YA.X0 isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Paparaya giriş yapamıyorum

Önce şifrem doğru olmasına rağmen giriş yapamadım sonra şifre değiştirip hesaptan çıkış yaptım bu seferde üzgünüz şuanda size hizmet veremiyoruz lütfen daha sonra tekrar dene hatası alıyorum silip tekrar yükledim telefonu yeniden başlattım yine olmadı.
  2. Y

Muay thai tartıda kilom tutmazsa ne olur?

Muay thaide amatör maça çıkacağım yarın tartı var tartıda kilom tutmazsa ne olur?
  3. Y

Hasta olmamak için ne yapmalıyım

2 hafta sonra maçım var muay thaiciyim hasta olmamam lazım bütün emeğim onca şey boşa gider hasta olursam antrenmanlara gidemezsem ve şuanda boğazım ağricakmış gibi hissediyorum hani boğazın ağricanı hasta olcağını anlarsın ya o his var şuan ne yapabilirim omega 3 kullanıyorum düzenli her gün...
  4. Y

Honor 400 hızlı şarj kapanmıyor

Yok hocam ya yok ya ben bulamıyorum nası çözcem bunu
  5. Y

Honor 400 hızlı şarj kapanmıyor

Bugün aldım yeni şarja taktım kapalıydı ve açtım hızlı şarjı ve açtıktan sonra kapatamadım nasıl kapatacağım?
  6. Y

Honor 400 yavaş şarj oluyor

Tamamdır çok teşekkür ederim iyi akşamlar dilerim.
  7. Y

Galiba yaptım hocam üstte bildirimlerde hızlı şarjı açma seçeneği geliyorsa hızlı şarj kapanmışmı oluyor?
  8. Y

Olmuyo yapıyorum hala süper şarj oluyo eskisine dönmüyo
  9. Y

Tamam teşekkürler çok soru sordum kusura bakmayın ama son olarak şimdi hızlı şarjı açtım bu seferde kapatmayı bulamadım kapanmıyor :) uyuduğumda şarja takcağımda normale nasıl döndüreceğim.
  10. Y

Tamamdır teşekkürler öyleymiş ve bir şey soracağım akıllı şarj ve pil optimizasyonu özelliklerini açmalımıyım nir bilginiz varmı bu konuda?
  11. Y

Hocam peki akıllı şarj ve şarj optimizasyonunu açmalımıyım sizce bir bilginiz varmı bu konuda?
  12. Y

Bugün yeni aldım ve şimdi şarja %15ten şarja taktım ve yavaş şarj oluyor bu telefon 80 wattla şarj olmuyormuydu ve 3.5 saat içinde şarj olacak yazıyo bu neden olabilir hızlı şarjı biyerden açıyormuyuz yada ilk şarj diyemi böyle akıllı şarjı falanda kapattım bilenler cevaplayabilirmi ne yapmalıyım?
  13. Y

Zip dosyasını galeriye aktarma

Yeni telefona fotoğrafları zip olarak attım şimdi onları nasıl galeriye aktaracağım?
  14. Y

Multimetre ve breadbord nereler satar

İnternet dışında nerden temin edebilirim? elektrikçiler satmıyo 4 5 tane elektrikçiye sordum internetten almamamın nedenide hocalar yarına istediği için.
  15. Y

500 tl kulaklık önerisi

500 tl bütçe bluetooth kulaklık önerisi şuanda telefonumda honor olduğundan honor earbuds x5 lite düşünüyorum bütçeme tam uyuyo önerir misiniz??
Geri