Arama sonuçları: *

• Users: keremgenc
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Macbookumda Whisky Düzgün Çalışmıyor.

Steamden bir şeyler denemek için whiskye steam.exe kurmaya çalışıyorum fakat (win bazlı uygulamalar için) steam webhelper doesnt responding hatası alıp duruyorum diğer kurmaya çalıştığım şeyler de düzgün çalışmıyor kurulma aşaması sorunlu oluyor en basiti bi launcher kurduğumda bile açılırken...
  2. K

1750 TL Bütçe ile Mekanik Klavye Önerisi

1750TL Bandında Klavye Önerisi istiyorum bundan once gamepower compact blue switch kullanıyordum fakat kronik sorunlardan tuşları basmıyor ve çalışmıyor. Kriterlerim : %80 ve %100 , Mümkünse Red Switch
  3. K

1250-1700Tl Bandında Klavye Önerisi

1250-1700Tl Bandında Klavye Önerisi istiyorum bundan once gamepower compact blue switch kullanıyordum fakat kronik sorunlardan tuşları basmıyor ve çalışmıyor.
  4. K

Teknofest Projem İçin 3D Yazıcı Önerisi

Dokuz Eylülde Fizik Okuyorum. 2 Fizikçi 2 Makine Mühendisi 1 Bilgisayar Mühendisi arkadaşım ile teknofestteki hava savunma sistemi projesine hazırlanıyoruz(2027) bunun için prototip olsun vs 3d yazıcıdan bi şeyler çıktı almak istiyoruz. Arkadaşımın annesi 3d yazıcınınbşr kısmını karşılayacağını...
  5. K

Hattımdaki Sınırsız Sosyal Medyayı Laptobumda Kullanabilir miyim ?

Hattımdaki Sınırsız Sosyal Medyayı Laptobumda Kullanabilir miyim ? Macbook M4 Kullanıyorum İphone 12 'de türk telekom hattım esim olarak takılı. Laptopdan açtığım youtube sınırsız sosyal medyaya dahil mi ya da edebilir miyim ?
  6. K

Macbook M2 vs M4 Hangisini Alayım ?

Macbook m2 ve m4 arasında kaldım m2 fiyatı 33k şuan ve m4 fiyatı 44k. aradaki 11k farkı versem mi vermesem mi bilemiyorum ama satarken m4 ün daha az değer kaybedeceği de kesin. önerileriniz nedir.
  7. K

Crackli Premiere Proyu Macbooka Nasıl Kurarım ?

Yakın zamanda macbooka geçmeyi planlıyorum windows üstünde premiere pro after effects kullanıyorum fakat hepsi crackli. Macos da .dmg uzantıları olduğu için .exe açamıyorum sanal makine oluşturmadan. Bunu nasıl çözebilirim veya başka bir yol var mıdır ? Sanal makine oluşturup (wine, crossover...
  8. K

Pyhton Öğrenmem için Ücretsiz Kaynak Tavsiyesi

Pyhton Öğrenmem için Ücretsiz Kaynak Tavsiyesi Arıyorum.
  9. K

Satılık Hp Victus 15-fa1035nt İ5 13th / RTX4050 / 16GB Ram 3200MHZ

Garanti mevcut değildir fakat sorunsuzdur. Win 11 Pro Lisans vardır. 2 Senedir kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım yazılımsal ve teknik anlamda sıfırdır. Kasasında çizik, göçük, yamuk yoktur. Kozmetik sıfır durumdadır. Şarj adaptörü sorunsuzdur. Kutu fatura ile verilcektir. 29.000TL Ürün...
  10. K

Macbooka geçmeyi düşünüyorum sizce nasıl durum içindeyim ?

Merhabalar öncelikle üniversitedeyim ve bu yüzden çok fazla oyun oynayamıyorum ayrıca anlamsız bi windowsdan bir sıkılma mevcut 2 senedir macbooklara özellikle m2 ye geçmek istiyorum hali hazırda Hp Victus 15 (i5 13500 / rtx4050 / 16gbram) bilgisayara sahibim fizik okuyorum ağır mühendislik...
  11. K

İOS Emulator Kurabilir miyim ?

Merhaba bir oyunuma makro programı ile oto farm yaptırmam gerekiyor fakat ios tabanlı hesabım olduğu için sadece apple hesabımla giriş yapabiliyorum bu yüzden de android emulatörleri ile giremiyorum. Bunu nasıl çözerim benim aklıma 2 fikir geldi biri ios emulatörleri diğeri ise iphone ekranını...
  12. K

Laptobum Hoparlöründen Pıt Pıt Ses Geliyor.

Hp Victus 15 Kullanıyorum ve normal sesde bir sorun olmamasına rağmen ara ara zaman zaman sıklaşarak pıt pıt diye kulak basıncı gibi sesler geliyor. Driverları kaldırıp tekrar yükledim fakat geçmedi.
  13. K

Boşta Çok Fazla Ram ve İşlemci Kullanımı

Laptobum boşta çalışıyor ısınıyor ve çok fazla ram ve işlemci harcıyor.
Geri