Arama sonuçları: *

1. Emin Escobar

❌İndirim Bitti! ASUS 360MM SIVI SOĞUTMA 3839 TL

rampage ürünleri bile daha pahalıya satılıyor arkadaşlar, bu fiyata asus kaçmaz. ihtiyacı olan direk yapıştırsın.... https://www.vatanbilgisayar.com/asus-prime-lc-360-argb-360mm-intel-amd-uyumlu-sivi-sogutucu.html
  2. Emin Escobar

2K Mini Led Monitörler Türkiyeye gelir mi?

Arkadaşlar oled istediği kadar kendini geliştirsin, ömrünü uzattık desin, ben yine içim rahat uzun saatler kullanamayacaksam bir anlamı yok. ve yıllar geçtikçe parlaklığının giderek azalmasına hiçbir çözüm bulunamadı. teorik olarak da bulunamaz çünkü organik bileşenlerden oluşuyor. bu sebeple...
  3. Emin Escobar

Yardım Manyetik switch mi yağlı switch mi iyidir?

arkadaşlar, arkadaşımda rog klavye var, rogun kendi switch leri var ve fabrikasyon yağlanmış şekilde. basım hissi çok yumuşak çok güzel. peki manyetik switchler de böyle midir? manyetik switchlerde yağlı-yağsız olayı var mı? eğer yoksa yağlı switch e göre daha fazla hissettir mi sürtünmeyi?
  4. Emin Escobar

Asus anakartın ssd yi çok fazla bükmesi

arkadaşlar kendim de rog anakart kullanıyorum. ssd montajını yaparken soğutma bloğunun ssd yi çok fazla büktüğünü farkettim. aşağı doğru sıkıştırıyor. nerdeyse anakarta değecek. ssd nin bu şekilde zarar göreceğini düşünüyorum. korkumdan vidasını tam sıkmadım bloğun. msi anakartımda böyle...
  5. Emin Escobar

🔥İndirim MSI GAMING TRIO 5070 35.999₺

bilenler bilir msi gaming trio modeli orta-üst serisidir. Asus prime, ventus veya shadow serilerinin yerine kesinlikle tercih edilir. hem tasarım olarak hem soğutma sessizlik olarak onların çok üstünde. üstelik prime ve ventus serileri daha pahalı şu an. Nakit alacak olanlar için kaçırılmaz...
  6. Emin Escobar

Yardım Amd karttan nvidia ya geçiyorum ne yapmalıyım?

arkadaşlar amd karttan nvidia 5070 karta geçecem. yapmam gereken işlemler nelerdir? yazılım açısından sorunsuz bir geçiş nasıl yapılır?
  7. Emin Escobar

Yardım Amazonda yaşadığım saçma sorunu yaşayan varmı?

seçtiğim adrese gönderemeyiz diyorlar. istanbul ve ankara seçince oluyor ama başka illere olmuyor. adres arızası da hayatımda ilk defa görüyorum. böyle sorun yaşayan var mı başka?
  8. Emin Escobar

Yardım Arc raiders, takımları nasıl oluşturuyor?

bu oyunda diyelim ki arkdaşım yok tek giriyorum oyuna. ama takım olarak oynamak istiyorum. rastgele birileriyle eşleştiriyor mu oyun beni? teşekürler
  9. Emin Escobar

Yardım Msi shadow kartlar nasıldır

5070 shadow 3x nasıldır kullanan var mı? arka plakası plastikmiş. bu ne gibi sorunlara yol açabilir? teşekkürler
  10. Emin Escobar

Yardım Amd stres testi çalışmıyor

kartım 9070xt nitro+ . adrenalin yazılımındaki stres testini çalıştırınca kart birkaç saniye tam yüke giriyor sonra 20-30 watt lara düşüyor ve öyle devam ediyor. kartımda mı sıkıntı var yazılım mı sıkıntılı anlamadım. kartı ilk aldığımda böyle değildi düzgün yapıyordu testi. amd kullananlar...
  11. Emin Escobar

S-LINK AKIM KORUMALI PRİZ ALINIR MI?

vatanda şu ürün var. s-link alınır mı? cihazlarımızı emanet edebilir miyiz? Schneider, viko ,philips gibi markalarla aynı işi görür mü? amacım cihazlarımın elektriksel kaynaklı sebepten bozulmasını önlemek...
  12. Emin Escobar

Öneri ARC RAİDERS HAKKINDA ÖNERİ FİKİR

Beyler oyunu oynayanlar cevaplarsa sevinirim. şimdi oyunu araştırdığım kadarıyla haritaya atılıyoruz belli bir süreliğine o haritada hem oyunculara karşı hemde robotlara karşı savaşıyoruz, loot falan topluyoruz, sonrasında kazandıklarımızla ekipmanımızı yeteneklerimizi falan geliştiriyoruz...
  13. Emin Escobar

Yardım Xiaomi cihazımı evofone dışında nereye gönderebilirim?

cihazım Xiaomi 13T. şarj cihazım bozuldu. adaptör şarj etmiyor. ürünü mi store dan almıştım ve faturasında falan evofone yazıyor. garantiye gönderecem ama evofone dışında bir yere gönderebilir miyim? Xiaomi nin tek yetkili servisi evofone mudur yoksa başka seçeneğim de var mıdır? evofone a...
  14. Emin Escobar

🔥İndirim 4899₺ kingston 2tb taşınabilir ssd usb3.2 gen2

dikkat!!! mağazada sergilenen outlet ürünmüş. benim için önemli değil diyenler düşünebilir. fiyat iyi...
  15. Emin Escobar

🔥İndirim HİKSEMİ SSD 1920GB, 3350₺

amazonda böyle bir ürün var. ama ürünün ne görseli var ne de herhangi bir yorum veya yıldız. fiyat inanılmaz ucuz arkadaşlar. ama böyle güven vermiyor sanki. yanlış ilan gibi duruyor. ne dersiniz? https://amzn.eu/d/64RHqhQ
Geri