Arama sonuçları: *

1. hülagü_khamm

Gainer almak pişmanlık mı?

Arkadaşımın abisi önceden gainer kullanarak 30 kilo almış 6 ay içerisinde bana söylediği buydu ve güvenip bugün 10 kg sipariş ettim ama işe yarar mı bilmiyorum güncel olarak 43 kiloyum(boyum kısa değil forumun %90'ın dan uzundur) hedefim 80 kg. Daha önceden kullanan varsa deneyimlerini...
  2. hülagü_khamm

Gemide iş bulmak istiyorum

Gemide iş bulmak istiyorum vasıfsızım balıkçılık ve avcılık işi de olur nerelere başvurmam gerekiyor?
  3. hülagü_khamm

Bu sistem kaç lira eder sizce?

Kasa:MSI mag forge M100A D60 600W anakart: Asrock B450M-HDV R4.0 AMD B450 soket AM4 DDR4 3200MHz SSD: crucial 500gb P3 plus ekran kartı: Asus ATS RTX4060 v2 OC 8GB GDDR6 128BİT DLSS3 2 x RAM: Gskıll 8gb(2 tane toplam 16 gb) DDR4 işlemci AMD Ryzen 5 5500 3 ay önce alındı
  4. hülagü_khamm

Bilgisyarımı satamıyorum parça parça satsam mantıklı olur mu

Profilimden ilana bakabilirsiniz, bi süredir sarı/ kırmzı tarzı sitelerde de ilanda ancak acil paraya ihtiyacıım var bileşenleri parça parça satsam mantıklı olur mu yoksa daha da zarar eder miyim?
  5. hülagü_khamm

Telefonum aynı şu durumda kaldı

OPPO reno 5 lite telefonum denize düştüğkten sonra dokunmatiğin üst kısmı çalışmamaya başladı(yukardaki panelin olduğu kısım sadece) ve ekrana aniden gelen bildirime tıklamam sonucunda telefon süper güç tasarıuffu moduna geçti aynı şu şekil telefon ekranını pc ye yansıtıp birkaç şeyi pc den...
  6. hülagü_khamm

10-12 bin tl arası telefon önerisi

iletişim ve video izlemek için kullanıcam(ikinci el)
Geri