burdaki sorunum simdilik cozuldu gibi arkadaslar arkadasimla temizligini yaptik 2 hafta once izopiropil alkol ile iyice temizledik mx-6 ve thermal grizzly...
hocam baska turlu arizayi tespit edemezdikki şuan calisiyor cihaz herhangi bi hasar yok dediğiniz doğru kumar oynamak oldu bu biraz ama en azindan nerden...
Cihaz çalışır haldeyken vida takma fikri kimden çıktı? Cihaz kısa devreye karşı korumaya almış kendini siz bir de cihazı çalıştırıp oraya vida takmaya...
hocam dedigini yaptim ama vidalaei takmadim suanlik pc calisiyor arkadaslarla iyice bi temizliyecez ana karti izopiropil alkol ile ben ellemeyieyim daha...
anladim hocam arkadaşlarla iyice bi temizliğini yapicaz izopiropil alkol ile herseyi en bastan duzgun yapicaz heatsinki taktiktan sonra bataraya kablo...
dostum statık elektrıkten oturu yapiyordur simdi cihazin bataryasini sok sarj cihazi vs onlar zaten sokulu olsun cihaza hicbir sey takili olmasin pilini...
anladim hocam arkadaslarla izopiropil alkol siparisi verdik o geldikten sonra iyice bi temizleyecegiz ana karti putty cok fazla dagitmis her yeri sonrasinda...
Eğer bataryayı çıkarıp yapmanıza rağmen kıvılcım attıysa statik elektrikten yapmıştır. Laptop da veya herhangi bir elektronik alette iş yapacaksanız ilk güç...
arkadaşlar ben malım hp victus 15 bilgisayarima bakim yapayim dedim duzgunce temizledim yumusak nazik davrandim puttyleri fazla surmem disinda bir sorun...