Arama sonuçları: *

1. hardentyson

IOMMU ve DMA ne demek faceit bios ayarı

Faceit dma açmalısın diye bir uyarı verdi ve IOMMU ve 2 tane DMA ayarı vardı enabled yaptım çalıştı bunlar bir sorun yaratır mı ne oluyor biostan açtım
  2. hardentyson

Papara tarzı Kart önerisi

Selamlar internet alışverişleri için ana kartım yerine böyle papara tarzı bir kart alıp ana hesabımdan o hesaba aktarıp orada harcamak istiyorum papara sanırım kapanmış olaylar olmuş alternatifi var mıdır önerir misiniz
  3. hardentyson

En İyi İşlemci Hangisi

Aktif satın alınabilecek ve oyunlarda en iyi performansı verecek maksimum işlemci nedir ?
  4. hardentyson

Dümdüz Masa İstiyorum

Dümdüz bir masa istiyorum boyutlar 70-140 gibi olabilir sağlam veya güvenilir marka olursa olur bütçe 7kya kadar çıkarım tüm önerilere açığım. (Beyaz renk ve beyaz türevleri renkli masa istemiyorum)
  5. hardentyson

Ram Önerisine İhtiyacım Var

2x16 Olursa çok sevinirim çok pahalanmış önerebileceğiniz kaliteli ama fiyatı da uçuk olmayan ramler çok iyi olur. Belli bir fiyat aralığım yok 2x16 doğru fiyat olan bir rami almak istiyorum.
  6. hardentyson

RX 9070XT Sorular ve marka önerisi.

RTX 5070 yerine RX 9070XT tercih etme kararı aldım dün akşam forumda tartışmalardan sonra. Marka olarak RX 9070XT hangi marka almalıyım. Birde CUDA sisteminden bahsediyorlardı 3d video edit tarzı şeyler için rtx 5070 +'sı olarak bunlarla ilgilenen biri değilim. Oyun ve yazılım üzerine...
  7. hardentyson

RTX 5070 mi RX 9070XT mi

Hangisi daha iyi ? İkisinden birini seçeceğim + - leri varsa onlarıda yazarsanız sevinirim
  8. hardentyson

İnce Hesaptan Gaming Gecesi Hakkında Sorular

Rtx 5070 ve Ryzen7 7800x3d alacağım. Gaming gecesinde bunlar ucuz veriliyor diye bir kaç yerde okudum baya fark var mı ne kadar indirim oluyor. Birde şuan alıcaksam peşin fiyatına 3ay taksit vs. yaptırabiliyorum. Gaming gecesinden indirimli alırken de taksit yaptırabiliyor muyuz peşin fiyatına...
  9. hardentyson

5070 ve Ryzen 7 7800X3D Alacağım

Incehesap gaming gecesi'nde taksitle satın alım yapabiliyor muyuz peşin fiyatına ona göre gaming gecesini bekleyeceğim baya indirim veriyor diyorlar bilgisi olan varsa soru cevap yapabilir miyiz
  10. hardentyson

Ryzen 7 7800x3d Yanına Ekran Kartı

Amd ekran kartları daha ucuz geldi nvidia yerine amd tercih etmek daha mantıklı olur mu ? Birde 7800x3d yanına bir ekran kartı önerebilir misiniz pahalı olmayan
  11. hardentyson

Midas Güvenilir Mi ?

Merhabalar bugün midas'a kayıt olmayı planlıyorum SPK'ya bağlıymış zaten güvenilirlik konusunda iyi gözüküyorda içimde bir ukte kaldı güvenilir midir tüm bilgileri verecez bir sıkıntı çıkmaz değil mi
  12. hardentyson

Akvaryum Kasa Önerisi

Siyah olmasını istiyorum havalandırmadır fanlardır tam bilmiyorum o yandan kötü olmazsa güzel olur olabildiğince düşük bütçeli bir öneri verebilir misiniz
  13. hardentyson

7800x3D İçin Minimum Ekran Kartı Nedir ?

İşlemciye ağırlık verip ekran kartını düşürmek istiyorum. Darboğaz varmış tam bildiğim konular değil. 7800x3d için alabileceğim ve darboğaz yapmayacak en düşük ekran kartı nedir ?
  14. hardentyson

Ryzen 7 7800x3d Yerine Farklı Bir İşlemci Önerisi

Ryzen 7 7800x3d almayı planlıyordum bütçe biraz sıkıntıya girdi çokta düşsün istemiyorum ryzen 7 7800x3dye yakın fiyatı daha az bir işlemci önerebilir misiniz
  15. hardentyson

Pppppp

Aaaaaaaa
  16. hardentyson

Monitörüm parlaklık değişiyor.

Monitörü yeni aldım herhangi bir sorun yoktu chatgpt'ye girdim yazı yazmaya başladım şunu farkettim yazı yazarken sürekli hafif bir parlaklık oynuyor sonra düz google ekranında denedim gene oluyor parlaklık sürekli az buçuk biraz fazla değişiyor bu bir sorun mu bir ayar mı bunu nası çözerim ?
  17. hardentyson

Monitör Tutucu Kullanamıyorum Farklı Bir Şey Lazım

Masanın arkasında çıkıntı var direk düz masa değil. Arkasına takabileceğim bir yer yok monitör kendi tutucusu ile çok yukarıda ve ileride kaldı bunu geri almak istiyorum herhangi bir yöntem aksesuar var mı kullanabileceğim ?
  18. hardentyson

ÇOK ACİL MONİTÖR ALMAYA GELDİM

https://www.vatanbilgisayar.com/lg-27-ultragear-27gr83q-b-1ms-240hz-ips-qhd-freesync-gsync-gaming-monitor.html Beyler nasıl çabuk iyi kötü yazarsanız küçük bir açıklamayla sevinirim son karar almaya gidiyorun
  19. hardentyson

7800x3d’li Hazır Sistem Lazım

Beyler çok pahalı 7800x3dli bir sistem 50-55kya dizerim diyordum ama çok pahalı önerisi olan var mı her türlü öneriye açığım
  20. hardentyson

Aynı Monitör Farklı Fiyat

https://www.vatanbilgisayar.com/asus-24-5-tuf-gaming-vg259qmrl5a-0-3ms-310hz-fhd-ips-gaming-monitor.html https://www.vatanbilgisayar.com/asus-24-5-tuf-gaming-vg259qmr5a-0-3ms-310hz-fhd-ips-gaming-monitor.html Özellikleri dahil her şeyi aynı ama ona rağmen arada 1000 liralık bir fiyat farkı var...
Geri