Arama sonuçları: *

• Users: erdo62
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Couger E-Star 120 Masa Tablası Değiştirme

Merhaba arkadaşlar bende yüksekliği ayarlanılabilen couger estar var ölçüleri 120x60 cm. Küçük geldiği için tablayı değiştirebilirmiyim ? İkea sitesinde 140x70 cm tabla buldum bunu alıp montelesem uyumlu olurmu acaba bilgisi olan varmı ? yada başka masa tablası öneriniz varmı. Couger E-Star 120...
  2. E

Thrustmaster T30ORS ve Thrustmaster TH8A Vites 2. El alınır mı?

Merhaba arkadaşlar, bu seti almak istiyorumda 4 sene kullanılmış herhangi bir sorun olmadığını belirtiyor kullanıcı. Fiyatı 25k bu fiyata alınır mı?
  3. E

İncehesap gaming masa iade sorunu Cougar E-Star 120

Merhaba arkadaşlar, İncehesap'tan Cougar E-Star 120 elektrikli oyuncu masası satın aldım. 09.01.2026 sipariş verdim, 13.01.2026 tarihinde kurulumunu yaptım. Ancak 120 cm ölçü bana küçük geldi. Bunun üzerine 14 gün içinde cayma hakkımı kullanmak istedim. Satıcıya iade talebi açtım fakat bana şu...
  4. E

Cougar E-Star 120 masayı kurdum, sizce çok mu küçük kalmış?

Selamlar arkadaşlar, geçen cuma İncehesap üzerinden aldığım çalışma masasının dün kurulumunu yaptım. Masayı odaya yerleştirip ekipmanlarımı üzerine dizince gözüme biraz küçük geldi. Masanın kurulumunu yaptım, yani vidalama işlemleri bitti. Parçalarda haliyle vida izleri oluştu. Bu durumda ürünü...
  5. E

Cougar E-STAR 120 Oyuncu Masası alınır mı?

Merhaba arkadaşlar, bu masa alınır mı? bilgisi olan yada kullanan varmı ? Cougar E-STAR 120
  6. E

Rdr2 Unknown error FFFFFFFF hatası

Merhaba arkadaşlar rdr2 oynarken ffff hatası alıyorum 30 dakika yada 1 saat arayla geliyor. Görevin ortasında gelince görevi tekrardan yapmak zorunda kalıyorum. Oyunu epic gamesden satın almıştım. Bazı yöntemleri denedim ama işe yaramadı. Directx12, ekran kartı driver silip yeniden yükledim...
  7. E

Yeni Aldığım OEM Sistem Nasıl Olmuş?

Sistemi alalı 1 ay oldu Sistem: 75k Monitör: 13k Monitör: Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" Qhd 240Hz 1ms Kavisli Va Gaming Monitör Anakart: GIGABYTE B850M FORCE 9600MHz(OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP mATX İşlemci: AMD Ryzen 77800X3D 4.2GHz 96MB Önbellek 8 Çekirdek AM5 5nm Ekran...
  8. E

Samsung 990 PRO 2tb Bu Taksite Değermi

Merhaba Arkadaşlar pazarama sitesinden 9 ay taksitle bu ssd sipariş verdim. Sizce iptal etmelimiyim indirim gelirmi yükselirmi bilemedim taksitden dolayı cazip geldi bana Fiyat 13.672 Samsung 990 PRO MZ-V9P2TOCW 2TB 7450- 6900MB/s Soğutuculu M.2 SSD Sabit Disk
  9. E

2TB M.2 SSD tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar, Oyunlar için 2TB civarında M.2 NVMe SSD almayı düşünüyorum. Okuma-yazma hızları yüksek, fiyatı uygun ve uzun ömürlü bir model arıyorum. Bütçe: ~8.000 TL Kullanım: Oyun + genel depolama Bu bütçeye alınabilecek, tavsiye ettiğiniz modelleri yazabilir misiniz? Yardımcı...
  10. E

