Arama sonuçları: *

• Users: andoidpol
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Şişen ve kapasitesi azalmış bir powerbank kullanılır mı ?

Arkadaşlar resimdeki gibi şişen bir powerbank var elimde kullanmak sakıncalı mı? Kapasitesi bayağı azaldı 5000 mAh telefonu 1.5 kez anca şarj ediyor 0'dan 100'e sizce ne yapmalıyım.
  2. A

Anker PowerCore Select 10000 mAh Hızlı Şarj Powerbank 434 TL

Merhaba arkadaşlar sepettteki haftasonuna özel kuponu kullanırsanız ürün 434 tl ye geliyor.Alanlara hayırlı olsun. https://www.pazarama.com/anker-powercore-select-10000-mah-hizli-sarj-powerbank-p-0848061060164?magaza=karahan-store
  3. A

Ryzen 7 5700x işlemci pbo ayarları

Selamün aleyküm hocamlar işlemciyi anakarta taktim pbo motherboard olarak ayarladım ama yükte 4.5 ghz curve optimizer -25 de çalışıyor sizce hangi ayarı yanlış yaptım yardımcı olabilir misiniz anakart sanırım bu işlemciye yetersiz geliyor. Anakart asus prime b450 m k 1 (ilk çıkan versiyonu)
  4. A

Sapphire nitro+ 6700xt için undervolt değerleri iyi mi ?

Merhaba arkadaşlar undervolt yapmaya çalıştım da yapabilmiş miyim bu değerlerde bir sorun olmadı 1100mv yapınca çöküyor.
  5. A

Ramler uyumlu olur mu ?

Merhaba arkadaşlar elimde Corsair 8+8 3000 mhz ram bir de gskill 8+ hikvision 16 ram var bunlar da 3200 mhz ileriye dönük olması için 8+16 yı kullanıp 8+8 i satmak istiyorum sizce ramler uyumlu mu cpu z den baktığımda dual channel çalışıyor görünüyorlar fakat bellek üreticileri farklı sorun...
  6. A

Fps düşüklüğü darboğazdan dolayı mı

Merhaba arkadaşlar bugün ekran kartı aldım şu anda sistemde rx 6700xt ve ryzen 5 2600 var işlemci darboğazının olduğunu biliyorum fakat fps sanki düşük geldi ilk eklediğim fotoğraf 1080p (87 fps)diğeri 2k(95 fps) Sizce fpsler normal mi ryzen 5 5600 e geçsem fps ler ne kadar fark eder ?
  7. A

RX 6700 XT Furmark test sonuçları nasıl ?

Arkadaşlar eklediğim resimdeki kartın furmark test sonuçları sizce nasıl ? Yeni aldım.
  8. A

2k 180 hz vs 2k 260 hz arasında devasa fark var mı

Merhaba arkadaşlar ekran kartı yükselteceğim 6700 xt şuanlık alma ihtimali var nasip.Bu kart için sizce 1080 mi 2k mi monitör almalıyım. İki adet model belirledim bu modeller arasında 180 hz vs 260 hz farkı vs ms farkı var sizce fiyat farkına değer mi philips ile thomson ikiside renk gamutu...
  9. A

SİSTEM YÜKSELTME TAVSİYESİ

Merhaba arkadaşlar halihazırda şuan sistemde; Ryzen 5 2600 Rx 570 4GB 8x2 16 gb ddr4 3000mhz ram 750w psu mevcut Sizce 9000 e 6700xt alıp bu sistemi yükseltmek mantıklı mı çok ağır oyunlar oynamıyorum oynasam bile 60 70 fps benim için yeterli düşük ayarlara bile alırım çamur olmadığı sürece 3 4...
  10. A

İkinci el veya sıfır sistem tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar ikinci el veya sıfır istiyorum.Elimizdeki sistem biraz eskidi sistemde Ryzen 5 2600 RX 570 Asus prime b450 m k anakart 750w güç kaynağı 256GB SSD ve 16 GB 3000 MHz ddr4 ram var. kasa biraz eski 3 fanlı ekran kartı sığmaz yani 2 fanlı zor sığıyor tercihen kasayı da...
  11. A

