Arama sonuçları: *

• Users: emre41.
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Asus tuf gaming be9400 alınır mı?

ASUS TUF GAMİNG BE9400 Bu router almak istiyorum bütçe çok aşılmamak şartıyla 12 bin tl kadar çıkabilirim yüksek çekim gücü, iyi bir makine istiyorum kullanım amaçım birinci kattan ikinci kata TT verdiği modemden üst kata cat6 veya cat7 kablo ile router bağlıcağım uygun olan modelleri...
  2. E

Rauter mı ? modem mi ?

evet mahallemize ilk defa alt yapı yapıldı ve bu fiber altyapı, 1000 mbps paketini aldım fakat bir sıkıntı var modem kurulucak yer alt katta ve ben üst daire oturuyorum benim interneti çekmem için kablo yerimizde var oda sıkıntı değil ,en iyi şekilde kayıpsız interneti nasıl çekerim ? benim...
  3. E

Kasamda kablolar nasıl duruyo sizce

Kablo gözükmesi nasıl sizce daha iyi olabilirmiydi kasa bide thermaltake kasa için argb nasıl kontroledebilirim kontrolcü almam lazım mı bilgi verirmisiniz
  4. E

Topladığım bilgisayar ilk başlattığımda dram ışığı yanıyo biosu

Bilgisayarı yeni topladım dram ışığı yanıyor biosu açabiliyorum fakat RAM 6000 MHz’de çalışmıyor 5400 de çalıştırıyorum anca öyle kendine geldi bunun hakkında yardım edebilecek birisi var mı şu anda bilgisayarım açıldı kurulumları yaptım fakat zemin hızını 6000 MHz çekmek istiyorum
  5. E

Yeni sisteme bir yorum

İŞLEMCİ: RYZEN 7 9800x3d ANAKART: ASUS TUF GAMİNG B850-PLUS WİFİ EKRAN KARTI: TUF GAMİNG 5070ti RAM: XPG 6000MHZ CL30 SSD: KİOAXA PRO 1TB SIVI SOĞUTMA: Lian Li Galahad Il Trinity Performance 360mm PSU: FSP VİTA 1000w KASA: THERMALTAKE VİEV 380XL Toplam 115.000 tl ye denk geldi hepsini...
  6. E

Tuf gaming b850 anakart + 5070 tuf gaming için rgb slevee kablo önerisi

Kablo hakkında çok bilgim olmadığı için önerileri açığım rgb kablo arayışındayım kaç pin olması gerektiğini bilmiyorum teknik olarak eksiğim yardımcı olursanız sevinirim
  7. E

Gainward 5070 ti vs 5080 mi yoksa tuf gaming 5070 ti mı

gainward 5070 phoniex-s şuanda 39 bin tl bandında sizce alınır mı? uzun ömürlü bir şey istiyorum bide 5080 i gördüm oda 54 bin tl veyahut bunlar değilde direk 57 bine tuf gaming 5070 ti mı alsam
  8. E

5070ti+7700x3d+tuf x870-plus wifi

Şuanda beklemedeyim sistem için kendim tek tek topladım ileriye dönük bir sistem olsun istiyorum Bu arada hepsini 9 ay taksit yapıyo tavsiyeniz varsa açıpım yardımcı olursanızda kullandığınız ürün varsa önerebilirsiniz. Anakart: asus tuf gamin x870 plus = 14.199 tl Elran kartı: tuf gaming...
  9. E

Anakartta hangisini almalıyım yardım edermisiniz ?

Bu ikisi arasında kaldım önerebileceğiniz farklı biri seçenek olursa onu da düşünebilirim fiyat olarak maksimum 12-13k çıkmak istiyorum almışkende iyi bir şey olsun işlemci olarak r7 7800x3d ,ekran kartım tuf gaming 5070 ti 16 gb ,Ram xpg cl30 32 gb oc yapmayacağım ileride yükselmem gerektiğinde...
  10. E

Sistem topluyorum yarın alıcağım acil yardım edin lütfen

yarın bir sistem alacağım fakat işlemci i̇çin Emin olamadım, ekran kartı olarakta asus tuf gaming 16gb arasında kaldım. bide anakart olarak uyumlu mudur sizce dar boğaz yapmaz umarım çok bilmiyorum o yüzden yardımcı olursanız sevinirim
Geri