Arama sonuçları: *

• Users: YA.X0
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

Paparaya giriş yapamıyorum

Önce şifrem doğru olmasına rağmen giriş yapamadım sonra şifre değiştirip hesaptan çıkış yaptım bu seferde üzgünüz şuanda size hizmet veremiyoruz lütfen daha sonra tekrar dene hatası alıyorum silip tekrar yükledim telefonu yeniden başlattım yine olmadı.
  2. Y

Muay thai tartıda kilom tutmazsa ne olur?

Muay thaide amatör maça çıkacağım yarın tartı var tartıda kilom tutmazsa ne olur?
  3. Y

Hasta olmamak için ne yapmalıyım

2 hafta sonra maçım var muay thaiciyim hasta olmamam lazım bütün emeğim onca şey boşa gider hasta olursam antrenmanlara gidemezsem ve şuanda boğazım ağricakmış gibi hissediyorum hani boğazın ağricanı hasta olcağını anlarsın ya o his var şuan ne yapabilirim omega 3 kullanıyorum düzenli her gün...
  4. Y

Honor 400 hızlı şarj kapanmıyor

Bugün aldım yeni şarja taktım kapalıydı ve açtım hızlı şarjı ve açtıktan sonra kapatamadım nasıl kapatacağım?
  5. Y

Honor 400 yavaş şarj oluyor

Bugün yeni aldım ve şimdi şarja %15ten şarja taktım ve yavaş şarj oluyor bu telefon 80 wattla şarj olmuyormuydu ve 3.5 saat içinde şarj olacak yazıyo bu neden olabilir hızlı şarjı biyerden açıyormuyuz yada ilk şarj diyemi böyle akıllı şarjı falanda kapattım bilenler cevaplayabilirmi ne yapmalıyım?
  6. Y

Zip dosyasını galeriye aktarma

Yeni telefona fotoğrafları zip olarak attım şimdi onları nasıl galeriye aktaracağım?
  7. Y

Multimetre ve breadbord nereler satar

İnternet dışında nerden temin edebilirim? elektrikçiler satmıyo 4 5 tane elektrikçiye sordum internetten almamamın nedenide hocalar yarına istediği için.
  8. Y

500 tl kulaklık önerisi

500 tl bütçe bluetooth kulaklık önerisi şuanda telefonumda honor olduğundan honor earbuds x5 lite düşünüyorum bütçeme tam uyuyo önerir misiniz??
  9. Y

Honor 400 ile ilgili sorular

Bugün honor 400 aldım ellerinde kalmamıştı sipariş verdiler çarşamba günü gidip teslim alacağım kullananlar deneyimlerini söyleyebilirlermi ve yapay zeka ücretli olacakmış diye bir şey duydum gerçekten böyle bir şey varmı bilen varsa cevaplarsa sevinirim teşekkürler.
  10. Y

Honor 400 jaç yil gider?

20_25bin gibi bi bütçem var honor 400 almayı düşünüyorum honor 400 tahmini kaç yıl kasmadan düzgün bi şekilde götürür genellikle gündelik kullanıyorum ama ara sıra oyunda oynuyorum. Veya bu fiyatlara başka telefon öneriniz varmı?(çok büyük telefon sevmiyorum)
  11. Y

Pixel car racer nasıl öğrenilir?

Oyuna bugün başladım oyun hoşuma gitti öğrenmek istiyorum ama bi türlü öğrenemiyorum çözemiyorum ne yapmalıyım? Youtubeda videoda bulamadım.
  12. Y

S21 fe 2.nesil alınır mı??

15-17.000 civarı bi bütçem var çok fazla oyun oynamam ara sıra oynarım genellikle gündelik olarak kullanıcam ara sıra oyun oynadığımda ve gündelik kullanımda üzermi?
Geri