Arama sonuçları: *

• Users: Tablet123
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

AirPods hangi modeli alınır?

Kasım indirimlerinde bir AirPods almayı düşünüyorum ama hangisi iyi ses verir hangisi kulağa rahat oturur falan bilmiyorum. En son Airpods 2. Nesil olanı kullandım o kulağa güzel oluyordu ama şuan tipleri değişmiş başka modeller gelmiş. Airpod 4. Nesil var 4. Nesil ANC var bir de Airpod Pro 2...
  2. T

Apple işlemci kasar mı?

Apple A16 işlemci kasma donma yapar mı 5 çekirdekli olduğu için çok kötü diyenler var ama bazılar da onun mimarisi öyle çekirdeğe bakma çok iyi işlemci diyor biri açıklayabilir mi bu durumu? Ona rakip olan işlemcilerde hep 8 çekirdek var bu neden 5 falan kafam baya karıştı. Ram de az mesela...
  3. T

Faturayı ödemezsem ne olur?

Vodafone bana 1000 küsür lira fatura kesmiş, ben bu faturayı ödemek istemiyorum ödemezsem ne yapabilirler? Şuan Vodafone kullanmıyorum bu arada .
  4. T

Pazarama dolandırılır mıyım?

Bir ürün almak istiyorum ama pazarama diye bir sitede en ucuzu çıkıyor site hakkında da çok şikayet gördüm bu siteden ürün alınır mı pahalı ve benim için önemli bir şey alacağım yoksa biraz bekleyim mi diğer sitelerde fiyat bu seviyeye insin diye?
  5. T

5060Ti 16GB güzel mi yoksa RTX 6000 mi beklenir?

Ne dersiniz yeni nesilde 16GB ve üstü daha iyi orta seviye kartlar olur mu yoksa 5060Ti ideal mi?
  6. T

Honor Pad 9 vs düz iPad?

Tabletlerde indirim kovalıyorum yavaş yavaş fiyatlar düşüyor büyük ihtimalle birkaç gün içinde anlık gelen ek sepet kampanyası gibi şeylerden biriyle birleştirip alacağım. Ama hala hangisi daha mantıklı karar veremedim. iPad uzun süredir kullandığım bildiğim cihaz zaten telefon da iPhone ama...
  7. T

İndirimler ne zaman başlar?

Şuan her yerde Kasım indirimi falan diyor ama gerçek indirim pek yok gibi. Asıl indirimler ne zaman başlar almam gereken şeyler var Kasım sonuna kadar beklemek de istemiyorum pek.
  8. T

Yardım Bu üründe kupon var mı?

https://www.hepsiburada.com/apple-ipad-a16-11-128gb-wi-fi-tablet-gumus-md3y4tu-a-p-HBCV0000870EE8 Şuan Hepsiburada hesabı açık olanlar linke girip bu tablet için hesabınıza tanımlı bir kupon var mı diye bakabilir mi? Ona göre tüm sülaleye hesap açıp kupon gelmesini bekleyeceğim kimsede yoksa...
  9. T

IPad Air vs iPad A16

A16 alırsan pişman olursun işlemcisi kötü kasma donma yapar diyenler var doğru mudur? Bir de bu tabletin fiyatı 17K diğeri 29K arada çok fark var.
  10. T

PT Kasım indirimi yapar mı?

https://www.pt.com.tr/ipad-11-inc-wi-fi-128gb-gumus-md3y4tu-a Bir süredir bu cihazı takip ediyorum ama bu site kasımda indirim yapıyor mu ve yapmaz derseniz başka sitelerde bu fiyattan ucuza düşer mi?
  11. T

IPad Aire para verilir mi?

iPad alcaksan en az Air alcaksın yoksa kasma donma yapabilir ömrü kısa olur diyorlar bu ne kadar doğru? İlla tablete 30K vermek mi lazım iyi performans almak için veya Apple bunu mu dayatıyor Android alsak daha mı mantıklı ucuza?
  12. T

Apple işlemci mi Snapdragon işlemci mi daha iyi?

Hangisi daha hızlıdır ve uzun süre kasmadan gider ona göre cihaz alacağım. Gördüğüm kadarıyla Snapdragon çekirdek sayısı fazla ama Apple de GHz fazla.
  13. T

IPad fiyatı ne kadar düşer?

Herkes ısrarla iPad al dediği için fiyat araştırmaya başladım ilk önerdiklerinde 19K idi şuan 17600TL falan kuponlarla. Daha ne kadar düşer ya da düşer mi ne zaman alayım bilgisi olan var mı?
  14. T

Apple mi uzun ömürlü Android mi?

Apple cihazımdan yazılım desteği çektiği için tabletim çöp oldu şuan internete bile giremiyor. Bu yüzden yeni cihazı Android almak daha mantıklı geliyor ama bunca soruna rağmen yine de Apple daha uzun ömürlü diyenler var. Bu işletim sistemlerindeki cihazları kullanalar telefon tablet fark etmez...
  15. T

IPad mi Honor mu alınır?

Aklımda Honor Pad 9 var ama çevrede Android alınmaz iPad al daha iyi diyen de çok var. Ne dersiniz Honor alayım mı yoksa onları dinleyip iPad mi bakayım bir de hangi model bakayım iPad bakarsam? iPhone kullanıyorum onu da dipnot olarak ekleyim.
  16. T

Tablet için fazla para verilir mi?

Basit günlük işler için görüntüyü güzel veren büyük ekranlı tablet istiyordum şuan aklımda 12 inç ekranı falan var diye Honor Pad 9 vardı ama 6 bin liraya Samsung A9+ var mesela o da 11 inçmiş ve baya uygun fiyatı var bir de Samsung kalitesi var direkt onu mu alayım 11 inç ile 12 inç arasında...
  17. T

İnternet hızı kaç olmalı?

Fiber kullanan birinin internet hızı ne olmalı? Mesela 1000 gereksiz mi? Veya 50 olsa çok mu zayıf en ucuzu oymuş sanırım. Kısacası hangi hız almam gerektiği konusunda bilgim olsun istiyorum o yüzden yorumlarınızı merak ediyorum.
  18. T

Hangi tablet alınır?

Bunlardan hangisi daha iyi ya da bu fiyatlara daha da iyisi var mı? Bana öncelikle büyük ve parlak ekran olması önemli. https://www.akakce.com/tablet/en-ucuz-casper-pad-h10-pen-256-gb-12-6-fiyati,1160657906.html https://www.akakce.com/tablet/en-ucuz-honor-pad-9-256-gb-12-1-fiyati,575608296.html
  19. T

Casper tablet alınır mı?

Ekranı büyük tablet arıyorum bir arkadaş casper al hem iyi özelliği var hem yerli ve milli ürün diyor sizce alınır mı casper tablet sorunu var mıdır?
  20. T

Samsung A07 doğru tercih mi?

Fiyatı uygun gözükünce samsung kalitesi var diye üzerine düşünmeden hemen aldım ama bu fiyata daha iyisi var mıydı siparişi iptal etmeli miyim fikrinizi almak istedim.
Geri