Çözüldü✓ PC İçin Hangi Ses Sitemini Almalıyım?

Reaksiyon skoru
15
Samsung B Serisi Soundbar HW-B400F 2.0 Ch Subwoofer (2025)
LG S40T.DTURLLK Soundbar 300 W Güç 2.1 Kanal

Bütçe: 3-7K arasında tutulursa iyi olur.

Pek fazla bilgim yok, daha önce LG marka kullanmıştım ses kalitesi güzeldi. Herhangi bir marka önerebilirsiniz, nadir olarak aşırı yüksek seste kullanacağım o yüzden önceliğim sesin kalitesi ve netliği. Aşırı pahalı olsun istemiyorum. Genellikle PC de kullanacağım.

Samsung B Serisi Soundbar HW-B400F 2.0 Ch Subwoofer (2025)
LG S40T.DTURLLK Soundbar 300 W Güç 2.1 Kanal

Bütçe: 3-7K arasında tutulursa iyi olur.

Pek fazla bilgim yok, daha önce LG marka kullanmıştım ses kalitesi güzeldi. Herhangi bir marka önerebilirsiniz, nadir olarak aşırı yüksek seste kullanacağım o yüzden önceliğim sesin kalitesi ve netliği. Aşırı pahalı olsun istemiyorum. Genellikle PC de kullanacağım.
500tlik bişi aldum güzek benxe ama sen 1500tl lik bişi alsan yeter

500tlik bişi aldum güzek benxe ama sen 1500tl lik bişi alsan yeter
Biraz da keyif versin istiyorum hocam, 1500 civarına da baya ürün var ama değişik markalar. Bu zamana kadar hep iyi kulaklıklar kullandım, kötü ses olunca pek tatmin etmiyor artık.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

o attığınız iki ürün de tv için sanırım
Evet ama farkı oluyor mu?

Biraz da keyif versin istiyorum hocam, 1500 civarına da baya ürün var ama değişik markalar. Bu zamana kadar hep iyi kulaklıklar kullandım, kötü ses olunca pek tatmin etmiyor artık.
Ben Corsair Virtuda max kulaklık kullanıom
500tkye kullanıcndada kötü olmuyo güzel 500tlye hoparlör knk ama paran yetiyosa tabikide daha iyi olduğunu düşündüğünü alman senin fikrin benin tercihim olsa msx 1500 2000tlye güzek bişiler bulunur illaki

Ben Corsair Virtuda max kulaklık kullanıom
500tkye kullanıcndada kötü olmuyo güzel 500tlye hoparlör knk ama paran yetiyosa tabikide daha iyi olduğunu düşündüğünü alman senin fikrin benin tercihim olsa msx 1500 2000tlye güzek bişiler bulunur illaki
Anladım hocam teşekkür ederim, ben de aynı kulaklıktan kullandım daha önce. Madem öyle bi bakayım bu fiyat aralığına da güzel bir şey bulabilecek miyim.

Geri