Arama sonuçları: *

• Users: Shorai
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Seat Ibiza 1.0 Atmosferik 2021 Makyajlı Kasa

Merhaba, arkadaşlar. Geçtiğimiz günlerde 1.0 atmosferik motor 80 beygirlik 2021 Makyajlı Seat Ibiza aldım. Aldığımda 40.000 kilometredeydim ve şuanda 48.000 kilometreye geldim. Arabam manuel. Aslında motor ve şanzıman olarak bu fiyatlarda alınabilecek en ucuz motor ve şanzıman seçeneği olabilir...
  2. S

Sessiz Kablosuz Klavye Önerisi

Herkese merhaba arkadaşlar. Bana sessiz ama oyunlarda üzmeyecek beni kablolarla uğraştırmayacak mümkünse Türkçe keycapleri olan bir klavye arıyorum. Şuanda kırmızı switch kablosuz bir klavye kullanıyorum ancak sesi beni artık gerçekten rahatsız etmeye başladı. Ayrıca bayadır kullandığım için...
  3. S

Çözüldü✓ 2K monitör tavsiyesi ve hdmi performansı ile ilgili soru

Arkadaşlar merhaba. Yakın zamanda Gamegaraj'ın RTX 5070 ekran kartlı laptobunu aldım. Sürekli şehir değiştirdiğim için masaüstü taşımak zor olacaktı, o sebeple bu kararı verdim ancak evdeyken bu laptobu monitöre bağlamak istiyorum. Laptobun kendi çözünürlüğü 2K olması sebebiyle 2K'nın altına...
  4. S

100K Sistem İçin Önerilerinizi Bekliyorum

Merhaba arkadaşlar. Normalde toplarken kasa farklıydı. Baktım ki birçok parça Asus oldu neden kasa da olmasın dedim. Aslında RGB sevmeyen biriyim. Mümkünse RGB'siz CL'i düşük bir Hynit modüllü RAM ve RGB'siz bir sıvı soğutcu ilaç gibi olur bu sisteme ama sırf RGB'siz olsun diye bütçeyi şişirmek...
Geri