Arama sonuçları: *

• Users: yusufxx1
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

4000-5000TL Monitör önerisi

İnternet kafe için yaklaşık 15 tane monitör alınacak. Bu fiyat bandında 2 tane monitör buldum 240Hz VA ve 200Hz SuperSpeed IPS Hangisini almalıyım veya başka önerileriniz varmıdır? Gamepower Lunis L20 240Hz VA 0.5ms Gigabyte GS25F2 200Hz SS IPS 1ms
  2. Y

Fevell Z1 SE Driver Nerden Bulabilirim

Elinde fevell z1 se driveri olan varsa atabilirmi destek cevap vermiyor sitelerindeki linkleri çalışmıyor hafta sonu olduğu için belki dönemiyor olabilirler.
  3. Y

Razer Deathadder v2 Mini VS Fevell Z1 SE

Ben razer mouseyi yaklaşık 3 yıl önce aldım o zamanlar hiçbir bilgim yoktu öylesine araştırmadan görüp almıştım şimdi değiştirecektim MCHOSE A5 ULTRA alacaktım fakat bütçeyi sistemi geliştirmek için harcamayı düşündüm bu nedenle indirimdeyken Furylevel Z1 SE mouse aldım 777+kargoya şimdi biraz...
  4. Y

I5 13400f + RTX 3070Ti dar boğaz yapar mı

Merhaba Sahibinden üzerinden 10.000'TL'ye PALIT GAMING PRO RTX 3070 Ti buldum ve almayı düşünüyorum.Güncel ekran kartım RX 6600.PSU'm 550w ama kısa süre içerinde ekran kartını alırsam mecburi olarak değiştirmek zorunda kalacağım gibi duruyor.Sadece Valorant oynarken 1-2 hafta idare edebilirmi...
  5. Y

Fevell Z1 SE Alınır mı?

Kendi sitesinde şuanda 777TL+99TL Kargo ile satışa sunuluyor.MCHOSE A5 ULTRA veya ATK A9 PLUS Almayı düşünüyordum fakat o kadar para vermek yerine bazı şeylerden tasarruf edip RX 6600 olan ekran kartımı 4060 veya 3070 yapmayı düşünüyorum.Sizce bu fiyata değer mi ? Birde ek olarak valorant...
  6. Y

Ekran kartı yükseltme tavsiyesi

Merhabalar yaklaşık 3 sene önce gaming gen üzeinden i3 12100f + RX 6600 16gb ram sistem almıştım. Ve kısa süre öncede yükseltmeye başladım. İlk olarak işlemcimi i5 13400f yaptım sonrasında 16x2 rame geçtim ve diğer işlemcim köşede duruyor. Şimdide ekran kartımı yükseltmek istiyorum sahibinden...
  7. Y

Hangi mouse alınmalı?

Arkadaşlar merhaba bütçe ortalama 2000 civarı Darmoshark M3,VXE R1,ATK Dragonfly A9 Plus,Furylevel z1,AJ159 PRO,MCHOSA A5 ULTRA Bu modeller arasında kalmıştım ama forumda indirim diye açılan bir sayfa vardı ordan gankın mausunu gördüm Machenike L7 Air Tri-Mode 4K diye ilk defa duydum...
Geri