Ikinci el sistem tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar ikinci el sistem toplamak istiyorum sistem biraz eskidi elimde b450 m k anakart 750w güç kaynağı 250 GB SSD ve 16 GB 3000 MHz ddr4 ram var kasa biraz eski 3 fanlı ekran kartı sığmaz yani 2 fanlı zor sığıyor bana ekran kartı işlemci ve güzel bir 180hz (veya 240 hz olsa daha...
  12. A

BİLGİSAYAR SSD Yİ GÖRMÜYOR

Merhaba arkadaşlar bilgisayarım ssd yi görmüyor yardımcı olabilir misiniz Anakart asus tuf b850m plus wifi 7 Ssd exceria pro İlk başta alttaki slot gen 4 diye oraya takmıştım görünmedi üste taktım yine görünmedi ne yapmam gerekiyor arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
  13. A

Bu anakart alınır mı

Merhaba arkadaşlar anakart alacağım https://www.epey.com/anakart/msi-pro-b850-s-wifi6e.html Bu anakart güzel mi sisteme uyumlu olur mu bu fiyata daha iyisi var mıdır 7800x3d işlemci Thermalright peerless assassin 120 se fan Goodram cl30 6000 mhz 16x2 ram ddr5 Sapphire nitro plus 9070xt ekran...
  14. A

Sisteme uygun anakart önerisi

Merhaba sistemime uygun bir anakart önerebilir misiniz Max 11 12k wifi olsa güzel olur atx veya matx farketmez 7800x3d işlemci Thermalright peerless assassin 120 se fan Goodram cl30 6000 mhz 16x2 ram ddr5 Sapphire nitro plus 9070xt ekran kartı Delta gps 750fb 750w psu Harddisk 1 tb Kioxia...
  15. A

SİSTEM GÖRÜNTÜ VERMİYOR

Merhaba arkadaşlar sistemi topladık fakat görüntü gelmiyor fanlar resimdeki gibi dönüyor kapatmasam kapanmıyor hiç bir şekilde ne yapmam lazım kablo ekran kartına bağlı denediklerimi yazıyorum Ekran kartını tak çıkart yaptık olmadı. Ramleri tak çıkar yaptık tek ram denedik olmadı. Bios...
  16. A

S25 FE 256/8 32.999 TL

Merhaba arkadaşlar cihazın fiyatı vatan ve teknosada bu geceliğine düşmüş ihtiyacı olan kaçırmasın bence...
  17. A

3000 TL Kasa önerisi

Merhaba arkadaşlar bütçem maksimum 3000 civarı argb mesh siyah (beyaz da olabilir ama parçalar siyah) bir kasa arıyorum güzel bir şey önerebilir misiniz aklımda şu iki model var zokoyu normalde alacaktım ama zamlanmış beyazı ucuz şuan Anakartım matx çok büyük kasa olmasın zokodan vazgeçme...
  18. A

Çözüldü✓ Sapphire Nitro+ 9070XT'li sisteme bu psu yeterli mi ?

Merhaba arkadaşlar sistem parçalarını yazıyorum. 7800x3d Sapphire nitro+ 9070xt Delta 750w gps-750fb psu İnternetten baktığımda psuda 2 adet 8 pin kablosunun olduğu görünüyor fakat 9070xt nin içinden çıkan dönüştürücüyü takacağım onda 3 tane 8 pin istiyor ne yapmam lazım arkadaşlar
  19. A

Ryzen 7 7800X3D İşlemci Sahte Mi ?

Merhaba arkadaşlar forumda birisi fotoğraf atınca farkettim 1.fotoğraf arkadaşın yüklediği fotoğraf 2.ise benim işlemci isaretlediğim yerlerde lehim yok dfs bilgisayardan aldım şuan toplamadığım için deneyemiyorum.Sizce işlemci sahte mi ?
  20. A

Papel çöktü mü arkadaşlar ?

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 32 saat önce kendime ait bankadan Papel'e para yatırdım halen daha gelmedi para geri de gelmedi ne yapmam gerekiyor müşteri hizmetleri geçiştirip duruyor. Taktik verir misiniz?
Geri