Arama sonuçları: *

1. T

Yardım Arctic Liquid Freezer iii pro 360mm VRM fan çalışmıyor.

Arkadaşlar merhaba, yeni sistem topladım, sıvı soğutucu belirttiğim model. VRM yazan kabloyu CPU-FAN1, Pump yazanı IO PUM, Fan yazanı CHE-FAN portuna taktım. Pompa ve diğer radyatör fanları çalışıyor fakat pompa üzerinde olan küçük fan anakartta 0 rpm gözüküyor. Anakart: Colorful b650a gha...
  2. T

Çözüldü✓ RX 9070 için Ryzen 7 7800X3D mi, Ryzen 7 9700X mi mantıklı?

Arkadaşlar merhaba yardımcı olursanız çok sevinirim. Ekran kartı belirttiğim gibi RX 9070, 2k oynayacağım ve valorant, cs tarzı oyunlar oynamıyorum. Genelde AAA oyunlar veya en fazla hunt showdown, warzone gibi FPS oynuyorum ama %70 AAA oyunlar. Ayrıca yazılımla da ilgileniyorum. Sizce hangi...
  3. T

Çözüldü✓ RX 9070 için Ryzen 7 7800x3D mi Ryzen 7 9700X mi mantıklı olur?

Arkadaşlar merhaba yardımcı olursanız çok sevinirim. Ekran kartı belirttiğim gibi RX 9070, 2k oynayacağım ve valorant, cs tarzı oyunlar oynamıyorum. Genelde AAA oyunlar veya en fazla hunt showdown, warzone gibi FPS oynuyorum ama %70 AAA oyunlar. Ayrıca yazılımla da ilgileniyorum. Sizce hangi...
  4. T

Yardım Colorful Battle B650A-GHA Wifi sorun yaşar mıyım?

Merhaba arkadaşlar elimde bulunan anakartı başlıkta belirttim, henüz sisteme takmadım ama bazı yerlerde şikayetler falan gördüm. Özelliklerini araştırdığımda baya dolu bir kart olması yanı sıra böyle şeyler duymak biraz canımı sıktı? Kullanan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim. Parça uyumluluğu...
Geri