Merhaba, sene başında kaldığım KYK kapandığı için KYK'dan başvurumu silmiştim, aile evine geçmiştim. Şimdi yeniden başvuru yapmak istiyorum. Acaba yeniden...
Arkadaşlar merhaba, sevgilime yeni bir kulaklık almak istiyorum. Genelde şarkı dinler, video vs. izler bu işler için yeterli olacak bir kulaklık arıyorum...
Attığım linktekiyle çok bir fark yok 1-2 psi oynar en fazla o farklada virajda devrilme kivamina geleceğini sanmiyorum suspansiyonlara, yaylara baktırmak lazım.
205/65 R16C 103/101T. Arkadaşlar arabanın etiketinde bu yazıyor acaba kaç basmalıyım? Ön ve arka 44-44 yaptım ama dönerken vs. araba devriliyormuş hissi...
Hocam rahatsız ediyorum kusura bakmayın, bulabildim lastiğe uygun olan ve direklerde yazan ebatlar bu: 205/65 R16C 103/101T.
Kaç yapmalıyım lastiklerin...
Arkadaşlar merhaba, 2010 model camlı van 2.0 TDI 140HP Transporter aracımız var. Süren olmadığı için bayağıdır yatıyordu araç. Tekerlere hava basacağım, kaç...
Merhaba uzun süredir elimde duran 1 kere düğünde onun dışında 2-3 kere anca kullandığım fotoğraf makinemi satmak istiyorum.
Orijinal şarj aleti, çantası...
Arkadaşlar merhaba model yükseltmek için cihazımı ilana koydum ve daha önce hiç ikinci el satışı yapmadım biraz araştırarak ilanımı hazırladım. Sizce eksik...