Arama sonuçları: *

• Users: Lahana11
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Lahana11

Yazıcı önerebilir misiniz?

Arkadaşlar konu başlığını bulamadığım için buraya açtım şimdiden özür dilerim.Bana sayfalarca çıktı alabileceğim uygun fiyatlı bir yazıcı önerebilir misiniz? kpss çalışacağım için çıktılar alacağım
  2. Lahana11

Ekran kartı fanı dönmüyor

arkdaşlar cs2 de bu 2.kez başıma geldi normal oynuyorum 2-3 maçtan sonra fps 300 lerden 90 lara düştü ekran kartı fanıda dönememeye başladı.Oyundayken anamenüye dönüp tekrar girdiğimde fanlar çalışıp tekrar kaldığım yerden devam etti sıkıntı olmadı bu neden böyle oluyor.Asrock 9060 xt challenger...
  3. Lahana11

Çözüldü✓ Bu kasayı nasıl temizleyebilirim

Arkadaşlar xpg lander 500 kasam var bu filtreyi nasıl çıkartabilirim .Altta böyle bi boşluk var çekiyorum gelmiyor
  4. Lahana11

Kasa ve monitör için akım korumalı priz

Arkadaşlar pc ve monitör için ups bakıyordum ama 5-6k civarı gözden çıkarmak lazım.Bana 2-3 metre düzgün sigortası bulunan akım korumalı priz önerir misiniz?.Tunçmatik tavsiye eden çok ama o da max 1.5 metre daha uzunu yok priz ile arası 1.5 metre kurtarmıyor.Bütçem 1000tl .Bunu önerir misiniz?...
  5. Lahana11

Ramde Cl değeri çok mu önemli?

Arkadaşlar forumda gezerken ramlerin cl36,cl38 ram olduğunu gören arkadaşların küçümseyici yorumlarını gördüm bu değerler çok mu önemli.Crucial pro cl46 5600mhz 32 GB rame sahibim bu değerin bana eksisi nedir, Cl değeri az olup aynı sisteme sahip arkadaşın benden ne artısı vardır?
  6. Lahana11

Superonline geçilir mi ?

şuan t.telekom 500mbps kullanıyorum ayda 600 gibi bi ücret ödüyoruz taahüt süresinin bitmesine az kald superonline bu tarifesine bu fiyata değer mi ?
  7. Lahana11

Gpu/CPU sıcaklığı gösteren klavye

Arkadaşlar bu model klavyede gpu cpu değerleri görebiliyormuşuz Asus ROG Azoth ROG NX Snow modelinde ancak çok pahalı 2-3k ya bu gibi klavyeler yok mu?
  8. Lahana11

Qrevo l roborock alınır mı ?

bütçe 30 k arkadaşlar hazneli robot süpürge arıyoruz qrevo L roborock gözüme çarptı alınır mı kullanan var mı? ya da alternatif ne öneirirsiniz
  9. Lahana11

Escape from tarkov steamda 15 dolara alınır mı?

Arkadaşlar çok yakın süre içinde erişime açılacak fiyatı 15 dolar ama ek paketleri felanda var hangisini almak lazım yardımcı olur musunuz
  10. Lahana11

30k laptop tavsiyesi ne önerirsiniz

Arkadaşlar laptop tavsiyesi verirmisiniz bunu alacaktım ağır programlar için iyi midir? yoksa başka bu fiyata ne tavsiye edersiniz https://app.hb.biz/SThv2ETekqUR
  11. Lahana11

En kötü,en çok şikayet alan 5 oyuncu klavyesi

İnstada denk geldim böyle bi sıralama yapmışlar.Listenin bir nurmarasında benimde kullandığım eva7 yi görünce şok olmadım tâbi ki 😀.Uzak durun bu klavyeden kanser eder adamı (listenin 4.numarasını siz tahmin edin diye boş bırakmış)
  12. Lahana11

Fevell Z1 26000Dpi 2.4GHz & BT Wireless Kablosuz Gaming Oyuncu Mouse (Beyaz)

arkadaşlar 1527 tl şuan çektim bi tane beyaz istemiyordum ama sadece bu fiyata beyaz var iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum vxe r1 arasında kalmıstım ama 100-150 tl daha fazla diye bunu aldım. ALMAK İSTEYEN OLURSA...
  13. Lahana11

❌İndirim Bitti! North Odin PRO WL68 LightCore Kablosuz Bluetooth RGB Red Switch Türkçe -1999TL-

Arkadaşlar 2025 in en iyi klavyesi diye iddialı bi yazıda yazıyor anlayanlar klavye almak isteyen arkadaşlarıma yol gösterirse güzel olur. https://www.trendyol.com/north/odin-pro-wl68-lightcore-kablosuz-bluetooth-rgb-red-switch-turkce-mekanik-gaming-klavye-p-937449608
  14. Lahana11

Psu dan ince tiz bi ses geliyor

oyuna girince psu dan ince bi tiz ses geliyor.Pc nin fişi 6 lı topraklamalı markasını bilmediğim bi prize bağlı onu değiştirsem o ses gider mi bilgisi olan yazabilir mi ? Xpg lander 500 650w 80+white kasam
  15. Lahana11

Furylevel Z1 - Aula SC680

CS2 için bi mouse arayışındayım bütcem bu mouseların fiyatında .Kullandığım mousepad KlasseGear Longteng Huoyun Special Edition Tiger E-Sports Oyuncu Mouse Pad
  16. Lahana11

Bu mouse neden bu kadar uygun ?

Throne markası bu ürünü kullanan var mı nasıldır? https://www.hepsiburada.com/throne-repel-pixart-paw-3950-30-000-dpi-8-000hz-makro-yazilim-ptfe-kaplama-55gr-kablosuz-gaming-mouse-2-4ghz-bt-type-c-pm-HBC00008G802X
  17. Lahana11

Güncel kullandığınız ekipmanlar neler?

Ben güncel olarak klavye=Gamepower eva7 Mouse=MSI versa 300 Kulaklık=Havit fuxi h7 Hepsini kablosuz olmasından dolayı tercih ettim ve hiç memnun değilim.Aldıklarımda indirimli şekilde almıştım ama ucuz etin yahnisi yenmez diye boşa dememişler.Konuyu açma nedenim ise komple ekipmanları...
  18. Lahana11

Cs2 de mouse dönmüyor

arkadaşlar monitörüm 2k cs2 oyun içinden 1920*1080 ayarladım çözünürlükten mı kaynaklı bilmiyorum ama mouseda takılma oluyor hatta klavyede bile oluyor bunu nasıl çözebilirim
  19. Lahana11

Wraith m3s CS2 için iyi midir??

Arkadaşlar CS2 için bu fareyi önerir misiniz? kullanan arkadaşlar memnunmusunuz
  20. Lahana11

Kablosuz mouse tavsiyesi

Bütcem 1700₺ CS2 için kablosuz mouse önerebilir misiniz?
Geri