Arama sonuçları: *

• Users: yunus99
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

CS Cache Haritasına Ne Oldu?

Cache haritası dönecek diyorlardı, uzun süre oldu dönmedi. Hala sıradaki seçkinde gelecek diyenler var. Ne olacak bu harita?
  2. Y

CS Envanter mi Bıçak Mı?

Merhaba, halihazırda şuan bir Avcı bıçağı pas kaplım var. Sizce bir bıçak daha mı almalıyım envanter mi dizmeliyim, envanterimde pek bir şey yok. Keyfi yapıyorum bu arada o yüzden ikisinden birini yapacağım yani. Sizce hangisi?
  3. Y

E-sporculardan steam imzası almanın bir yolu var mı?

Aurora takımından herhangi birinden bir ücret karşılığında vs imza alınıyor mu bilen var mı?
  4. Y

CS Fiyatları Sabitlenir Mi?

Şu anki fiyatlar sizce kalır mı, 1 haftadır böyle fiyatlar. Beklenen bir düşüş de olmadı tradedan alınan bıçakların satışından sonra. Bu fiyatlar böyle kalır mı kalırsa ne kadar kalır fikriniz nedir?
  5. Y

CS2 Son Fiyatlar Sonrası İnceleme

Merhaba, yeni fiyatları görmüşsünüzdür. Beklenenden daha az bir düşüş oldu. Sizce bu fiyatlar daha düşer mi?
  6. Y

CS2 Bıçak Fiyatları Hakkında

Merhaba, bildiğiniz gibi 5 kırmızıdan elde edilen bıçaklar bu gece 03.00 saatinden sonra satışa çıkacak. Sizce ciddi bir indirim olur mu bıçaklarda? 3.7K olan gut knife lore sizce kaça düşer?
  7. Y

CS2 Bıçak Fiyatları 30 Ekimde Nolur?

Merhaba, 5 kırmızıdan elde edilen bıçaklar satışa çıkacak biliyorsunuz. 30 ekim gecesi yani 31 ekim 03.00 gibi çıkacak diye biliyorum yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim, sizce bu bıçaklar piyasaya sürüldüğünde 4k olan gut knife ne kadar olur?
  8. Y

CS2 Bıçaklar ne zaman satışa çıkacak?

Merhaba, 5 kırmızıdan alınan eldivenler ve bıçaklar hangi gece satışa çıkacak? 30 ekim gecesi yani 31 ekim 03.00 gibi mi yoksa 31 ekim gecesi yani 03.00 1 kasımda mı? Veya başka bir tarih mi? Ve sizce bu tarihte bıçak fiyatları ne olur?
  9. Y

CS2 Son Güncelleme Sonrası Fiyatlar

Merhaba, şuan bildiğimiz gibi fiyatlar çok düştü bıçakların, ve henüz 5 kırmızıdan elde edilen bıçaklar satışa çıkmadı. Perşembe günü satışa çıkınca bıçakların fiyatlarının iyice düşeceği söyleniyor, eğer düşerse sizce şuan 4k olan bıçak haftaya ne kadar olur? Bu arada 4k şuan ki fiyatı...
  10. Y

5K Bütçe ile Alabileceğim En İyi Bıçak? [CS2]

Merhaba, maksimum beş bin türk lirası ile alabileceğim görünüşü fena olmayan, elden çıkarması satışı zor olmayan hangi bıçağı önerirsiniz, 5 bin diyorum ama 5.5k kadar verebilirim dahası çıkmıyor. Aklımda Gut Knife | Blue Steel var ama pek bilgim yok satarken rahatça satabilir miyim...
  11. Y

Steam Parasını Nasıl Çekebilirim?

Merhaba, steamdan direkt olarak çekilmediği için size sormak istedim, 10 dolarım vat, pazardan bir şey alıp bynogame vs. yerlerde satacağım, cs2 için bu paraya hemen gidecek skin var mıdır?
  12. Y

Bıçak Almak İçin Site Önerisi CS2

Merhaba, yakın zamanda bıçak alacağım ama önerebileceğiniz güvenli site var mı bynogame tarzı?
  13. Y

Steam Pazar Banı Hakkında

Merhaba, steamda pazar banının kalkması için steam guard açmak zorunda mıyım, bir süre sonra otomatik kalkar mı yoksa?
  14. Y

CS2 Bıçak Alınır Mı?

Merhaba, sizce CS2'de bıçak alınır mı, fikirlerinizi merak ettim. Almak isteyen arkadaşlara da belki rehber olur görüşleriniz.
  15. Y

CSfloat Site Hakkında Yardım

Merhaba, garip bir soru olacak fakat csfloat sitesini kullanan varsa bana nasıl bakiye yükleyebileceğimi gösterebilir mi? Bulamadım
  16. Y

CSfloat Sitesinden Alışveriş Yapan Var Mı?

Merhaba, csfloat üzerinden alışveriş yapıp bıçak vs alan var mı, güvenilir mi komisyon ne kesiyor karşı taraf takası geri çekebilir mi bu sorulara yanıt verebilir misiniz? Teşekkürler
  17. Y

CS2 Sizce Hangi Bıçak Daha İyi?

Merhaba, sizce Kancalı Bıçak | Crimson Web mi yoksa Avcı Bıçağı | Rust Coat mı? Avcı Bıçağı Stattrak. Paraları aynı.
  18. Y

CS2 Skin Sitesi Csfloat Güvenilir Mi?

Arkadaşlar merhaba, ben avcı bıçak pas kaplı alacaktım forumda önceki konumda eğer bu bıçağı satmak istersem ileride satabilir miyim onu sormuştum. Bir çok insan csfloattan son satışların ne zaman olduğuna bakmamı söyledi. Bu bıçak günde bugün mesela 6 tane alınmış, kafamda kalan soru ben bu...
  19. Y

CS2 Site Üzerinden Alışveriş Hakkında [HATA]

Merhaba, Avcı Bıçağı | Rust Coat alacağım ama merak ettiğim satmak istersem satabilir miyim bu konuydu, forumda çok fazla kişi csfloat üzerinden son satısların kaç günde gerçekleştiğinin yazdığını söyledi. Csfloata giriş yapamıyorum hata veriyor, girebilen varsa çok rica etsem bu skinin son...
  20. Y

CS2 Bıçak Satışı Hakkında

Merhaba, Avcı Bıçağı | Pas Kaplı almayı düşünüyorum, merak ettiğim bu bıçak satılan bir bıçak mı satmak istersem satabilir miyim, kancalı bıçaktan daha çok piyasası olduğunu düşünüyorum yine de sizin de fikirlerinizi merak ettim.
Geri