TarnishedDev isimli üyenin son içerikleri

1. T

🔥İndirim Uferphile Desktop 100w Bluetooth Hoparlör

Teşekkür ederim hocam, yerim var masada sorun yok. O zaman ben mr3 ile devam edeyim. Hedefim yüksek ses değil zaten sadece PC de kullanacağım bu arada.
  2. T

Hocam bu arada ben m60 modeline de bakmıştım, onun hakkında ne düşünüyorsun?
  3. T

Sağ ol hocam, evet baktım şimdi pahalıymış :D Arkadaş CNC işi yapıyor olmadı ona yaptırırım. :D
  4. T

Aklıma takılan her şeyi anlatmışsın hocam çok teşekkür ederim, benim için baya yardımcı oldu bu bilgilendirme, aradığım şey tam olarak bu, netlik ve denge, gümbür gümbür bas vursun diye isteğim yok ama orta tonlarda kararınca güzel basları olsun üzmesin yani. Genelde vokalsiz müzikler dinlediğim...
  5. T

Eline sağlık hocam iyi anlatmışsın. Ben de hoparlör arayışındayım, uzun yıllar götürsün sesi de tatmin etsin istiyorum, netlik ve denge anlamında. Araştırmalarım sonucunda şu modele ulaştım, tavsiye eder misin bilgin var mı acaba ? Edifier mr3 Kullanım amacım, hikayeli oyunlar, şarkı, film...
  6. T

Çözüldü✓ RX 9070 Nitro+ Kaça Satmalıyım?

Teşekkür ederim hocam, aklımda bulunduracağım.
  7. T

Çözüldü✓ RX 9070 Nitro+ Kaça Satmalıyım?

Arkadaşlar selamlar, elimde RX 9070 Nitro modeli var, kart her anlamda temiz. 2025 Ekim ayında almıştım, neredeyse 1 senesi dolmak üzere. Satıp başka karta geçmeyi düşünüyorum. İkinci el sitelerinde fiyatlar çok dengesiz o yüzden mantıklı önerilere ihtiyacım var. Teşekkürler..
  8. T

Çözüldü✓ PC İçin Hangi Ses Sitemini Almalıyım?

Sağ ol hocam, bence de olmamalı. Önerdiğniz model var mı?
  9. T

Sağ ol hocam bakayım
  10. T

Anladım hocam teşekkür ederim, ben de aynı kulaklıktan kullandım daha önce. Madem öyle bi bakayım bu fiyat aralığına da güzel bir şey bulabilecek miyim.
  11. T

Biraz da keyif versin istiyorum hocam, 1500 civarına da baya ürün var ama değişik markalar. Bu zamana kadar hep iyi kulaklıklar kullandım, kötü ses olunca pek tatmin etmiyor artık. 1789209705 Evet ama farkı oluyor mu?
  12. T

Teşekkür ederim değerlendireceğim, daha önce kullandınız mı? Attığım LG modeline kıyasla nasıldır sizce?
  13. T

Samsung B Serisi Soundbar HW-B400F 2.0 Ch Subwoofer (2025) LG S40T.DTURLLK Soundbar 300 W Güç 2.1 Kanal Bütçe: 3-7K arasında tutulursa iyi olur. Pek fazla bilgim yok, daha önce LG marka kullanmıştım ses kalitesi güzeldi. Herhangi bir marka önerebilirsiniz, nadir olarak aşırı yüksek seste...
  14. T

Çözüldü✓ Sinyal Yok Hatası Alıyorum

Evet kalıyor hocam sıfırdan açtığımda bazen kalıyor ve güç tuşuna basılı tutup kapatıp açmadım hiç bir şekilde tepki alamıyorum, aynı zamanda bazen pc başında değilken ekran otomatik kapandığında ve tekrar döndüğümde yine ekran gelmediği oluyor. Sürekli olmuyor bunlar ama oluyor.
  15. T

Çözüldü✓ Sinyal Yok Hatası Alıyorum

Teşekkür ederim hocam, DDU ile bir temizleyip denemek lazım o zaman. Daha önce DDU ile temizleyip kurulum yapmıştım, windows ayarlarından da otomatik driver kurma kısmını kapattığım halde gidip yine kurmuştu ve kurulum sonrası direkt sorunlar çıkmıştı. Emin adımlarla tekrar bi denemem lazım.
Geri