Arama sonuçları: *

• Users: BeXeS
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Kyk yurdundan ayrılan öğrenci yeniden yurda girebilir mi

Merhaba, sene başında kaldığım KYK kapandığı için KYK'dan başvurumu silmiştim, aile evine geçmiştim. Şimdi yeniden başvuru yapmak istiyorum. Acaba yeniden gidip yurt müdürlüğüne desem dilekçe vs. ile kayıt yapabilir miyim? Aile evinde rahat olmadığım için geçmek istiyorum.
  2. B

Kulak üstü Bluetooth kulaklık önerisi

Arkadaşlar merhaba, sevgilime yeni bir kulaklık almak istiyorum. Genelde şarkı dinler, video vs. izler bu işler için yeterli olacak bir kulaklık arıyorum. F/P önerilerinizi bekliyorum, öğrenci olduğum için 600 TL'ye kadar çıkabiliyorum bu fiyat bandında bir cihaz bulabilirsek iyi olur. Markaya...
  3. B

2010 model Transporter lastik hava basıncı kaç olmalı?

205/65 R16C 103/101T. Arkadaşlar arabanın etiketinde bu yazıyor acaba kaç basmalıyım? Ön ve arka 44-44 yaptım ama dönerken vs. araba devriliyormuş hissi verdi. Yolda daha sağlam tutacak basınç nedir?
  4. B

2010 model Transporter lastik basınçları kaç olmalı?

Arkadaşlar merhaba, 2010 model camlı van 2.0 TDI 140HP Transporter aracımız var. Süren olmadığı için bayağıdır yatıyordu araç. Tekerlere hava basacağım, kaç olmalı? Önler 41, arkalar 42 iyi midir?
  5. B

Sony A58 fotoğraf makinesi ne kadara satılabilir?

Merhaba uzun süredir elimde duran 1 kere düğünde onun dışında 2-3 kere anca kullandığım fotoğraf makinemi satmak istiyorum. Orijinal şarj aleti, çantası, kutusu, kendisi ile gelen lensiyle vereceğim. Sizce ne kadar eder?
  6. B

Sahibinden ilanı inceleme

Arkadaşlar merhaba model yükseltmek için cihazımı ilana koydum ve daha önce hiç ikinci el satışı yapmadım biraz araştırarak ilanımı hazırladım. Sizce eksik bir şey var mı? (Reklam değil sadece tavsiye almak amacı ile açılmış bir konudur.)...
  7. B

400 TL'ye kadar kulaklık önerisi

Arkadaşlar merhaba kulaklığım bozuldu ve idareten kulak içi Bluetooth kulaklık arıyorum, sadece şarkı dinleyeceğim bu işimi görsün yeter. Şimdiden teşekkürler.
  8. B

Laptop ne zaman bakıma gönderilir?

Arkadaşlar merhaba cihazım GameGaraj Slayer X5-t 5050 versiyonu. Cihazı 2025'in eylül ayında aldım. Bu sene haziran, Temmuz gibi garantiye iç-dış temizlik + termal macun değişimi olmak üzere bakıma yollamayı düşünüyorum sizce erken mi olur? Ayrıca GameGaraj'ın servisi nasıl? Servise herhangi bir...
  9. B

Samsung A54 açılmıyor

Arkadaşlar selam, cihaz Samsung A54, bir anda kapandı geri açtım sonra kendi kendine tekrar kapandı ve kendi kendine açıldı sonra geri kapandı ve ne yapsam geri açamadım. Şarja taktım belki açılır diye ama takınca sürekli Samsung yazısı gelip gidiyor ve kesinlikle açılmıyor. Sorun ne acaba bilen...
  10. B

İnşaat Teknolojisi bölümü Yapı Statiği soruları

Arkadaşlar merhaba, aşağıya eklediğim sorularda yardımcı olabilecek var mı acaba? Derslerine katılamadığım için zayıf olduğum bir ders, bunları çözebilecek varsa çok mutlu olurum. :(
  11. B

Tomb Raider 2013 için Türkçe yama nereden bulunur?

Arkadaşlar oyunu bugün alıp yükledim fakat Türkçe yama bulamadım, nereden kurabilirim?
  12. B

Valorant'ta sesli sohbeti açınca oyunun sesleri bozuluyor

Valorant'ta grupta değilken ya da maça girmediysem sesler düzgün geliyor ama gruba biri gelince veya sesli sohbet aktif olunca oyunun sesleri komple bozuluyor. Çözümünü bilen var mı?
  13. B

Selezen Repack güvenilir mi ?

Selezen Repack güvenilir mi ? Duyan var mı?
  14. B

Yardım Gamegaraj Slayer x5t wifi yok

Arkadaşlar merhaba, başlıkta yazan laptopu kurdum fakat wifi yok gözükmüyor yani laptobun kendisinde mi yok yoksa driver falan mı kurmam lazım lütfen yardım edin
  15. B

FreeDOS laptopa Windows 11 kuramıyorum

Arkadaşlar merhaba, FreeDOS laptopuma Windows 11 kuracağım, USB'yi falan her şeyi hazırladım. USB'yi takıp kuruluma geçiyorum ve en son yükle diyorum ama yükleme %100 olduktan sonra bilgisayar kapanıp yeniden kurulum ekranına geliyor. Sebebi nedir? Nasıl çözerim?
  16. B

HP Victus vs Gamegaraj Slayer

Arkadaşlar bu iki cihazdan hangisini önerirsiniz? https://app.hb.biz/0CWBXZ6FpxRa https://app.hb.biz/0g0LYMW0NQmT
  17. B

Öneri 40-53 bin TL arası laptop önerisi.

Arkadaşlar selam, inşaat teknolojisi bölümüne başlayacağım ve bölümde AutoCAD, Revit vb. programlar kullanacağım. Bunun için işlemcisi olsun ekran kartı olsun güçlü bir laptop arıyorum en fazla 53 daha da zorlarsam 54 bine çıkabilirim. Ayrıca laptoplardan öyle çok fazla anlamam temel seviyede...
  18. B

Satıcı tarafından yapılan ram ve ssd yükseltmesi garantiyi bozar mı?

Arkadaşlar merhaba, aşağıdaki ürünü aldım fakat ram ve ssd kapasitesi satıcı tarafından yükseltilmiş. Satıcıya sorduğumda garantiyi bozmaz dedi ve sayfasında Lenovo yetkili satıcısı yazıyor. Sizce garantide bir sorun olur mu? https://app.hb.biz/EkYLyU3X7Npj
  19. B

Aldığım laptop nasıl?

Arkadaşlar merhaba laptop alacaktım ve uzun süredir araştırıyordum. Hem AutoCAD gibi üniversitede bölümümde kullanacağım uygulamalarda hem de arada bir arkadaşlarla oyun oynamak için ekteki cihazı seçtim. Sizce nasıl? (Loq serisinde intel işlemcilerde anakart yanma sorunu olduğu için AMD seçtim...
  20. B

MSI Pulse 16 AI alınır mı?

https://app.hb.biz/0pwgy1t6o1Bv cihaz bu arkadaşlar alınır mı?
Geri