Arama sonuçları: *

• Users: Tablet123
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

İşlemci mi ekran kartı mı önemli?

İkisinden birini yükseltmeye bütçem var daha hiç değişmeyecek ekran kartına ihtiyacım var şuanki yetmiyor ama işlemci uyumsuzluk yapar onu değiştirmen daha önemli dediler kararsız kaldım hangisi önemli?
  2. T

5060Ti 16GB alırsam ne olur?

RX 5700XT 8GB ekran kartım var ve 8GB olması bana yetersiz geliyor o yüzden 16GB karta geçmek istiyorum ve bu sefer Nvidia istiyorum o yüzden 5060Ti 16GB beğendim ama işlemcim i3 9100F bu işlemci ile kullanırsam uyumsuzluk olur mu sorun çıkar mı kartı alınca işlemciye bütçem kalmıyor onu böyle...
  3. T

İ3 işlemciye 5060Ti takmak?

Böyle bir şey yapsam çok mu saçma olur 5060Ti almak istiyorum ama i3 işlemci var diye almakta tereddüt ediyorum işlemci değiştirsem anakart ve RAM de değişmeli diyorlar bunları alsam bu sefer 5060Ti karta para kalmayacak o zaman yeni işlemcinin anlamı olmayacak ne yapayım ne dersiniz?
  4. T

Apple mi Ryzen mi güçlü?

Ryzen AI 7 350 laptop ile Apple M1 MacBook Pro kıyaslarsak hangisi daha güçlü olur ikisi de 16/512 olarak düşünürsek?
  5. T

Hangi interneti almalıyım?

Evde Türk Telekomun Fiber altyapısı var başka yok. Normalde Türk Telekom kullanıyorum ama taahhüt bitmiş yeni taahhüt yaparsan 700TL diyorlar sizce ne yapayım?
  6. T

AMD neden gelişmiyor?

Kaç yıl önce ekran kartı almıştım şuan yeni modellere bakıyorum ama hala aynı ve sadece VRAM artmış gibi geliyor. Ne performans ciddi artmış ne sürücü sorunu çökme sorunu bitmiş ne de teknolojik olarak Nvidiaya rakip olmuş kartlar yapıyor hala. Tek argüman hala ucuz olması ve ben de o yüzden...
  7. T

MacBook mu Zenbook mu?

M5 MacBook serleri mi mantıklı yoksa Asus Zenbook cihazlar var benzer yapıda onlar mı mantıklı olur? Mağazada görünce beğendim ne dersiniz? M6 MacBook Oled ekranla gelecek kasa komple değişecek falan diyorlar değer derseniz bir şey almayıp onu da beklerim.
  8. T

Bu bilgisayar iş yapar mı?

Sistem alma planım var daha doğrusu elimdeki birkaç parça ve birkaç ay içinde alabileceğim parçalarla sistem bu hale gelecek planım o yönde. Sizce güzel sistem mi 4-5 yıl yeter mi her şeye?
  9. T

İ7 mi mantıklı yoksa R5 mi?

R5 5600 ile i7 9700K arasından hangisi daha mantıklı? Beni uzun süre götürsün istiyorum en mantıklı bu iki seçeneği buldum. Pek kıyas bulamadım bunla alakalı sizce hangisi daha güçlüdür ve sorunsuzdur?
  10. T

İ7 9700K işlemci 5060Ti darboğaz?

İ3 9100F işlemcim var ve ilerde 5060Ti 16GB almak istiyorum sizce işlemciyi i7 9700K yapsam yeter mi? DDR5 geçmek istemiyorum fiyattan dolayı.
  11. T

5060Ti 16GB DDR4 olur mu?

İlerde bu kartı almayı düşünüyorum ama DDR5 geçmek pahalı olacak gibi ben bunu DDR4 ile tam verimli kullanabilir miyim? Anakartımda PCI 3.0 var 4.0 ya da 5.0 yok. İ3 9100F işlemcim var ama onu da değiştirmeyi düşünüyorum.
  12. T

Yeni yılda fiyat artar mı?

İşlemci almayı düşünüyorum yeni yılda fiyatlar artar mı yorumlarınıı bekliyorum. Diğer konumun başlığı uygunsu demişler silmişler o yüzden fiyat artışı açıyorum konuyu.
  13. T

İşlemci yükseltme önerisi?

Elimde i3 9100F işlemci LGA 1151 anakart ve 16GB DDR4 RAM var. Buna çok abartmadan ufak bir güncelleme yapsak nasıl bir şey olabilir? Ekran kartı iş görüyor da bazı oyunlarda drop oluyor işlemciden olduğunu düşünüyorum. Çok masraflı olur derseniz idare ederim ama ufak masrafla düzeltebileceksem...
  14. T

Kaç Mbps internet almalıyım?

Şuan 50Mbps paketim var taahhüt bitiyormuş sizce 100 ya da 200Mbps yükseltmek mantıklı mı yoksa 50Mbps yeterli fazla para verme aynı hızla taahhüt yenile mi dersiniz? Yüksek hızla taahhüt yenilersem geri düşme şansı olmuyor sanırım o yüzden emin olamadım.
  15. T

Sonunda Tablet aldım Ho/Go?

Valla aylarca süren beklemenin ardından sonunda daha indirim gelmez ne varsa alayım mantığıyla tableti sipariş vermiş oldum. iPad A16 128GB yi 16200TL ye almış oldum. Toplam bütçem 25K olduğu için kalan bütçeyle de AirPods aldım kulaklık lazımdı. Ne dersiniz mantıklı olmuş mu? Kasım bitiyor diye...
  16. T

❌İndirim Bitti! Trendyol Kazı Kazan Aktif 🔥

Almak istediğiniz bir şey varsa hemen girip yapabilirsiniz, kullanılmayan kodlar da buradan paylaşılabilir. Edit: Bana 2000/100 geldi daha yüksek indirim yapan kullanmadığınız bir kupon olursa benim de ihtiyacım var 😀
  17. T

GeForce Now alınır mı?

1 aylık paketi 130TL ye düşmüş ama 2K 60FPS desteği diyor bu pakette 4K 120FPS vardı normalde. Ekranım 4K sizce çok farkı olur mu alayım mı bunu? 50Mbps internet var sorun çıkar mı?
  18. T

Amazon Türkiye ile dalga mı geçiyor?

Kaç saattir flaş indirim olacak kulaklık düşse de alsam diye bekliyorum, 5 küsür bin lira fiyatı olan kulaklığa 50TL indirim yapmışlar. Bir de son 90 günün en düşük fiyatı demişler daha 11.11 de ondan 500TL ucuza sattılar nasıl 90 günün en ucuzu bu? Ben cidden dalga geçtiklerini düşünüyorum.
  19. T

Airpod Pro fark değer mi?

Normalde Airpod 4. Nesil alma gibi bir düşüncem en ucuz Airpod ve iyi yorumları var diye var ama Airpod Pro 2. Nesil de şuan 3. Nesil çıktı diye iyi indirimlere giriyor 9K gibi fiyatlara bulunuyor. Sizce 6K ya AirPods 4 alıp geçeyim mi Pro için değer mi? Bir de Pronun eski nesil olmasının zararı...
  20. T

IPhone 16 dan 17 ye geçilir mi?

Elimde iPhone 16 var pili %90 1 yıl daha garantisi var. Sizce bunu satıp üste 20K koyup sıfır iPhone 17 almak mantıklı mı? Hafızaları aynı olacak, mantıklı bir takas olur mu sizce yoksa boşver 16 ile devam et mi dersiniz?
Geri