Arama sonuçları: *

1. aliosmank403

Sizce hangi banka iyi (Yeni hesap açıcam ve Boykot durumları)

Ziraat ve Garanti kullanıyordum Garanti'yi kredi kartıyla ilgili bazı sebeplerden dolayı iptal ettim sinirlenip aşağı yukarı 6-7 ay kadar oldu fakat şuan bi ikinci bankaya ihtiyacım var özel bankalara bakıyorum da QNB & Yapı Kredi veya İş bankası bunlardan hangisi iyidir hangisini önerirsiniz...
  2. aliosmank403

Öneri RX570 Muadili Nvidia Ekran Kartı Önerisi

AMD RX570 4G pişmanım bu kartı acilen 2500 TL civarına satacağım hatta alıcı buldum gibi fakat Nvidia tarafında ne alabilirim ben acaba önerileriniz ne olur fiyat aşağı yukarı buna yakın 3000 4000 bandında
  3. aliosmank403

Bu kombinlerin altına hangi ayakkabı olur?

Arkadaşlar selam elimde 2 adet kaban var birisi siyah (https://hizliresim.com/nk174n8) birisi camel rengi (https://hizliresim.com/4hmen9h) bu camel olanı ben aslında kaşe diye aldım fakat stüdyo rengi ile aynı gelmedi maalesef iadede edemedim şehir dışındaydım diye iade zamanı geçti gelince...
  4. aliosmank403

---------

---------
  5. aliosmank403

Öneri Iphone 11 im bozuldu yaptırayım mı yoksa değişeyim mi? (öneri)

Arkadaşlar iphone 11 arıza yaptı yaptırmak 5000 TL yi buluyor fakat bunu yaptırana kadar zaten ilanlarda 11 i 10k 13k arasına satıyorlar onun yerine iphone 12 alsam sizce çok mu düşük kalır 2026 itibariyle minimum hangisi almalıyım oyun falan oynamıyorum wp insta fotoğraf çeksin yeter
  6. aliosmank403

2. el NVMe M.2 veya normal SSD almanın tehlikesi var mı?

Kastettiğim bozuk çıkması veya sağlığı değil tamamen güvenlik başkasının kullandığı disk ya sonuçta genelde tüm harddisk ve ssdlerimi sıfır alırım ikinci el kullanmıyorum hiç fakat 1 TB HDD bozuldu bundan dolayı fiyatları çok uçuk olduğundan onun yerine 500 GB bi M2 daha alıp PCI-Exp yuvasına M2...
  7. aliosmank403

Yardım Harddisk bağlantım devamlı kopup duruyor?

1 TB Seagate Barracuda 3.5 diskim var bunları oyun için kullanıyorum Windows ise NVMe M.2 üstünde kurulu. Fakat bu diskim bir türlü dikiş tutturmuyor aldığımdan beri yüzüm gülmedi yani başlarda böyle sorun yoktu sonradan çıktı ama neyden sebep çıktı anlamadım Sata kablosunu değiştirdim Güç...
  8. aliosmank403

Sistemimi satıcam kaç para eder?

Arkadaşlar sistemimde Gigabyte a520m-h anakart vardı ve ufak bir arıza sebebiyle 12v hattına bağlı her şey yandı SSD ve HDD de yandı anakartta bozuldu anakart şöyle görüntü vermiyor bende MSI a520m-a pro aldım ama içim soğudu resmen bu arıza her şeyin bi anda bozulması çok saçma bi sebepten...
  9. aliosmank403

NVIDIA Ekran Kartı Önerisi

RX 570 kullanıyordum fakat tahminlerimce arıza veren parça o pek önemli değil şuan bana Nvidia bir kart lazım işlemcim Ryzen 5500 - 32 GB Ram var bu sisteme uygun bir Nvidia kart arıyorum 2. el alıcam ne alabilirim bütçe skalam çok yok fakat 3000-3500 olmalı max.
  10. aliosmank403

Bilgisayarım açılmıyor ekran kartı fanları dönmüyor

Bilgisayarımın kasasını değiştirdim dış kasasını yeni gelen kasanın fan pinlerinde yamukluk varmış kazayla birbirine temas etti ve pc kapandı hatta fanların rgb renkleride gitti sadece dönüyorlar renk özelliği bozuldu herneyse dedim tekrar başlattım ekran kartı fanları dönmüyor ışıkları yanıyor...
  11. aliosmank403

370.000 TL'ye kadar araç önerisi? (Fiesta & Getz & Linea vb)

Öncelikle selamun aleyküm cümleten 370.000 TL max bütçem var bu bütçeye ne alabilirim ilk araç olucak Allah nasip ederse. Normalde 300.000 TL bütçem vardı Getz bakınıyordum temiz sağlam diyorlar diye fakat ailem almışken en azından 2011 üstü bişey al diyor biraz destek çıkıcaklarda 370.000 TL...
Geri