Dövüşçüyüm muay thai ile uğraşıyorum yıllardır bundan 2 ay önce maça çıktım ve maçın içinde ağrı girdi başlıkta bahsettiğim bölgeye ve sebebibin şu olduğunu...
Bibi severek ve eğlenerek oynadığım bir çar ve güzel bir kostüm almak istiyorum uzun zamandır hiç elmas harcamıyorum şuanda 600 elmasım var sizce almaya...
Lisede edebiyattan kalmıştım bende. Soruları değiştirmiyorlardı daha önce girenlere sormuştum. İlk sınavımda soruları ezberledim çıktığım gibi not edip 2...
Sorumlulukler genelde kolay olur gec diye basit yaparlar tum senenin konularindan cikar ilk sorumlulugun sorular varsa %92 rakamlari degistirip sorarlar
Yarın 9.sınıf fiziğinin sorumluluk sınavına gireceğim bu 2. Sınav olacak ilkiyle aynı yada benzermi oluyo nasıl oluyo kolaymı oluyo ilk sorumluluklara...
Muay thai dövüşçüsüyüm en sonki maçımda (2ay önce) sağ göğsümün altına bir ağrı girdi (benim düşüncem maçtan önce hiç ısınamadım ve esneyemedim soğuk soğuk...
Genelde başından savmak için ve sorumluluk almamak için randevu al git derler işte o garip geldi. Yırtık varken şimdi sen gidip zorluyorsan bunun vebalini...
Bizim salonda doktor bi abi var salonda ona sordumda muhtemelen başından salmak için anlattı bişeyler:) bi hastaneye gideyim ozaman ben hangi bölğme gitmem...
Muay thai sporcusuyum maçlarada çıkıyorum en sonki maçımda (51 gün önce) maçın içinde bir anda sağ göğsümün alt tarafına bir ağrı girdi ve maç boyunca sürdü...
Teşekkürler ciddi ve güzel yorumunuz için ve hiç umrumda bile değiller biliyomusunuz :) hiçbir hayat gayesi olmayan otu b*ku makaraya vuran boş beleş...