Arama sonuçları: *

• Users: stilestape
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Çözüldü✓ Klavye alt basıyorum windows tuşu gibi algılıyor

Arkadaşlar düzeltmeyi bilen varsa yazabilir mi acil lütfen mesela alt tab bastığımda windows tab olarak algılıyor. f3 bastığımda direkt windows tab olarak algılıyor acil yardm lazım.
  2. S

Genel Performans Düşüklüğü ve Değerler

Bu değerler pc'de sadece whatsapp açıkken normal midir? Yeni açıldı. Genel olarak performans sorunları var mesela Valorant 480 fps falan alıyorum. Arada ekran tamamen siyah oluyor pc %100 fan döndürmeye başlıyor kapatıp açmam gerekiyor. GPT ile konuştuğumda PSU bu sisteme yetersiz geliyor...
  3. S

Servisten gelen PC ye nasıl test yaparım.

Bilgisayarim servisten geldi bugün nasıl test edebilirim acaba. Hiç tavsiye etmiceğim bir servis deneyimi oldu TKA Bilişim diğer adıyla Premium Bilgisayar.
  4. S

TKA Bilişim güvenli mi

Bilgisayarimi 1 gün önce tka bilişim'e verdim bana uçuk bir fiyat cikardilar söyledikleri sorun belki doğrudur ama internette verdikten sonra gordugüm bir kaç şikayet oldu bilgisayar aylarca tamir olmadiğına dair Para iadesi yapılmadığına dair. Bilen birisi var mı güvenli midir.
  5. S

Istanbul'da bilindik pc tamircisi?!?

Bilgisayarımda birkaç sorun yasiyorum fps'ler normale gore düşük. Şimdi'de pc açıyorum ekran gelmiyor. Bilgisayar servisine ihtiyacım var bildiğiniz var mıdır? Detaylı sorun: Eskiden'de oluyordu pek sorun etmedim ama simdi cok daha fazla oluyor, ekran siyah oluyor ve fanlar aniden dönmeye...
Geri