Önce şifrem doğru olmasına rağmen giriş yapamadım sonra şifre değiştirip hesaptan çıkış yaptım bu seferde üzgünüz şuanda size hizmet veremiyoruz lütfen daha sonra tekrar dene hatası alıyorum silip tekrar yükledim telefonu yeniden başlattım yine olmadı.
2 hafta sonra maçım var muay thaiciyim hasta olmamam lazım bütün emeğim onca şey boşa gider hasta olursam antrenmanlara gidemezsem ve şuanda boğazım ağricakmış gibi hissediyorum hani boğazın ağricanı hasta olcağını anlarsın ya o his var şuan ne yapabilirim omega 3 kullanıyorum düzenli her gün...
Tamam teşekkürler çok soru sordum kusura bakmayın ama son olarak şimdi hızlı şarjı açtım bu seferde kapatmayı bulamadım kapanmıyor :) uyuduğumda şarja takcağımda normale nasıl döndüreceğim.
Bugün yeni aldım ve şimdi şarja %15ten şarja taktım ve yavaş şarj oluyor bu telefon 80 wattla şarj olmuyormuydu ve 3.5 saat içinde şarj olacak yazıyo bu neden olabilir hızlı şarjı biyerden açıyormuyuz yada ilk şarj diyemi böyle akıllı şarjı falanda kapattım bilenler cevaplayabilirmi ne yapmalıyım?
İnternet dışında nerden temin edebilirim? elektrikçiler satmıyo 4 5 tane elektrikçiye sordum internetten almamamın nedenide hocalar yarına istediği için.