Teşekkür ederim hocam, yerim var masada sorun yok. O zaman ben mr3 ile devam edeyim. Hedefim yüksek ses değil zaten sadece PC de kullanacağım bu arada.
m60 dinlemedim ama özelliklerini biliyorum ordan çıkarım yaparsam donanımda m60 da rca ve trs portları yok direk dijital alıyor sesi type c ile bence büyük...
Valla koaksiyel tweeterı ile bookshelf tweeterı arasındaki kocaman teknik farkı da bırak da açıklamayayım sabahtan beri anlatıyorum koaksiyelin odandaki...
Aklıma takılan her şeyi anlatmışsın hocam çok teşekkür ederim, benim için baya yardımcı oldu bu bilgilendirme, aradığım şey tam olarak bu, netlik ve denge...
2 sene Kullandım mr3 sonra mr5'e geçtim ben aklına takılanları sorabilirsin mr3 hakkında :D Bence parasına göre muhteşem hoparlör, tizlerin netliği ve...
Arkadaşlar selamlar,
elimde RX 9070 Nitro modeli var, kart her anlamda temiz. 2025 Ekim ayında almıştım, neredeyse 1 senesi dolmak üzere. Satıp başka...
Anladım hocam teşekkür ederim, ben de aynı kulaklıktan kullandım daha önce. Madem öyle bi bakayım bu fiyat aralığına da güzel bir şey bulabilecek miyim.