Arama sonuçları: *

1. S

Çözüldü✓ HP victus 15 heatsink takınca kısa devre yapıyor

arkadaşlar ben malım hp victus 15 bilgisayarima bakim yapayim dedim duzgunce temizledim yumusak nazik davrandim puttyleri fazla surmem disinda bir sorun yoktu her neyse bakim bitti heatsink vs herseyi taktim baktım calismiyordu sarj almiyordu ilk basta sonrasinda bataryayi cikarip sadece sarj...
  2. S

HP victus 15 ekran kenarları eşit değil

Arkadaşlar merhaba öncelikle Şimdi benim HP victus 15 bilgisayarım var 1 aydır cihazı kullanıyorum ama dün gözüme bişey takıldı ekranın kenarlarındaki siyah barları biliyorsunuzdur şimdi benim sorunum şu sag ekrandaki siyah bar sol ekrandaki siyah bara göre daha kalın simetriye dikkat eden...
  3. S

SIFIRDAN YAZILIM ÖĞRENMEK MÜMKÜNMÜ ?

silinmiştir
  4. S

YENİ BİLGİSAYAR KASASI ÖNERİSİ

Merhaba arkadaşlar eski bir sistemin var 2018 de alınmış kullanmıyorum ama kasasını gördükçe içim acıdı 7 yıllık bilgisayar baya gitmiş kozmetiği içi temiz bakımını yapıyorum ama kozmetik gitmiş dış kasa pert artık bende ona yeni bir kasa önerisi isteyeceğim sizlerden Anakart A320M pro vd plus...
  5. S

Uçağa ilk defa binicem yardım

sildim
  6. S

KYK 45 GÜN İZİN SINIRI SORUNU

Arkadaşlar baslıktada belirttiğim gibi KYK izni 45 gün ben bu sene ilk dönem devamsızlıktan muafım derslerde o yüzden kendime takvim yaptım KYK da adam akıllı yaşayamıyorum durumum yok mecburen kalıyorum her neyse devamsızlık sınırı bu dönem beni kısıtlıyor derslerden devam sorunum yok ama KYK...
Geri