Arama sonuçları: *

• Users: arqeuda
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Sistemim ne kadar eder ?

Merhabalar daha öncede konu açmıştım ama bu sefer ciddili komple satışa koymak istiyorum sanırım, kullanmıyorum tek yaptığım kurtlar vadisi izlemek sosyal hayattan uzak kalmak ve kilo almak oldu… Samsung g6 oled ekran 240 hz Exvega pandora oyuncu koltuğu Asus rog strix ıı beyaz klavye Nova3p...
  2. A

Sistemim ne kadar eder ? Beyaz 5070 ti

Merhabalar, içimdeki heves ile bir sistem kurdum.Ancak sanırım hevesimi 2 3 ayda aldım…Sistemimin ne kadar edeceği konusunda yardımcı olabilir misiniz ? Teklif gelirse de tabii düşünür konuşuruz. Colourful 5070 ti 7800x3d Ares lexar 6400 hz 2x16 beyaz Corsair 3500x 4 fan beyaz güç kaynaklı...
  3. A

Yardım NOVA 3P Kulaklıkta mikrofonu açınca sesim eko yapıyor yardım

Başlıkta da belirttiğim gibi, mikrofonu acınca sesim bana geri geliyor.Ayarını bulamadım yardım
  4. A

Steam indirme hızı çok yavaş

Download indirme hızım 100 mb civarı yaptığım testlerde.Ama steamde oyunu indirirken verdiği 12 mb/s maks oluyor.Çok düşük göründü gözüme.Bilgisi olan var mı ? Ekran kartım 5070 ti ram 32 gb 6400 hz ssd 2 tb kioxia pro 7800 x3d işlemci
  5. A

Çözüldü✓ Your device ran into a problem and needs to restart arızası acil yardım

Bilgisayar geç açılıyor diye memory context restore ve power down işe oynuyordum, deneme amaçlı ikisini de disable yaptım.Sistem kitlendi açılmıyor bu şekilde kaldı.Hata kodunu yazdım konu başlığına.acil yardım lütfen
  6. A

Bilgisayar 30 sn de açılıyor

Merhabalar.Sistemi yeni dizdim.Açılırken tam olarak 30 sn de açılıyor bilgisayar.Ayrıca bazen cs2 gibi oyunlarda klavyeden ses açtığım zaman drop giriyor.Yardım edebilecek var mı ? ekran kartı 5070ti işlemci 7800x3d
  7. A

İTOPYANIN UPS KARGO REZİLLİĞİ

İtopya gibi bir firmanın ups gibi kargo şirketiyle neden çalıştığını anlayamıyorum.Pazar günü oyuncu koltuğu siparişi verdim.Salı dağıtımda sms i geldi ortada koltuk yok.Bugünde adres yanlış demişler(doğru) Sanırım koli ağır olunca arkadaşlar taşımaya üşenip bırakmışlar bir köşede.Koltuğun...
  8. A

Uyku moduna girince bilgisayar tekrar açılmıyor

Merhabalar.Sistemi yeni topladım.Windowsu yeni kurdum sayılır.Güncelleştirmelerin hepsini yaptım.Belirli bir süre pc ile ugrasmayınca kendini uyku moduna alıyor bilgisayar.Tekrar mousu oynattıgımda veya klavyeden bir şeylere bastıgımda sistem açılmıyor.Fanların rgb leri parça parça çalışıp...
  9. A

EXVEGA PANDORA OYUNCU KOLTUGU

Merhabalar bayadır koltuk almak için mağaza mağaza gezip koltuk deniyorum.Bugün ataköy itopya şubesinde exvega pandora koltugunu beğendim.İnternetten sipariş verebilirsin dediler.İnternette bakıyorum siteler arasında baya baya fiyat farkları var ve neden oldugunu anlayamadım.İtopyanın sitesinde...
  10. A

TAAHÜTÜM BİTİYOR HANGİ OPERATÖR VE KAMPANYA SİZCE ?

Başlıkta da belirttiğim gibi, türk telekom prime kullanıcısıyım ama faturalar beni bezdirdi…Uygun ve tavsiye edeceğiniz operatör ve tarife var mı ?
  11. A

❌İndirim Bitti! MSI NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti 16G Gaming Trio OC Beyaz Grafik Kartı 49.9 AMAZON

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0F1NGVCPH/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A3O5TP4R0OZYXZ&th=1
  12. A

COLORFUL 5070ti vs AERO 5070ti

Başlıkta da dediğim gibi, sizce hangisini almalıyım ?
  13. A

Nova 3p kulağıma küçük geldi

Merhaba, nova3p aldım, kulağıma küçük geldi.Bütün nova serileri aynı mıdır ? Önerebileceğiniz kablosuz beyaz kulaklık var mıdır alternatif
  14. A

Yardım Macbook arızalandı, verileri kurtarmam lazım

Merhabalar, macbook pro m1 çipli versiyonu birden bire arızalandı.Leventteki servise götürdüm anakart arızası olduğunu ve verileri kurtaramayaklarını söylediler.İçerisindekiler çok önemli benim için.Kurtarabilecek bir yer biliyor musunuz acil yardım ?
  15. A

Aorus Waterforce Iı 360 Ice yardım

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-gigabyte-aorus-waterforce-ii-ice-argb-360-mm-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,718661101.html Aldığım sıvı soğutucu bu.Bunun kontrolcüsü vs var mı ? biraz bakındım fakat çözemedim bilen var mı acaba ?
  16. A

COLORFUL 5070 Tİ 49 K VERİLİR Mİ ?

Arkadaşlar merhaba,bir sistem dizdim. kasa klavye kulaklık mouse komple beyaz.Ama piyasada malesef uygun fiyatlı bir 5070 ti kart yok.5080 siyah kart ile colorful 5070 ti arasında 3 5 k oynuyor.Ama kasa beyaz olduğu içinde elim siyah 5080 e de varmıyor...Tavsiye edeceğiniz bir şey var mı ? Kart...
  17. A

Ekran kartsız işlemci testi

Henüz ekran kartı almadım.Sistemi kurdum gerekli driverları indirdim.İşlemciyi sokabileceğim bir test var mı ? test etsek ekran kartsız sorun olur mu ? aynı zamanda sıvı sogutucuyuda denemiş olucaz tabii.İşlemci 7800x3d
  18. A

Monster koltrol merkezi çalışmıyor yardım

Merhabalar tulpar t7 20.3 kullanıyorum. Sitesinden control center driveri ındırip yüklüyorum ancak ekrana gelen uygulamanın içi boş, beyaz kağıt olarak geliyor masaüstüne ve çalıştıramadım bir türlü.Bilen varmı çözümü ?
  19. A

OYUNCU KOLTUGU DENEMELİK İSTANBULDA YER

Başlıkta da belirttiğim gibi.Koltukları denemeden rahat edemem korkusu ile internetten bir türlü spiariş veremedim.İtopya ataköy şubesine gittim fakat neredeyse denenecek hiç bir şey yoktu.Kadıköy şubesine gittim orası da nanaydı.115 kilo 185 boy olduğu için biraz tedirgin davrandım.İstanbulda...
  20. A

Windows 11 home dan proya geçiş

Merhabalar, freedos sisteme windows 11 home kurdum.Biraz bakındımda pro ya geçmek daha mantıklı geldi.O yüzden henüz home için aktivasyon kodu girmeden direkt proya geçeyim dedim.nasıl geçebilirim ? bilgisi olan var mı acaba =?
Geri