Arama sonuçları: *

• Users: Thekarahan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Thekarahan

Öneri VENTO 4202FL ve GameGaraj

Arkadaşlar Temmuz ayında Donanım arşivi sistem tavsiyesi üzerinde GameGaraj sitesi üzerinden Gravix 5a isimli sistemi aldım. Sistemi alırken kasayı özellikle psu 850w diye Vento 4202FL olarak değiştirdim ileride upgrade yapabilmek amacıyla. Psu konusunda çok memnunum ancak kasa ilk 1 aydan sonra...
  2. Thekarahan

Yardım BU KABLO NE KABLOSU fiber mi ?

Bu kablo ne kablosu türk telekomdan bugün geldiler fiber olduğunu söylediler ancak hiç benzemiyor
  3. Thekarahan

FİBER İNTERNET YARDIM

Arkadaşlar selamlar önceki konumda aüreç hakkında birkaç bilgi vermiştim. Fiber için binamız projelendirildi ve türk telekom tarafından bir elektrikçi ile anlaşıp daire kapılarına kadar fiber optik kabloları çekmemiz söylendi. Ancak şöyle bir sorunumuz var ki fiber kutusu nereye konacak...
  4. Thekarahan

Binaya Fiber çektirme yardımı

arkadaşlar selamlar, 25 senelik bir apartmanda oturuyorum apartmanın altyapısı çok eski 16 dairelik apartmanda 10 tane port var ve hepsi dolu bu portlardan biriside bana ait. Ancak diğer daireler bağlatamamakta bağlatmayı denediklerindede tüm binanın interneti gidiyor. 10 metre yanımıza 2 sene...
  5. Thekarahan

HAZIR SİSTEM GÖRÜNTÜ GELMİYOR

Arkadaşlar donanım arşivi sistem tavsiyesi üzerine gamegaraj isimli siteden gravix5a isimli sistemi aldım bugün elime ulaştı. Kasayı açtım herşeyi taktım güç kabloları ekran kartının güç kablosu vb. Ancak 3 farklı monitörle denememe rağmen görüntü alamıyorum. Çok zeki arkadaşlar söylemeden...
Geri