Arama sonuçları: *

• Users: darktower
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. darktower

Dareu Sürücü v1.5.7.26

Dareu sitesindeki driver bağlantısını bozduğundan, Dareu web sürücüsünü desteklemeyen ürünlerinde kullanacağınız sürücünün bağlantısını paylaşıyorum. https://drive.google.com/file/d/1XTC8zIwiUdoTOwsnugothE3xtILT4ZVB/view...
  2. darktower

Gökhan Kırdar - Dayan Kalbim

3. darktower

🔥İndirim EasySMX X5 Kablosuz Hall Effect Gamepad ₺1000

Yazın indirimlerden klavye almıştım. Bir konuya öneri atmak için bakarken klavyeyi indirimde gördüm. Siteleri rezalet olduğundan hangi ürün indirimde bilmiyorsunuz. İndirim için bir duyuruları falan yok. Neyse EasySMX D10 gamepadi de var. Onu da Hepsiburada üzerinden yine bu firmadan aldım ve...
  4. darktower

🔥İndirim DAREU EK75 RT Magnetic Switch Klavye - Beyaz ₺2000

Şu an kullanıyorum ve memnunum. Önceki indirimde ₺2500 almıştım. Eğer stok sorunu yoksa almanızı öneririm. Tek kötü yanı yanında gelen kablo bence o kadar da kaliteli değil, ben başka kabloyla kullanıyorum...
  5. darktower

Çözüldü✓ JAK Girişli Kulaklıklarda Ses Boğukluğunu Giderme ve Sesi Artırma

Jak girişli kulaklıklar tamamen anakartınızdaki ses kartına baktığından, genellikle 50, 53, 60 mm diye pazarlanan kulaklıkların sesleri boğuk ve az geliyor. Çoğu kullanıcı ucuz diye aldığından bu kulaklıkların sesini iyileştirmeyi de pek anlamıyorum. Bu konuda size sesi iyileştirmek için üç...
  6. darktower

AMD Chipset Sürücüsü 7.11.26.2142 Yayınlandı

Yeni sürücü Win11 25H2 sürümü için destek sağlıyor. Hataları düzeltiyor ve bazı iyileştirmeler sağlıyor. https://www.amd.com/en/resources/support-articles/release-notes/RN-RYZEN-CHIPSET-7-11-26-2142.html Anakart soket(AM4-AM5) ve modelini seçip yükleyebilirsiniz...
  7. darktower

Çözüldü✓ PIN Sıfırlarken Ağ Yok Sorunu

Bugün CoD BO7 oynamak için anakart firmamın bana sağladığı BIOS sürümünü güncelledim. Daha anakart sayfalarında da sağlamamışlar, sağladıkları şeyde sadece CoD için gerekli sürüme yükseltiyor. Onu bile gıdımla vermişler neyse, daha bu sorunu çözdü mü bilmiyorum. Normal bir şekilde BIOS'u...
Geri