selam, elimde Dell G2524h 280Hz monitör var garantisi de 1 sene var hiçbir sıkıntısı yok, ölü pixelde yok, artık Valorant ya da CS çok oynamıyorum hikayeli oyunlara yöneldim, Hogwarts kcd 2 gibi, Arc raiders exooter shooter oyun gibi, 1080p monitörü satıp 2K ya geçeyim mi sistemim...
  7. K

Bilgisayarıma gelen fiyat teklifi iyi mi sizce?

AMD Ryzen 5 7500F 5.0GHz ASUS Prime B650M-R (2X M.2 slot. Thermalright Assassin king 120 SE. Lexar Thor DDR5 16 GB (2x8GB) 6000MHz. Adata Legend 710 512 GB NVMe M.2, Kioxia M.2 500GB G2 toplam 1TB M.2 SSD'li. Galax GeForce RTX 4070 1-Click OC 2X 12 GB. Enermax starryfort SF217 ARGB temperli...
  8. K

RTX 4070 7500F sistemim ne kadara satılır?

İşlemci AMD Ryzen 5 7500F 5.0GHz (garantili, tray) Anakart ASUS Prime B650M-R Soğutucu Thermalright Assassin king 120 SE RAM Lexar Thor DDR5 16 GB (2x8GB) 6000MHz. SSD Adata Legend 710 512 GB NVMe M.2, Kioxia M.2 500GB G2 toplam 1TB M.2 SSD'li. Ekran kartı Galax GeForce RTX 4070 1-Click OC 2X 12...
  9. K

Çok samimi olduğum arkadaşım artık hal hatır sormuyor

Arkadaşlar selam, Çok yakın bir dostum var, çok güvendiğim 6-7 senelik kardeşim gibi gördüğüm insan. Olay şu ki biz çok çok samimiydik 4-5 sene 1 sene öncesine kadar. Şimdi artık hiç konuşmuyor gibiyiz ayda bir falan. Ancak yolda giderken arar sıkıldığı zaman, canı sıkıldığı zaman arar, yazar...
  10. K

RTX 4070 Ryzen 5 7500F orta seviyeli sistem mi?

Arkadaşlar bu sistem düşük seviyeli midir sizce orta seviyeli mi? Yüksek olmadığını biliyorum ve sizce tahminen yeni çıkacak oyunlarda örnek vermek gerekirse GTA 6 gibi vs oyunlar da 1080p Ultra da oynatır mı 2030'a kadar. DLSS Frame Generation açık halde 100FPS+ İşlemci AMD Ryzen 5 7500F 5.0GHz...
  11. K

Dell G2524h monitörümü ne kadara satabilirim?

Dell G2524h 25" 0.5 ms Full HD pivot IPS 280 Hz oyuncu monitörü 1 sene garantisi var hiçbir problemi yok kfg hepsi var arkadaşlar ne kadara gider?
  12. K

RTX 4070 5060 Tİ 16 GB ile takas olur mu?

Arkadaşlar selam, ekran kartıma 4070'ime takas teklifi geldi kafa kafaya benimkinin garantisi var 5060 Ti 16 GB takas yapmak istiyor arkadaş 4070 kartım ile mantıklı mı ne diyorsunuz ben frame generation 4X açmayacağım alsam bile o kartı ne düşünüyorsunuz?
  13. K

Çözüldü✓ Sistemimi 40 bin TL'ye satıyorum ucuz mu?

Arkadaşlar selam hepsinin kutu fatura garantisi var anlaştık öğleden sonra gelip alacak  Sistem bileşenleri: • *İşlemci:* AMD Ryzen 5 7500F 5.0GHz (garantili, tray) • *Anakart:* ASUS Prime B650M-R (2X M.2 slot, DDR5 desteği) • *Soğutucu:* Thermalright Assassin king 120 SE (5X 6mm ısı borulu...
  14. K

Bilgisayarımı ne kadara satarım garantili

Arkadaşlar selam sistemim bu şekilde hepsinin kutusu, faturası, garantisi bulunmaktadır. Değeri ne kadardır hepsini bir arada satacağım yorumlarınızı bekliyorum. AMD Ryzen 5 7500F 5.0GHz (garantili, tray) ASUS Prime B650M-R (2X M.2 slot, DDR5 desteği) Soğutucu Thermalright Assassin king 120 SE...
  15. K

BF6 Türkçe yama gelir mi sizce?

Arkadaşlar selamlar, bu Call Of Duty'e gelmiyor Tr yama acaba bf6 gelmesi de mi imkansız? bilenler varsa yanıtlarsa sevinirim.
  16. K

Valoranta girince 1-2 dakkika sonra bilgisayar donup kalıyor

Arkadaşlar selam, M.2 SSD'm de sorun var diye M.2 değiştirdim ve onun değerleri gayet normal hiçbir problem yok temiz kurulum Windows 10 attım bütün driverlar güncel sıcaklılar normal RDR2 Days Gone gibi uygulamalar da problemler yok, Valorant'a girince 2-3 dakkika sonra komple donuyor...
  17. K

KIOXIA 500 GB EXCERIA G2 M.2 SSD alınır mı?

Arkadaşlar selam, Bütçem 1.500 ve daha fazla yukarı çıkamıyorum. Normalde bütçem 1.400 ama 1.500'e kadar çıkabiliyorum. 1.500'ün 1 lira bile üstüne çıkamam yani 1.501 TL bile olmaz yani kartımda o kadar limit yok, ekstra olarak birinden de borç alamam...
  18. K

Dying Light: The Beast devamı gelecek mi?

Arkadaşlar selam oyunu çıktığı 4 gün de bitirdim, oyunun devamı gelecek mi acaba? Ya da yapımcı firma techland tarafından paylaşılan bilhassa onay verilen bir durum var mı, Dying Light serisini çok sevdiğim için tadı damağım da kaldı.
  19. K

Oyuna girince bilgisayar donuyor ve reset atmak durumunda kalıyorum 4-5 defa.

Arkadaşlar merhaba. Açıklama kısmına yüklediğim videoda da görebileceğiniz gibi bilgisayar normal çalışırken bir sorun olmuyor. Ancak M.2 SSD’nin yeşil ışığı yanıp sönerken, problem yaşandığında bu ışık tamamen duruyor ve bilgisayar donuyor. Farklı oyunlara girdiğimde (örneğin Valorant, CS...
  20. K

Dying Light the beast NPC donuk

Arkadaşlar selamlar, Dying Light The Beast Oyununda ilk baştan beri hep böyle npc zombiler hep böyle duruyor yürümüyor yanlarına gittiğim de bile böyleler. Normal karakterler donuk halde normalde yürümeleri lazım bir gariplik var, genel olarak oyunda mı problem var yoksa ben de mi? oyunum en...
Geri