Vento VG20AL Kasa Fanlarını Gigabyte Control Center Üzerinden Kontrol Edemiyorum

Merhaba arkadaşlar, Yeni aldığım OEM sistemimde fanların ışıklandırmasını kontrol etmekle ilgili bir sorun yaşıyorum. Sistem özetim şu şekilde: Anakart: GIGABYTE B850M FORCE Kasa: VENTO VG20AL (FSP 850W PSU ile birlikte) Sıvı Soğutucu: Thermaltake TH240 V2 ARGB Yaşadığım Sorun: İşlemci...
  11. E

Çözüldü✓ VOK-FRIDAY V Rx 9070xt Açılmıyor

Merhabalar, İtopyadan VOK-FRIDAY V oem sistem aldım bugün geldi. Ekran kartını felan taktım. Monitöre bağladım. Pc açtığımda siyah ekranda kalıyor sol üst köşede "_ " işareti çıkıyor. Hiçbir şekilde biosa da giremedim denemediğim tuş kalmadı. anakart üzerindeki LED'lerden "BOOT" yazan ışık...
  12. E

İtopya'dan Aldığım RX 9070 XT Sistem Hakkında

Merhaba arkadaşlar, bu sistemi 64 bin TL'ye aldım ve üzerinde birkaç değişiklik yaptım. Diğer sitelere göre daha uygun göründüğü için tercih ettim. Zam gelmeden almak istedim. Sizce iyi mi? Sistem linki VOK-FRIDAY V/ AMD Ryzen 77800X3D/XFX Swift Radeon RX 9070 XT 16GB/16GB DDR5/1TB M.2 SSD/OEM...
  13. E

Bugünki açıklanan 5070 li sistem hakkında

Merhaba arkadaşlar, bugün ki açıklanan 5070 li sistem çok uygundu yetişemedim böyle bir fırsat nezaman olur beklemelimiyim. Nerden takip edebilirim böyle fırsatları
  14. E

50 60k Toplama Yada Hazır Sistem Pc Önerisi

Merhaba Arkadaşlar, geçen cuma günü incehesaptan gaming gecesinde 55k hazır sistem siparişi vermiştim. Sonra siparişi iptal ettim. Özellikler iyi değil gibiydi. 50 60k alabileceğim hazır sistem yada toplama pc öneriniz varmı. İptal ettiğim hazır sistem Apex Edge | AMD Ryzen 5 7500F | 32 GB...
  15. E

Gaming gecesinde aldığım RTX 5070 sistem

Merhaba arkadaşlar, dün gaming gecesinde incehesaptan hazır sistem aldım. Sizce iyi mi bu sistem. Stokta tükenir felan diye özelleştirme yapamadım. Kasa ve soğutucuyu değişecektim aslında. Toplamı 65.945 tl tuttu. 55 bin tl aldım Apex Edge | AMD Ryzen 5 7500F | 32 GB DDR5 | PNY RTX 5070 12 GB |...
  16. E

Çözüldü✓ İncehesaptan Alınan Hazır Sistem Hakkında Görüşler

Merhaba arkadaşlar, dün gaming gecesinde incehesaptan hazır sistem aldım. Sizce iyi mi bu sistem. Stokta tükenir felan diye özelleştirme yapamadım. Kasa ve soğutucuyu değişecektim aslında. Toplamı 65.945 tl tuttu. 55 bin tl aldım Apex Edge | AMD Ryzen 5 7500F | 32 GB DDR5 | PNY RTX 5070 12 GB |...
  17. E

50-60 k Sistem Önerisi

Merhaba arkadaşlar, 50 60 bin bütçem var. Oyun oynamak için alacağım hazır sistem önerileriniz varmı benim beğendiklerim bunlar alınır mı? sizce ? Vangard | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Sapphire RX 9070 XT 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket Chimera 7A
  18. E

Bu hazır sistem alınır mı? (Ryzen 5 7500F / RX 9070 XT)

Merhaba arkadaşlar, bu sistem hakkında ne düşünüyorsunuz? Alınır mı, başka öneriniz var mı? Genelde oyun oynamak için alacam. Bu sistemde yanında psu yokmu seçeneği göremedim Bütçe: 50,60k Vangard | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Sapphire RX 9070 XT 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket
Geri