Arama sonuçları: *

• Users: Tablet123
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Almadım zam geldi ne yapayım?

İ9 9900K almayı düşünüyordum burada çok önermediler ben de fiyatı düşer falan herhalde diye bekledim sorduğumda 10K olan fiyatı şuan 15K olmuş çok hızlı artıyor ne yapmam gerek daha artar mı hemen alayım mı yoksa yine de düşmesini biraz daha bekleyim mi?
  2. T

Windows vs MacBook ?

Bir tanıdığa laptop bakıyorum kendisinin özellikle Windows ya da MacOS kullanmayı gerektirecek bir durumu yok, bu durumda sizce MacBook Air mi daha mantıklı yoksa Huawei Matebook veya Asus Vivobook mu?
  3. T

Laptop önerisi lazım?

Günlük kullanıma uygun 14 inç civarı ekranı olan kasası falan kaliteli ve ekranı çok iyi bir cihaz lazım. Oled olsa süper olur ama kaliteli IPS de olabilir. Buna göre ne önerirsiniz bütçe esnek 20-40K arası bakıyorum ucuza iş görecek güzel cihaz varsa fazla vermeye gerek yok ama illa lazımsa 40K...
  4. T

Yurtdışından ne alınır?

Aslında çok bir şeye acil ihtiyaç yok ama bir şey getirtme fırsatım varken kullanmak mantıklı geliyor sizce yurtdışından ne alınır kullanmalık ya da Türkiye’de satmalık? Fiyatları da bayadır takip etmedim ne ucuz kalıyor anlamadım mesela PS5 sordum Dijital olanı 18K mış ucuz mu pahalı mı...
  5. T

Merkür modem 1000Mbps verir mi?

Ucuza iyi modem araştırırken merkür markasına denk geldim pek bilgim yok bu modem 5K ya değer mi 1000Mbps çok rahat verir mi yoksa zorlanır mı? https://www.amazon.com.tr/Mercusys-Halo-H25BE-2-pack-Dual-Band/dp/B0FC2NPY55?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&psc=1&smid=A1UNQM1SR2CHM
  6. T

En yüksek GHz hangi işlemcide?

Overclock dahil normal kullanımda en yüksek GHz hangi işlemcide? Benim bildiğim i9 14900KS işlemci 6.2GHz görüyor bundan iyisi de var mı?
  7. T

SSD almak hata mı olur?

Sisteme yıllardır 2TB SSD alma planım var ama hep böyle idare ederim diyerek erteliyorum. Şimdi 4000TL ye almadığım SSD 15000TL falan olmuş neredeyse benim komple sistem kadar pahalı yani sizce almam mı lazım yoksa bekleyim mi düşer mi?
  8. T

PC fansız çalışır mı?

Fansız bir PC istiyorum daha doğrusu sadece lazım olduğunda çok ağır işlerde fanı çalışsın istiyorum bunu nasıl yapabilirim sistemi 7/24 açık bırakacağım o yüzden böyle bir çözüm lazım.
  9. T

RX 5700XT vs RX 6800XT

Arada çok fark var mı geçmeye gerek var mı? Geçilir derseniz maks kaç lira farkla geçeyim?
  10. T

Ryzen performansı neden berbat?

R5 5600 performansını denedim ama işlemcinin sürekli %100 olup kasma donma yaptığını gördüm benim eski işlemcim bile o kadar kötü değil gibi geldi bunun sebebi ne olabilir burada yazılanlara göre çok güçlü olması lazım R5 5600ün çünkü.
  11. T

Mavi ekran verdi korkmalı mıyım?

Ekran kartını almayı düşündüğüm bir PC yi test ederken sistem açılırken görüntü bozuldu renkler çıktı sonra mavi ekran verip kapandı ama sonra normal şekilde geri açıldı bu kart bozuk demek olabilir mi kartı alırsam başıma bela olur mu ne yapmam gerek?
  12. T

RTX 3060 12GB vs RX 6800XT 16GB

İkisi yaklaşık aynı fiyatlarda hangisini alayım emin olamadım AMD kartın VRAM falan daha iyi ama Nvidia kartta da Cuda ve Tensor desteği var bunlar aşırı önemli diyorlar.
  13. T

MX-6 bu karta yeterli mi?

RX 6800XT için MX-6 yeterli mi? Elimde bir de MX-4 var ama 6 daha iyidir diye biliyorum bunlardan birini süreyim mi yoksa bu karta daha iyi macun mu gerekir?
  14. T

Dandik Ryzen mi yoksa Eski intel mi?

Elimde iki seçenek var ya dandik anakartla Ryzen kullanacağım ya da iyi anakartla eski bir intel işlemci kullanacağım hangisi mantıklı emin olamadım.
  15. T

RX 6800XT Alınır mı?

Fiyatı ucuz diye baktım ama üste 5K daha koyup 4060Ti 16GB almak daha mı mantıklı? Cudaya alternatif var mı bir de?
  16. T

Oyun çok geç açılıyor

Kullandığım bir masaüstü ve bir laptop var laptopun oyun performansı çok daha zayıf o yüzden oyunları masaüstünde oynuyorum ama nedense masaüstünde oyun çok geç açılıyor. Örnek vermek gerekirse laptopta açılması 2 dakikadan az süren oyun masaüstünde 10-15 dakika civarı bekletiyor bu da bana...
  17. T

2TB ve üstü depolama önerisi lazım?

Mümkünse daha yüksek depolama olsun 2TB yetmeyebilir, HDD mi alsam yoksa SSD için zorlasam mı bilemedim bütçe 5K civarı.
  18. T

HDD yeterli mi alınır mı?

Ek depolama almak istiyorum genelde hep SSD alırım ama fiyatlar fena uçmuş HDD çok uygun kalmış sizce HDD alınır mı alınırsa hangisi alınır minimum 2TB olacak şekilde?
  19. T

İnternet hız nasıl artar?

Böyle hız alıyorum nasıl arttırabilirim?
  20. T

RTX 5070 vs 5070Ti 12GB?

150K bütçede 2 seçeneğim var ya RTX 5070 12GB sistem alıp daha ucuz bir laptop alacağım ya da tüm parayla Laptop alıp RTX 5070Ti 12GB Laptop alacağım. Sizce hangisi daha mantıklı?
Geri