Arama sonuçları: *

1. E

5080li Game Garaj sistem yardım

Merhaba herkese. Bu sistem dikkatimi çekti, f/p açısından sizce nasıl ? Tek tek topladığımda 7500 gibi bir indirim gözüme çarptı. Üzen parça var mı ? Psu net bilgi bulamadım ama sizce sistem genel olarak yorumlar mısınız ? Ya da daha iyi bir sistem önerirseniz sevinirim. Axess e 6-9 taksit...
  2. E

Sistem Tavsiyesi ( 5070ti-5080 Verdiğim 3 Sistem Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ? )

Merhaba arkadaşlar. Elimde Axess kartı bulunmakta . O yüzden bu kart ile taksitle alabileceğim yerden almak istiyorum. İtopya'da 5 taksit vade farksız alabiliyorum. O yüzden size 3 sistem ve yaptığım özelleştirmeleri iletiyorum. Sizce hangi sistem alınmalı ? gereksiz bulduğunuz özelleştirmeler...
  3. E

140-150 BİN TL 5070Tİ - 5080 SİSTEM TAVSİYESİ ( DURUMA GÖRE ESNEME YAPABİLİRİM)

Merhaba arkadaşlar gamerlık serüvenim yanlış hatırlamıyorsam 2016 yılında bitmişti. Üniversite zamanları MSİ 17.3 ge70 20E imle kafeteryalarda bile oyun oynardım. Hey gidi günler. Sonrası askerliktir, çalışma hayatıdır, spordur, laptop eskimesidir oyun dünyasından uzak kaldım . Ve hazır fiyatlar...
  4. E

Şu aşamada 5070ti sistem kurmak mantıklı mı ? sistem tavsiyesi lütfen

Merhaba herkese. Aklımda 5070ti bir sistem toplamak var, tahmini fiyat aralığı vereceğim ama net fiyat veremeyeceğim malesef. Çünkü ram fiyatları uçmuş. Şu an sizce toplamak mantıklı mı ? Ekran kartı 5070ti üretimini de durdurdu diye haber gördüm NVDİA için. Kaliteli bileşenlerden oluşan bir...
  5. E

Bilgisayar masası ölçüsü yardım!

Öncelikle herkese selamlar. Uzun süredir forumu takip etmeme rağmen üyeliği an itibariyle açtım ve pc toplama gibi bir heves içerisindeyim. Yaş 33 umarım bizden geçmemiştir :D Söyle ki bu isleme önce masayı hazırlayarak başlamak istedim , dün marangoz ile evimde görüştüm şu boylarda bir masada...
Geri