burdaki sorunum simdilik cozuldu gibi arkadaslar arkadasimla temizligini yaptik 2 hafta once izopiropil alkol ile iyice temizledik mx-6 ve thermal grizzly putty ile yeniledik heatsinkide taktik sorun kalmadi konuyu kapatmayi unutmusum cevaplariniz ve yardimlariniz icin tesekkur ederim hepinize
hocam baska turlu arizayi tespit edemezdikki şuan calisiyor cihaz herhangi bi hasar yok dediğiniz doğru kumar oynamak oldu bu biraz ama en azindan nerden kaynaklandigini biliyoruz arzanin
1770633079
hocam dediğinizi yapacağım
hocam dedigini yaptim ama vidalaei takmadim suanlik pc calisiyor arkadaslarla iyice bi temizliyecez ana karti izopiropil alkol ile ben ellemeyieyim daha fazla zaten naptiysam artik oraya vida takmaya korkuyom en son vida takinca pc acilmiyordu bizde pc acikken vida takmayi denedik ordaki yerde...
anladim hocam arkadaşlarla iyice bi temizliğini yapicaz izopiropil alkol ile herseyi en bastan duzgun yapicaz heatsinki taktiktan sonra bataraya kablo takili degilken guc tusuna bi 30 sn ye basip oyle takicaz herseyi umarim anakartin o bolumu sorunlu degildirde cozulur yoksa o bolume vida...
anladim hocam arkadaslarla izopiropil alkol siparisi verdik o geldikten sonra iyice bi temizleyecegiz ana karti putty cok fazla dagitmis her yeri sonrasinda sizin dediginiz gibi yapicam peki anladiginiz kadariyla ana kartta bir hasar var midir sizce ?
1770466230
anladim hocam tesekkur ederim...
arkadaşlar ben malım hp victus 15 bilgisayarima bakim yapayim dedim duzgunce temizledim yumusak nazik davrandim puttyleri fazla surmem disinda bir sorun yoktu her neyse bakim bitti heatsink vs herseyi taktim baktım calismiyordu sarj almiyordu ilk basta sonrasinda bataryayi cikarip sadece sarj...
Muhtemelen dediğiniz gibi ekranda bir sorun yok sağ taraftaki siyah yer bı tık kalın kusursuz olmasını bekliyorum herşeyin nedense halbuki iş görüyor işte 😑 takılacak bişey değil
Arkadaşlar merhaba öncelikle
Şimdi benim HP victus 15 bilgisayarım var 1 aydır cihazı kullanıyorum ama dün gözüme bişey takıldı ekranın kenarlarındaki siyah barları biliyorsunuzdur şimdi benim sorunum şu sag ekrandaki siyah bar sol ekrandaki siyah bara göre daha kalın simetriye dikkat eden...
İşte bende öyle düşünüyorum üniversite diploması olmadan olmayacağını düşünüyorum bu sebeple hiç baslamiyorum
1764623075
Yav hocam dalga geçmeyin 😂 cahil adamım eyvallah ama bu kadarda değil ya