Arama sonuçları: *

• Users: Rashomomun
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

Diş ne zaman beyazlar

arkadaşlar dişçiye gittim 7 tane dolgu gerekiyordu yaptırdım plakları temizledi diş ipi veya ağız bakım suyu kullan dedi ama şeyi sormayı unuttum 3 haftadır günde 2 kere dişlerimi fırçalıyorum her akşam diş ipi kullanıyorum sabah akşam ağız bakım suyu çalkalıyorum ancak görünürde hala beyazlama...
  2. R

Traş makinesi önerisi

hem gögüs ense ve yanaktaki kılları için traş makinesi alıcam önerileriniz nedir? philipsi öneriyorlar powertechk nasıl sizce? yardımlarınız için teşekkürler
  3. R

Misliye nasıl para yatıracağım

misliye nasıl para yatıracağımı yardımcı olursanız cok sevınırım üyelik olması için para atman lazım vakıfbankı seçiyorum bankanın sitesine atıyor acaba para gönder kısmında iban yerine üyelik numarası yazıp mı gönderecez bilen varmı
  4. R

Nesinede kazanç işlemi

şimdi ben 500 tl yatırdım diyelim maksimum kazanç 1000tl diyor 500tl yatırdığım ve kazandığımla birlikte 1500 tl mi olacak yoksa 500 tl gidip sadece 1000tl mi olacak bilen varmı?
  5. R

Çözüldü✓ Iphone 15 sim yuvasını açamıyorum

iphone 15 aldım kendi iğnesiyle bastırdığımda açılmıyor iyice bastırıp kırmakta istemiyorum neden açılmıyor videolarda bastırınca kendi atıyor ama bende atmıyor??
  6. R

Ocakta telefon zamlanır mı

arkadaşlar iphone 15 telefon alacağım 30 binim var diğer maaşta almayı düşünüyordum ancak ocakta askeri ücrete zam gelecek diyorlar iphoneler zamlanır mı sizce nakit avans çekip şimdi mi almalıyım napacağım bilemedim bilgisi olan varmı=
  7. R

Aferin mi daha etkili coldaway mı

arkadaşlar 2 haftadır hastayım gripim tam iyeleşcem derken yağmurda ıslanıp tekrar hasta oldum kurtulamıyorum 2 ilaç arasında kararsız kaldım aferin mi daha etkili coldaway mı ve üzerinde ki mg oranları ne oluyor aferinin mgsi daha fazlaydı sanırsam tavsiyenizi bekliyorum
  8. R

İphone 15 mi samsung s24

arkadaşlar telefon alacağım sizce iphone 15 mi samsung s24 mü almalıyım iphone 15in donanımı nasıl düşük değil demi ailemde iphone al değeri düşmesin diyorlar sizce ne yapmalıyım? iphone 15 iyi bir telefon mudur samsung s24 den iyi mi kötü mü siz olsanız hangisini alırdınız telefonlar hakkında...
  9. R

Süregelen guruldama sesi

arkadaşlar bildim bileli çocukluktan itibaren bu sorunu yaşıyorum ve okul zamanı çok strese giriyordum guruldama sesi yüzünden.. tualetim olsun olmasın evde yaşamıyorum genel olarak dışarıda kendiliğinden popom gurulduyor karın guruldaması değil yaşadığım şey bu herkeste oluyor diyecem ancak...
  10. R

Bitcoin pozisyonu kapanmıyor

binancede internet sitesinden trade marjin izolete kısmından yanlışıkla pozisyon açtım ancak pozisyonu kapat dediğimde kapanmıyor nasıl kapatacam
  11. R

Ayakkabı numarası kaç olmalı

şu anki skechers ayakkabıda eur 43 yazıyor şimdi skechers ayakkabı sipariş verdim ancak 43 bedeni mi seçmem gerekiyor kendimi 44 beden sanarak 44 numara sipariş verdim
  12. R

Bu site orijinal mi?

kendime skechers ayakkabı alıcam daha önceden de kullanıyordum iş nedeniyle gidip alamıyorum internetten skechers diye arattığımda https://www.skechers.com.tr/ diye mağaza site çıkıyor ismi filanda doğru gözüküyor orijinal mi kendi siteleri ise buradan ayakkabı alacağım çakma olmasın benim için...
  13. R

Eski yabancı muziği arıyorum

milyonlar izlenen eski yabancı müzik vardı bir tane adam beyaz saçlımı bilmiyorum galiba değildi arabadan şarkıyı söylüyordu sonra o adam söyledikten sonra hintli veya siyahi bir adam sahnede mikrofonuyla eşlik ediyordu bunu bulabilirseniz çok sevinirim groka sordum bulamadım öncedende aramayı...
  14. R

Fıtness ve zayıflama

fitnese başlayalı 1 hafta oldu 3cü gidişim daha protein tozu kullanmadım ancak ekmeği çok yemeği kestim kilomda gram olarakta azalma olmadı birden olmaz mı normalde şekere yatkınım 1 sene önce aşırı yüksek şekerim var ondan mı 174 88 kiloyum göbek erimesi ne zamandan itibaren olur ve kilo...
  15. R

Protein tozu nasıl kullanılır?

Arkadaşlar spora yeni başladım pek bilgim yok diğer bütün konularım aynı konu üzerinde neredeyse günlük protein ihtiyacımı karşılayamıyorum çünkü günde 3-5 yumurta akşamda tavuk yetmiyor tavuğuda az koyuyorum bütçem yetmediği için bu nedenle hergün mü protein tozunu tüketmeliyim yoksa 2 günde...
  16. R

Protein tozu önerisi

diğer konularımdan da anlayabilirsiniz spora başladım ancak 2 sene önce kısa dönem fitness yaptığımda kurabiyeli protein tozu almıştım markasını hatırlamıyorum ve iğrenç tadından kullanamadım başkasına vermiştim tadı güzel mide bulandırmayan ve kaliteli protein tozu önerisi yapabilir misiniz
  17. R

Smash pro pre workout aroma önerisi

[H3 id='HIQ+Smash+Pro+alacam+tad+benim+iin+ok+nemli+bir+kriter+aroma+olarak+tropikal+olan+m+almalym+limonluyu+mu+limonu+okta+yazn+top+dondurma+olarak+sadece+limonlu+severim+ancak+hi+bu+rn+tketmediim+iin+bilmiyorum+bununla+ilgili+tavsiye+verir+misiniz+limonlu+mu+tropikal+mi+teekkrler.']HIQ Smash...
Geri