Arama sonuçları: *

• Users: MUKAN
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Beitong Kupeng 70 – İlk İzlenim

Kontrolcüyü elime aldığımda ilk olarak malzeme kalitesi dikkatimi çekti. Ürün oldukça kaliteli bir malzemeden üretilmiş. Ağırlığı ne çok hafif ne de fazla ağır; yaklaşık 300–350 gram civarında. Tuşların hissiyatı gayet başarılı, ergonomi açısından da son derece rahat bir tutuş sağlıyor. Tuş...
  2. M

Ajazz GP 100 Gamepad Hakkında İlk İzlenimim

Öncelikle bu gamepad, daha yaygın olarak satılan Easysmx D10 ile neredeyse aynı. Fakat bir farkı var; bunda TMR yerine Hall Effect joystickler kullanılmış. Elimde Easysmx D10 olmadığı için detaylı bir karşılaştırma yapamıyorum, sadece kâğıt üzerinde yazan verilere bakarak konuşabilirim. Standart...
  3. M

Easysmx X05 Pro – İlk İzlenim

Kutu İçeriği ve İlk İzlenim Kutu içeriğinde gamepad, 2.4Ghz alıcı, şarj kablosu ve kullanım kılavuzu bulunuyor. Şarj kablosu düz siyah ve örgü kaplaması yok. Ürüne ilk baktığımda sade ama sağlam bir his veriyor. Tasarım ve Malzeme Kalitesi Siyah modeli aldım. Genel olarak elde tutuş hissi...
  4. M

Bluetooth Kontrolcü Kullanırken GPU Kullanımı Düşüyor

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır Gamesir Cyclone Pro kontrolcüsünü PC’de Bluetooth üzerinden XInput protokolü ile kullanıyorum. Uzun süre sorunsuz çalıştı, ta ki Gears of War Reloaded oyununu kurana kadar. Oyun açılırken bir anti-cheat yazılımı yüklendi ve ayrıca Xbox Input ile ilgili bir ibare...
Geri