Arama sonuçları: *

• Users: tahaXqc7
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Yeni Laptop Pad Gecikme Sorunu

Merhaba, HP Victus 16 s1002nt kullanıyorum, bir süredir touchpad'de garip bir sorun var. Touchpad bazen çok yavaş tepki veriyor, mouse böyle geç tepki veriyormuş gibi gibi oluyor. Ama her zaman değil, aralıklı oluyor. Bazen gayet hızlı çalışıyor, bazen aniden yavaşlıyor. Harici mouse...
  2. T

HP Victus RTX 4070 Hogwarts Legacy FPS Sorunu (30–50 FPS)

Selamlar, HP Victus 16 s1002nt kullanıyorum. Cihaz özelliklerim: AMD Ryzen 7 8845HS RTX 4070 Laptop GPU 32 GB RAM 1 TB SSD Sistem güçlü olmasına rağmen bazı oyunlarda benzer donanıma sahip laptoplara kıyasla daha düşük FPS alıyorum gibi geliyor. Örneğin Hogwarts Legacy’de (eklediğim...
  3. T

Laptop Isınma Sorunu – Servis Çözmedi, THH Raporu Reddedildi / Ne Yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar, Yaklaşık 1 senedir kullandığım HP Victus 16 model laptopumda ciddi bir ısınma ve performans düşüşü sorunu yaşıyorum. Cihazı ilk aldığım dönemlerde bu problem yoktu, sonradan ortaya çıktı ve zamanla belirgin şekilde arttı. [H3 id='Yaadm+sorunlar'] Yaşadığım sorunlar[/H3]...
  4. T

Laptop Arızası İçin THH Başvuru Süreci Hakkında Deneyimi olan arkadaşlar

Arkadaşlar selam, Laptopumda sürekli arıza yaşıyorum. Servise göndermeme rağmen sorun çözülmedi. Cihazım 6 aylık, garanti kapsamında. CPU ısınma sorunu var. %30 gibi düşük CPU kullanımlarında bile 98 dereceyi görüyor. İşlemcim AMD, cihaz ilk aylarda gayet iyiydi ama bir anda bu ısınma...
Geri